Taisyklingos nugaros laikysenos koreguokliai

Taisyklingos nugaros laikysenos koreguokliai
Kaina: 12.99 €
Daugiau - http://www.Laikysena.lt/

Parduodame laikysenos korektorius 3 rūšių:
Visos nugaros - 19,99 €
Pečių juostos - 14,99 €
Juosmens - 12,99 €

Dėka taisyklingos laikysenos pagerės kvėpavimo kokybė, biomechaninė organizmo veikla, numalšins nugaros skausmus.

Korektorius yra lengvas ir patogus, nevaržydamas judesių skatina palaikyti tiesią kūno padėtį. Jį pakanka dėvėti 2-3 valandas per dieną, žiūrint televizorių, dirbant kompiuteriu ar užsiimant kita veikla.

Nešiodami vos kelis kartus per dieną atsikratysite nuovargio, nugaros bei kaklo skausmų, išsikišusio pilvo, pagerės kvėpavimo ir organizmo veikla. Stiprina už laikyseną atsakingus raumenis kurie palaikys taisyklingą laikyseną ir neleis susikūprinti. Laikysenos koreguoklis apsaugo nuo kūprinimosi ir ilgainiui jį visai išgydo.

Pakanka dėvėti laikysenos koreguoklį 2-3 kartus per dieną, po 15 minučių žiūrint televizorių, dirbant kompiuteriu ar užsiimant kita veikla.

Koreguoklis padeda išvengti įvairių stuburo deformacijų: skoliozės, kifozės, osteoporozės, ir t.t. Specialistų teigimu, laikysenos koreguoklis gali būti viena veiksmingiausių priemonių, kad stuburo padėtis visuomet būtų taisyklinga.

Tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems. Svarbu vaikams nešioti spartaus augimo laikotarpiu ir suaugusiems dirbantiems sėdimą darbą.

Siuntimas į bet kurį paštomatą tik 2,99 €

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Įranga skelbimus.