Baigėsi pandemija – baigėsi ir lengvatos: restoranai mato du kelius – bankrotas arba šešėlis

Grįžti į straipsnį

Nervininkams

Nervininkams  portretas
Komentuoja restoranų ir viešbučių degradai - žinovai :) Neturit ką veikti, nežinodami komentuojate, apsimetate viską žinantys :) Komentuoja ubagai, kurie pavydi tiems, kas gali sau leisti nueiti į barą ar viesbuti:) Nepavydekit ubagai nervininkai :) Kai užsidarys visi barai vergsite, jog nėra kur nueiti, atsibodo ėsti namie.

Anonimas

Anonimas portretas
Lai bankrutuoja,nes jų ir taip per daug.Viskam 21%,o jie matai išimtis.

Seselyje

Seselyje portretas
visi jie buvo ir yra iki siol! Makles su mokesciais,produktu pirkimu,darbuotojais,negaunanciais net MMA,is kuriu dar ir arbatpinigiai atimami... Dygsta,kaip grybai po lietaus ir vis "is nuostoliu"!

Valio

Valio portretas
Reikia Lietuvai apsivalyti nuo prastų restoranų ir viešbučių .. ypač Palangai

Tik netrikia mūsų gąsdinti..

Tik netrikia mūsų gąsdinti.. portretas
Išeina vieni, ateina kiti...

rinkejas

rinkejas portretas
Didžiuojusi Kreiviu. Didžiuojusi konservatoriais. Per savivaldybių rinkimus balsuosiu už konservatorius. Mums nereikia pigios Astravo elektros ar pigios lenkiškos anglinės elektros. Mums reikalingi saulės elektrinės ir elektrinių parkai. Jau netoli tas laikas kai kiekvienas turėsime po saulės elektrinę .Elektros kaina nesvarbu.

tik

tik portretas
1 is kom gerai viaukset nematant pagrindines mases tautos /runkeliu/ anot ju /valdovo/ arogantisko skirstymo /populiacija/ i kastas ir siai mazumai atsiribojant nuo ju uzkraunant jiems n mokescius o patciai saikai padvigubinus sau ismokas kurias patys ir pasiema nes kt visi svabo nurasyti AA===

klp

klp portretas
„Pykite nepykite, suprantu, kad galbūt kažkas nori dar geresnių rodiklių, bet rodikliai tikrai nėra blogi“, – tęsė I. Šimonytė." Vėl balsuosit už konservatorius ? :)

klp

klp portretas
Gal pamojuokit GP - gal padės :)

nedejuokit

nedejuokit portretas
kodel medienos pramone nedejuoja? kodel autoplovyklos nedejuoja? kodel nedejuoja JAV kapitalo imones lietuvoje? kodel? kodel vokieciu imones nedejuoja lektuvu dalis gamina, zaliavas, autodalis ir t.t.? kodel cemento pramone nedejuoja?,,,tai nedejuokite ir Jus ponai kaviniu savininkai, beje kuriu tikrai ant kiekvieno kampo pilna, beje dar ponam yra ypac nemazai lengvatu kaip SPA centrams pasimaudyti ir paguleti burbulinese voniose, masazuose ir t.t. galioja 9 proc. PVM tarifas, o stai namus besildanciam paprastam eilniui pilieciui elektra galioja 21 proc tarifas PVM, sakot gaunu kompensacijas, na nei velnio nes pas mane sutartis 24 centai, o pries metus turejau uz 15 centu...taigi nedejuokim, nes tikrai yra neviendos visur salygos sudetos ir tikrai lietuviai turi lasiniu bankuose virs 20 milijardu pas fizinius asmenis, ir tikrai viskas bus OK.

.

. portretas
Reiskia per daug prisiveise restoranu.Dalis tures bankrutuoti

ai

ai portretas
bankrutuokit nemyzcioje

Anonimas

Anonimas portretas
Sudo jums o ne lengvatu galit bankrutoti nuostoliu nematau

Nu nu

Nu nu portretas
Jokiu lengvatu restoranams. Jei jau dalinti lengvatas, tai tik per zmones kaip kad dare Britanija. Cia zmones pasirinks, kurioje maisto istaigoje jiems pinigus isleisti. Daug saliu jau dalino pinigus restoranams ir pinigine pagalba, ir mazindami pvm, bet jie tik paimdavo pinigus, atleisdavo darbuotojus, o kainos tik kildavo, o dalis tiesiog uzsidarydavo. Restoranai yra viena is sferu, kurie bankrutuoja ir atsidaro tu paciu savininku kitu pqvadinimu. Tad jokiu lengvatu restoranams.

Rima

Rima portretas
Su lengvatom blogai. Be lengvatų blogai. Tai gal taip ir sakykit, norim pakelti kainas+ nemokėti mokesčių. Niekaip nesuprantu kaip viesbutis ar baras gali dirbti visu pajėgumu, turėti klientų ir būti nepelningas? O jei nėra tu klientų, tai gal jau supraskit, kad nu nebėra kam naudotis jūsų paslaugom, nes turbūt ne tik jūs neuždirbat, bet ir jūsų potencialūs klientai.

Jokeriai

Jokeriai portretas
Naujus projektus rengia ir tipo kompensuokit mums PVM...iš biudžeto.

Galerijos

Daugiau straipsnių