Ž. Gavelienė siūlo atidaryti sanatorijas paskiepytiems žmonėms

Grįžti į straipsnį

Petras

Petras portretas
Gražiūs apgaulingi pažadai,nebus sanatrorijų ,nebent seimo nariam.Čiulba loviniai 31 metai labai gražiai,tačiau viskas vyksta labsi negražiai.Netikėkite,čia masalas.

Kijas

Kijas portretas
Kurie neturi pasų ,negali ar nenori skiepytis iš tokių rinkėjų nesitikėkite balsų už jūs.Nebalsuos dauguma manau už visus tuos kurie sukūrė atskirtį tarp žmonių,pažeizdami jų teises,LR Konstituciją. Prie viso šito noriu pasakyti,kad jeigu žmogui paskiepytam reikia sanatorijos,vadinasi nesitikėkite geros sveikatos pabaigos.Numatyta vadinasi tokių žmonių susirgimai ir galimos problemos su sveikata.Sekmės pasiskiepyti.

idomu

idomu portretas
Įdomu, o neskiepytiems balsavimo teisė išliks ar panaikins?

Gavelienei!

Gavelienei! portretas
Kas jai suteikė teisę taip pasisakyti? Ji agituoja pažeisti žmogaus teises. Jei taip ir bus sanatorijose, tai reikia kreiptis į teismą dėl teisių pažeidimo. Ir iš kur tokia iniciatyva?

taigi

taigi portretas
Sekantis žingsnis - visi nesutikę gauti po "demokratišką" skiepą ženklinami ir suvaromi į getus, vėliau į Panerių miškelį...realiai tokia višta turėtų nedelsiant netekti darbo ir taip toliau, žinoma jei Lietuva teisinė - demokratinė valstybė.

Anonimas

Anonimas portretas
o tai sveikiems jau tiu tiu ...niekur nebegalima?

Ū

Ū portretas
Tik visiškas padugnė gali duoti tokius pasiūlymus

???

??? portretas
Jokios logikos. