Izoliacinis mikrofono skydas

Izoliacinis mikrofono skydas
Kaina: 50 €
Moman RF30 Izoliacinis mikrofono skydas
MOMAN RF30 mikrofono izoliacijos skydas turi 5 sulankstomus skydelius su reguliuojamu kampu. Jis gali būti sulankstomas ir lengvas, kad jį būtų galima nešiotis. Sulankstomas dydis yra L * P * A: 7,9 * 6,7 * 10,2 colio. Be sudėtingo diegimo lengva nustatyti ir pradėti labai efektyvų įrašymą visur, kaip ir studijoje.
Pagamintas iš didelio tankio sugeriančių EVA putų ir gerai sukonstruotas iš aukščiausios kokybės ABS, šis sulankstomas mikrofono skydas skirtas izoliuoti triukšmą ir atkurti autentišką balsą įrašant, dainuojant, dubliuojant ir kt. Kartu su EM1 mikrofonu (neįtraukta), jie suteikia jums gana aiškią mobilią įrašų studiją.
MOMAN mikrofono atspindžio filtras turi 3 sluoksnių triukšmo apsaugą. Sugeriantis sluoksnis sugeria garso bangas ir apsaugo nuo garso atspindžio. Filtro sluoksnis susilpnina garsus, kurių neįmanoma sugerti. Atspindintis sluoksnis izoliuoja aplinkos triukšmą nepaveikdamas garso aiškumo. Tai gerai sumažina aplinkos garsą ir užtikrina švarius įrašus.
Mikrofono izoliacijos skydo rinkinyje yra 2 skirtingi adapteriai: nuo 3/8" iki 5/8", kurie yra suderinami su dauguma mikrofono stovų ir amortizatorių.

Apsipirkti galite el.parduotuvėje:
www.perkupasbena.lt

Mus galite rasti :
*Urmo Bazė, Rytinė Galerija, 11 Salė,
18 vieta,"Perku Pas Beną", Pramonės pr. 16, Kaunas
Darbo laikas: I 9-15h II-V 9-16 val., VI 9-15 val., VII 10-14 val.

Prekių kiekis ribotas! Norėdami sužinoti prekės likutį parduotuvėje, kreipkitės asmenine žinute arba telefonu!
Tel. nr. +37061420424 arba asmenine žinute

Siunčiame ir į kitus miestus.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kita skelbimus.