Žemiau skurdo ribos – vos ne penktadalis Lietuvos

Grįžti į straipsnį

Ž. Valstiečių Beretininkė

Ž. Valstiečių Beretininkė portretas
O šiom dienom vėl pora bobyčių atidavė skurdiems sukčiams tai 4000 , tai 9000 . Čia va yra tikra skurdo mažinimo politika . Žiauriai skursta mano du kaimynai , kai reikia pamaitint jų Volvo XC90 .Skundžiasi ir dejuoja , kad varikliai 3,2 litro . O kiti du kaimynai prisiperka tik pigiausio alučio savaitgaliams . Sako vargšai , kad stipresnių gėrimų jau nebeįperka . O žiloji našlė nn bute dejuoja , kad negauna kompensacijų . Mat turi paveldėjusi du sklypus . Sumauti šeši hektariukai .

dar

dar portretas
mat 1 suniukas ouu atsirado matosi po motuses skvernu gyvena nes tie zmones nuo skurdo neturi jau jegu po gatves slaistytisnes ir konteineriai tusti maistas taip nemetomas juk kapitalepocha tai 1 viskas kitiems spyga ir ne taukuota nes taukai kainuoja stai /suniuk/ ir visa /blindos/ istorija daugiau nelok ant visu nes gali ir pats jais tapti.....

čempionas ,

čempionas , portretas
kokius skaičiukus vis paišo pilnas popierio lapas penktadalis skurdo ryboj, lietuvoj, šv.marijos žemei, juk mes turime klestėti bet nevargti, skurde, šv, esame, juk tikrai pensininkai pamaldus žmonės kas sekmadieni šv evangelija turime širdies gylumoj, juk esame krikščionis ir katalikai maža šalis bet tikinti, neša savo kryžių, gyvenimo kalviai, iš vien prikurta kokie skaičiai išlaikytiniu ant liaudies sprando sėdi, kokios pinigo sūmos gautos iš europos sąjungos milijardai, kur nusėdo, juk seniai skurdas turėjo išnikti bet iš tikro tik didin bėga korupcijos per daug, iš kur tokie skaičiai turtingu, atsirado, o kiti skurde sėdi, kas to nemato, baikite,

uuo

uuo portretas
uuo kur tas skurdas lt? pilni miestai masinu prigrusti! kur jus ta skurda radot? gal ir yra keli pinciugos tinginiai kurie tingi dirbti...

...,siandien UBAGU DIENA...,

...,siandien UBAGU DIENA..., portretas
labai neMALONU,kad pas MUS JU taip DAUG ESAMA... TASKAS

tai taip ir rasykit ...

tai taip ir  rasykit ... portretas
78% gyvena zemiau absoliucios skurdo ribos, 12% -ant skurdo ribos....ir 10% ,,,VOROV V ZAKONE,, gyvena turtingai

manau

manau portretas
Nemanau, jog galima pasitikėti oficialia statistika . Tai valstybinė struktūra , - vadinasi visada norisi parodyti gražiau nei yra iš tikrųjų, arba parodyti taip kaip to norisi valdančioms valstybę struktūroms.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kai tapom laisvi ir nepriklausomi dar gyvenom .o dabar eurosojuze ubagais likom.tik koncervai guvena gerai

cha

cha portretas
reikia apmokestinti skurstancius, ju tarsius auto, labdaros skurdziams organizacijas-arba iskart praturtes, arba jiems nereikes moketi pensiju is sunkiai verslininku uzkaltu pinigu-nemokejo priesintis,mirs tyledami

Kęstas

Kęstas portretas
"Migracijos statistika taip pat negailestinga: iš Lietuvos išvažiavo 30 proc. žmonių. Yra ir kita emigracijos pusė – šalyje liko vaikai ir seneliai, o išvažiavo daugiau kaip 50 proc. dirbančiųjų. Tai taip pat kelia rimtų bėdų." Išsilavinę ukrainiečiai žino, kad į Lietuvą važiuoti neapsimoka. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
Lopai vergauja ir skaiciuoja kitu kapeikas.aikit gatviu sluot naktim tai nepridarysit tokiu urodu kai patys,rasot SSSS

Vot

Vot portretas
Interesna is ko vargsas zuokelis pragyven?kiek metu nedirb,,pensijos negaun,,,gal birza islaiko?argi galejo prisitaupyt iki pat smerties?

