Advokato aukščiausios kokybės teisinės paslaugos

Advokato aukščiausios kokybės teisinės paslaugos
Kaina: sutartinė
Daugiau nei 14 metų teisinio darbo patirtį turintis advokatas Šarūnas Jazukevičius teikia aukščiausios kokybės teisines paslaugas, atstovauja sunkiose bylose.

Advokatas konsultuoja ir teikia teisines paslaugas civilinės, prievolių, verslo, įmonių, finansų, bankų, konkurencijos, draudimo, sutarčių, darbo, transporto, mokesčių, bankroto, restruktūrizavimo, nekilnojamojo turto, statybų, žemės, teisėkūros, administracinės, administracinių teisės nusižengimų, valstybės tarnybos, viešųjų pirkimų, šeimos, paveldėjimo, baudžiamosios teisės srityse.

Išsamiai įvertina kiekvieną situaciją ir pasiūlo optimaliausią bei tinkamiausią problemos išsprendimo būdą.

Įvairių kategorijų bylose ruošia visus būtinus procesinius dokumentus ir atstovauja kliento interesus teismuose ir kitose valstybės bei savivaldybės institucijose.

Ruošia įvairių rūšių sutarčių projektus, peržiūri jau paruoštų sutarčių projektus ir koreguoja jų nuostatas pagal kliento interesus. Atstovauja kliento interesus derybose su kita šalimi.

Darbus atlieka atsakingai, kokybiškai ir operatyviai. Taiko lanksčią atsiskaitymo už suteiktas teisines paslaugas sistemą.

PASTABA! Teisminėse bylose fizinius asmenis atstovauti gali tik advokatai ar jų padėjėjai. Be to, tik atstovaujant advokatui ar advokato padėjėjui, bylą laimėjusios šalies patirtos bylinėjimosi išlaidos teismo priteisiamos iš bylą pralaimėjusios šalies. Todėl rekomenduojame rinktis tik kvalifikuotų, patikimų ir patyrusių advokatų teisines paslaugas.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Partnerystė skelbimus.