Parduodamas sklypas Vilniaus r. sav., Riešės sen., Čekiškių k. 392 a

Parduodamas sklypas Vilniaus r. sav., Riešės sen., Čekiškių k. 392 a
Kaina: 140000 €
Parduodamas Vilniaus r. sav., Riešės sen., Čekiškių k. 3,92 ha sklypas, kurį sudaro :
0,60 ha namų valda (namų valdos plane yra pažymėtas namas ir ūkinis pastatas, kadangi pastatai buvo statyti senai, tai jų jau nebėra, tačiau kur kas lengviau pradėti statybas kai jau yra sužymėjimai plane, šiuo atveju nereikalingas statybos leidimas, tik rekonstrukcija);
1,10 ha miško;
2,2 ha ariamosios žemės.
Žemės sklypas yra nuostabioje vietoje, iš visų pusių yra apaugęs jaunomis pušaitėmis, šiaurinį kraštą dengia brandus pušynas, sklypo reljefas lengvai kalvotas, netoliese teka Neris. Aplink keletas lankytinų objektų: Liubavo dvaro malūnas-muziejus - vienas seniausių Lietuvos dvarų įsikūręs vos už 5 km; iki Europos parko 8 km, o iki kitos lankytinos vietos Europos centro 9 km. Tikriausiai reiktų paminėti ir vos už 10 km esantį restoraną "Žaldokynė", turintį nemažai pramogų vaikams.
Išskirtinė vieta norintiems privačios erdvės ir atitolti nuo miesto šurmulio. Vieta idealiai tinkanti sodybai, namui ar vystyti kaimo turizmą ar kitą veiklą.
Privažiavimas prie sklypo labai geras, vos 450 m neasfaltuoto gero kelio. Nuo žvyrkelio iki pat sklypo yra servitutinis kelias, todėl privažiavimas visada bus garantuotas.
Visai šalimais už 800 m gražioje Ažulaukės gyvenvietėje yra naujai pastatyta mokykla ir darželis.
Tikrai verta patiems nuvažiuoti ir pamatyti nuostabią vietovę ir pajausti gamtos grožį. Sklypą greičiausiai pasieksite važiuodami iš Vilniaus Molėtų plentu arba trumpesniu keliu palei Nerį link Kryžiokų ir Skirgiškių.

Lengva pasitikėti tuo, kas patikrinta!

Papildoma informacija

Plotas a,
392
Paskirtis
Miškų ūkio
Namų valda
Žemės ūkio
Kitas
Kita
Geodeziniai matavimai
Šalia miškas
Be pastatų

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Sklypai skelbimus.