Lietuviška lova vaikams SAPNAS

Lietuviška lova vaikams SAPNAS
Kaina: sutartinė
Lietuviška lova vienam/ dviems vaikams SAPNAS yra labai universali. Ji puikiai tinka tiek berniuko, tiek mergaitės kambariui. Tvirtos konstrukcijos, tad joje drąsiai galės prigulti ir tėveliai, nesibaimindami, kad lova neatlaikys jų svorio.

Gaminame baldus vaikams jau daug metų, todėl mūsų baldų modeliai pritaikyti vaikams. Lai lanko jūsų vaikus saldūs sapnai...

Lovos vaikams SAPNAS pasirinkimas:
be stalčiaus,
su patalynės stalčiumi (stalčius per visą lovos plotį, o ne trečdalis). Gumuoti stalčiaus ratukai nebraižo grindų dangos.
su miegamu stalčiumi (stalčiuje suformuota miego vieta antram vaikui ar svečiui).

Lova su dugno grotelėmis.

Mažiems vaikams rekomenduojame įsigyti užmaunamą lovos krašto apsaugą, kad miegas būtų saugesnis.

Gaminame standartinių dydžių: 160x80, 180x80, 200x90 cm. Jei ieškote nestandartinio dydžio- kreipkitės- pagaminsime.

Vaikiškų lovų dydžiai:
Aukštis H-80 x Ilgis L-167 x Plotis B-87 cm (160x80/150x80 cm čiužiniai įsigyjami atskirai),
Aukštis H-80 x Ilgis L-187 x Plotis B-87 cm (180x80/170x80 cm čiužiniai įsigyjami atskirai),
Aukštis H-80 x Ilgis L-207 x Plotis B-97 cm (200x90/190x90 cm čiužiniai įsigyjami atskirai).

Apie čiužinius vaikų lovoms. Daug metų parduodame čiužinius vaikams ir esame tikri, kad galime jums pasiūlyti kokybiškus čiužinius vaiko miegui nuo ekonominio iki prabangaus varianto. Peržvelkite mūsų pasiūlymus mūsų tinklapyje. Rekomenduojame naudoti stalčiuje ne aukštesnį kaip 13 cm čiužinį, o viršuje iki 17 cm.

Lovos vaikams SAPNAS privalumai
Medžiagos
Gaminama iš MDF/beržo. Naudojame tik pakietintą MDF, kuris įtakoja baldo tvirtumą. Deja masinės gamybos balduose jo nenaudoja, nes per brangu, todėl jūs gaunate tvirtesnę, kokybiškesnę lovą.
Gaminama iš beržo/ uosio masyvo. Lovų gamybai naudojame 100% medį visur be jokios faneruotės. Naudojamas tik pačios aukščiausios kokybės, baldinis, dygiuotas skydas iš kurio pašalintos visos juodos, krentančios šakos, norint išgauti dailų paviršių. Masiniai, mediniai baldai dažniausiai gaminami tik iš pušies medienos, kuri yra labai minkšta.
Dažai
Dažome lovas vaikams saugiais, be galo kokybiškais "Sherwin-Williams poliuretano dažais. Poliuretanas - dažų karalius. Dažai atitinka saugos normą EN 71-3: 2013 (tinka vaikų baldams ir žaislams). Baldų paviršius atsparus trinčiai, labai malonus liesti, lengvai valomas.
Standartiškai dažoma balta spalva, bet jūs turite galimybę pasirinkti pageidaujamą spalvą iš NCS spalvų ar beicų katalogų.

Lova paruošta savarankiškam sumontavimui.

Suteikiama gamintojo kokybės garantija.

Baldus pristatome į namus.

Suteikiama 2 metų kokybės garantija.

Pagaminta Lietuvoje.
www.vaikovaikams.eu
Mob. +37069823364.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Lovytės skelbimus.