Automobilių supirkimas 24/7

Automobilių supirkimas 24/7
Kaina: sutartinė
Automobiliu supirkimas 24/7 Visų Automobilių Supirkimas Lietuvoje +37064784915, Superkame visus naudotus ne naujus automobilius. Tvarkingus arba su defektais.
Perkame Automobilius! Norite parduoti jums nebereikalingą , nevažiuojantį ar daužtą automobilį , kuris užima vietą jūsų kieme ar garaže. Kreipkitės į mus ! Norėdami sutaupyti jūsų brangų laiką, atvyksime į vietą apžiūrėti automobilį ir jį įvertinti, sutarsime dėl automobilio kainos. Atsiskaitome iš karto, padedame sutvarkyti dokumentus, išrašome pažymas kompensacijai gauti . Automobiliai gali būti tvarkingi arba su defektais, nevažiuojantys, daužti, skirti ardymui ar utilizavimui, surūdiję, be techninės apžiūros ir draudimo. supirkimas dėvėtų automobilių. DIRBAME BE POILSIO DIENŲ! Išrašome sąskaitas galite pasiulyti ir SMS Auto Supirkėjai Superka automobilius Superkame automobilius Auto Supirkimas autosupirkejai auto supirkejai Vilnius Alytus Panevėžys Šiauliai Klaipėda - Brangiai, skubiai, sąžiningai superkame visus automobilius, motociklus ir kitokias transport priemones visoje Lietuvoje. , +37064784915, supirkimas Subaru, BMW, Audi, Mercedes Benz MB, VW Volkswagen, Opel supirkimas. Volvo, Saab pirkimas. Perku pirksiu Subaru, BMW, Audi, Mercedes Benz MB, VW Volkswagen, Opel, Toyota perkame +37064784915.
AUTOMOBILIAI, MOTOCIKLAI GALI BŪTI: tvarkingi, be techninės apžiūros, nevažiuojantys, su defektais, po eismo įvykių, be ratų. SKAMBINKITE Jums patogiu laiku 24h/7d ir mes pasiulysime GERIAUSIĄ KAINĄ Lietuvoje. Dirbame be poilsio dienų, patys atvykstame į bet kurią Lietuvos vietą. Vietoje sutvarkome visus reikalingus dokumentus, ir atsiskaitome grynais pinigais, jeigu pageidaujama, galimas atsiskaitymas ir bankiniu pavedimu. Mes nearogantiški ir nepasipūtę, vertinam kiekvieną klientą, mūsų pokalbis neprasideda žodžiu "ALIO". Laukiam Jūsų skambučių! Su pagarba,

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kita skelbimus.