Šalčininkų policijai pranešta, kad pagrobtas žmogus: ant galvos užmovė maišą ir įgrūdo į mašiną

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą ant kojų sukelti Šalčininkų rajono policijos pareigūnai. Pranešta, kad Šalčininkuose pagrobtas žmogus.

„Šiandien Šalčininkuose, Vytauto g.,  nuo 15 iki 16 valandos nežinomi asmenys stvėrė vyriškį viešoje vietoje, uždėjo jam ant galvos maišą, jėga įsodino į tamsios spalvos automobilį ir nuvežė nežinoma kryptimi“, –  feisbuke pranešė Šalčininkų rajono policija 

Gyventojų, kurie turi bet kokios su įvykiu galimai susijusios informacijos, prašoma kreiptis į Vilniaus apskr. VPK Šalčininkų r. PK Veiklos skyriaus viršininkę Aksaną Mucharskienę, mob. tel.+37067460134 arba skubiosios pagalbos tel. 112.

„Svarbi bet kokia informacija“, – praneša policija.

„Facebook“ įrašas.

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja portalui diena.lt teigė, kad policijos pareigūnai skubiai tikrina gautą informaciją.

„Policijos pareigūnai tikrina visas aplinkybes ir versijas, viena iš jų – galimo pagrobimo, – pasakojo policijos atstovė. – Apie žmogaus pagrobimą papasakojo 2011 metais gimęs berniukas. Daugiau jokių pranešimų apie dingusį ar nukentėjusį žmogų neturime.“

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Lenkai ir jų rusiškas gyvenimo būdas visame dailume

XL

XL portretas
Ten gyvena ne lenkai, o kaip jie save vadina TUTEIŠAI (vietiniai)

Lietuviai netrukdyti lenkams

Lietuviai netrukdyti lenkams portretas
Lenkų patriotų gyvenimo kasdienybė - žmogžudystės, gaisrai, žmonių pagrobimą. Lenkai gyvena savo rusišką gyvenimo būdą.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių