griovimo darbai

griovimo darbai
Kaina: 1000 €
Lietuvoje vykdomi griovimo darbai.

Griovikai.lt - paslaugos tiems, kurie nenori ar negali patys atlikti būtiniausių griovimo darbų ir ieško patikimų, kompetentingų ir patyrusių meistrų, suteikusių šimtus griovimo paslaugų visoje Lietuvoje.

Nesame rinkos naujokai, todėl suprantame, kad griovimo darbų gali prireikti daugeliu atvejų - tiek tiesiog nusprendus atnaujinti ar išplėsti patalpas, erdves, teritorijas, tiek esant būtinybei, t.y. dėl nelegalių statybų, fizinio ar moralinio statinio nusidėvėjimo, žemės sklypo paruošimo kitai paskirčiai, ekonominių ar socialinių pokyčių ir daugelio kitų galimų priežasčių.

Kadangi tokių priežasčių yra keletas, griovimo veikla taip pat turi būti klasifikuojama, pavyzdžiui, smulkių daiktų griovimas rankomis, didelių pastatų griovimas arba griovimas naudojant specifinę technologiją. Peržvelgę mūsų paslaugų aprašymus, galite pasirinkti, kurios paslaugos jums reikia arba kuri geriausiai atitinka jūsų reikalavimus.

GRIOVIMAS RANKOMIS

Tai ekspertai, atliekantys pagrindines ir nesudėtingas griovimo operacijas. Rankinio griovimo darbai apima medinių ir betoninių grindų ardymą, tinkuotų, medinių ir mūrinių pertvarų griovimą, stogų, langų, durų ir kitų konstrukcijų išardymą, taip pat visų rūšių paviršių (plytelių, tinko, tapetų, grindų dangos ir kt.) šalinimą. Pasirūpiname šiukšlių (statybinių medžiagų, likusių po griovimo darbų) šalinimu, nes visus griovimo darbus atliekame organizuotai nuo pradžios iki pabaigos.

KAPITALINĖS KONSTRUKCIJOS

Esame gerą reputaciją turinti griovimo įmonė, gerai išmananti griovimo teisės aktus ir kriterijus. Kapitalinių statinių griovimas apima kapitalinių (laikančiųjų, atraminių) pastatų, taip pat butų, namų ir kitų įstaigų vidaus ir išorės (eksterjero) sienų, perdangų ir plokščių griovimą. Griovikai.lt komanda dažnai armatūrai naudoja plieną ir kitas medžiagas, o po griovimo likęs laužas pristatomas specialiame laužo konteineryje.

ATLIEKAME GRIOVIMO DARBUS SU TECHNIKA.

Ieškote griovimo įmonės? Mes, Griovikai.lt komanda, esame patikima griovimo darbų rangovė. Esant aplinkybėms, kai būtina griauti namą (ar bet kokios kitos formos statinį, daiktą), griovimo darbai naudojant specialią įrangą retai kada pakeičiami.

Siekdami užtikrinti, kad užduotis būtų atlikta tiksliai, mūsų brigada naudoja sudėtingus vikšrinius ir ratinius buldozerius, kuriuose įrengti kaltai (plaktukai) ir griovimo žirklės. Baigus griovimo darbus, statybinis laužas pervežamas savivarčiais sunkvežimiais arba sumalamas (susmulkinamas, sijojamas) statybvietėje esančioje akmens malimo gamykloje, todėl jums nereikia rūpintis statybvietės švara.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Statybininkai skelbimus.