Ekskliuzyviniai paveikslai iš akmens

Ekskliuzyviniai paveikslai iš akmens
Kaina: 350 €
Norime pristatyti, subtiliai subrandintą ne tik neatmenamų ledynmečio laikų, bet ir tikros, lietuviškos laiko tekmės ar istorijos paliestą, - paprastą vidinį akmens grožį.
Šis paveikslas - akmuo, turbūt tik išskirtiniam ar ekskliuzyviam žmogui, kuris galbūt nori ne tik pabrėžti ar išreikšti savo meninę, ar dvasinę brandą. Bet ir tai kupinai išminties asmenybei, kurios akis vertina neatrastus, istorinius ledynmečio klodus, lietuvišką gamto paveldosauginę istoriją, bet ir supranta ne įšlukštentą laiko tėkmę...
Kiekvienas akmens paveikslas yra individualiai neįprastas, subtilus, ekskliuzyvus ir gražus. Kurį paėmus ir įdėmiai apžiūrėjus, galime įžvelgti ar aptikti ne tik vidinę marmūro, ar granito inkliuziją, bet ir užtikti metalo priemaišų, kas taip pat šiek tiek primena ir "kosminius meteoritus".
Akmuo, - tai yra laiko ir išlikimo metraštis, į kurį inteligentija įrašydavo savo šeimos, giminės reikšmingas, malonias datas. T.y. kaip anūko, sesės, brolio gimimas, sutvirtinimo sakramentas, sūnaus atidavimas į kunigystę, krikštynos, vestuvės ir pan.
Taip pat, galima pabrėžti įvažiuojant į sodybą ar namą, - statusą (pvz. Šernų ar Bajorų šeimos sodyba), ar kiemą išgrąžinti akmeniniais ornamentiniais fragmentais.
Kaip ir supratote, mes šiek tiek "sergame akmens liga". Tad, jeigu jūs neabejingi šiam laiko tekmės grožiui, imkite ir auginkite kojas akmeniui...
Kauno raj., šalia Karmėlavos
Vieneto kaina 350€.
Foto šioje nuorodoje
https://www.skelbiu.lt/skelbimai/ekskliuzyviniai-paveikslai-is-akmens-62982298.html

Plačiau tel. 8 687 02155
Kartais būnu ne ryšio zonoje, perskambinkite.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Paveikslai skelbimus.