Tinginiams tai patinka

Tinginiams tai patinka portretas
TINGINIAI TAI DŽIAUGIASI TOKIAIS STRAIPSNIAIS,-TAIGI KOL MOKĖS PAŠALPAS DARBINGO AMŽIAUS SVEIKIEMS ŽMONĖMS ,TAI TAIP IR BUS.TAI KĄ PAŠALPOMIS ATIDUODA TINGINIAMS,TURĖTŲ ATIDUOTI DIRBANTIEMS, O NE ATIMTI IŠ DIRBANČIŲJŲ .

kazys

kazys portretas
Reiktu ykurt kokia ubagu ministerija,,nes dabar tiek darmajedu,,tiek visi raso svarsto,rupinasi biednais ,ir visi is tu pinigeliu sedi kabinetuos ir vis rupinas,vis rupinas,,o ubagu vis daugyn

nananana

nananana portretas
Nei čia Lansbergis kaltas, nei grybauskaitė- čia plėšia apsoliučiai visi, kas tik snukį į lovį įkiša.

Na na

Na na portretas
Ir durnius esi. Matyt sovietmeciu sekesi vogti gentainiams,ar penktosios kolonos vatnykas esi,kad kaltini Grybauskaite ir Lanzbergi.

NA NA

NA  NA portretas
Lietuvoje skurdas ,tai landsberginių gaujos vadovavimo pasekmė ,----------Lietuva praskolinta ,išvogta ,išvaryta ,per landsberginių gaujos vadovavimą ,visi strateginiai objektai buvo atiduoti žydams už dyką ,dujų ir elektros afera ,buvo milijardiniai nuostoliai padaryti per landsbergio ir grybauskaitės vadovavimą ir tt,,,sėkmės valstiečiams kelti Lietuvą po landsbeginių gaujos pogromų , o reikėjo padaryti auditą ,

as

as portretas
cia pasekme lietuva valdanciu ir valdziusiu partiniu klanu

nacistinis sovietinis koloborantas - Lietuvos PATRIOTAS

nacistinis sovietinis koloborantas - Lietuvos PATRIOTAS portretas
Lietuvoje tai VISI DIRBO okupacinem valdziom ir vokieciu ir rusu. Tai iseina NE VIENAM NEGALIMA moketi jokiu pensiju. Kaip cia gaunasi? Kas dirbo Lietuvoje okupantams rusu tiems pensijos tiktai numirti, o kas dirbo okupantams rusams Sibire ar Vokietijoje - pensijos orios . Kuo jie skiriasi , ir kodel diskriminuojami LIETUVOS PENSININKAI dirbe Lietuvoje. Tai tik parodo kad lietuvos valdzios degeneratus valdo sionistiniai fasistai.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Nereikia gimdyti vaiku nereikia pasalpom juos skatini daugintis.Ju vaikai nemate doros ,tikros seimos ir patys sitaip gyvens.Reikia be pasalpom skurda mazinti,o duoti sluota,grebli ar kastuva tegu dirba.Dirba legaliai,o ne vokeliais ima algeles.Tokiu kurie asaros ateityje ,kad pensijos mazos dauges.Nes niekas nekreipi demesio i negaliai dirbancius.Nebaudzia verslininku.O pensijas negalima suvienointi su zmonemis isdirbusiais40--5m.Apie senatve reikia galvoti jauniem..O ne verkslenti pasenusiam ,kad maza penisja.Kas gauna 150-250 e ypac vyrai tai nedirbo ar alga buvo vokeliuose .Ypac kaime freikia netingeti ,o uzsiauginti visteliu,darzeli susikasti.kas dirba tas ir turi ka pavalgyti.

ekspertas

ekspertas portretas
kas dirbo okupacinei valdziai tiems pensiju nemoketi

Anonimas

Anonimas portretas
Visi stebisi ir piktinasi ,kas isdirbo 40 m,prideda kelis lytus ,o kas visai nedirbo ,arba dirbo nedaug ,tam vis kelia pinigus.Greit ju pensijos susiligins su nedirbanciu pensijomis.Tai matyt seime kieno nors teveliai nedirbo tai ir kelia jiems.

Anonimui Pidarui

Anonimui Pidarui portretas
Dėdė landsbergis sakė veršt diržus, o tu ką darai kelnias mauni.

Anonimas

Anonimas portretas
svarbu is briuselio plavota velia atvezkit tovarisci koncervatori

Anonimas

Anonimas portretas
Del demokratijos Vilniaus ir Briuselio degenerai pasizadejo iki 2025 metu INAIKINTI lietuvos pensininkus ir pasalpinius, ir dirbancius uz minimuma. Tai demokratijos atmatos.

Xoxolai okupuoja

Xoxolai okupuoja  portretas
Čia kažkas sumaišyta.gal turėjo omenyje Rusijoje badauja.lietuvoi skurdo nėr

bus nauda ir skambes

bus nauda ir skambes portretas
isdalinkit planktonnes triusikes ordinus i kaimus,arklius papuos!!!

Anonimas

Anonimas portretas
30 m.mes laisvi ir /gal nepriklausomi///kentekit tautieciai

Galerijos

Daugiau straipsnių