Po siūlymo uždrausti verslinę žvejybą Kuršių mariose – žuvininkų kritika

Grįžti į straipsnį

Ung

Ung portretas
Šaunuolis tas A.Švagzdys!!! Kad daugiau tokių mokslininkų kaip aiskiai ir tiksliai parašė, norėtųsi daugiau nuomonių ar visi kiti krūmuose lauke ką pasakys kumyras iš AM vienas iš trijų nuo ju gi darbo vietos priklauso ar ne? Kaip ten vienas sakė plykiai geri strategai gali sureguliuoti nesunkiai draudimus jiems antivalstybiniai veiksmai labiau patinka! Kodėl antivalstybiniai? O kur konstitucija žino tie plykiai at ne? Mé géjai!!!! O jūs žinote kas yra kostitucija? Tai rekomenduoju paskaityti kad žinotumėte ,baikit visus kiršinti su savo paranojom žuvies nėra,tinklai kalti,verslas kaltas,dar kažkas kaltas tik mé géjai šventi!!! Kas tas Klimavičius iš kur atsirado šitas naglas tarnas? Kodėl AM plykiai jo taip uoliai klauso ir jam pataikauja? Kuom ten viskas įtakojama kad drausti taip populeru pasidarė kaip ten rašė ko negali maži pinigai tą gali dideli pinigai ar tinka šitai situacijai tas posakis? Ištekliais turėtų rūpintis plykiai o ne draudimas!!! Žuvimo priežiūra bardakas totalus!

Jergutėliau

Jergutėliau  portretas
Koksai erzelis prasidėjo,vargšai brakonieriai,verslų pavidale,kiek jūsų ten Juodkrantėj,Nidoj,Drevernoj ir tt.tipo šeimų ranga,brakonieriavimo paveldas,kiekviena šeima turi po nenustatytą kiekį tinklųir visi tinklai dirba tiktai neatsispindi deklaracijose,kiekviena''šeima'' lupa tonom o deklaruoja kilogramais.Ir dar gazdina tipo jeigu jiems uždraus gaudyti žuvį Lietuvos marių pusėje tai visa žuvis išbėgs į Karaliaučių,nu žinoma ką ta žuvis čia veiks jeigu jos negadys,jai gi bus nuobodu,jau kitokių nesamonių nebesugalvojat,įsiruoškit aptvarus,auginkit žuvį ir gaudykit į sveikatą-sąžiningai,ne taip kaip dabar,ir nereikės verkšlenti,ir priekaištauti meškeriotojams,sumokėkit tiek mokesčių kiek meškeriotojai,tada ir priekaštaukit.

Lauris

Lauris  portretas
Mums uzdraus zvejyba o rusai juoksis ismusu ce nagus ikino Klimavicius su gaspromu dabar vyksta fft tanybos patikrinimas klimavicio saskaitos

kaip čia išeina?

kaip čia išeina? portretas
Ir vėl konservai pagauti už rankos dirbantys Kremliui? Nuo kada Lietuva savo sąskaita turi rūpintis Karaliaučiaus krašto žvejų laimikio gausa? Nes dabar niekaip kitaip įstatymo projekto neprisigėrus iššifruoti neįmanoma.

Galerijos

Daugiau straipsnių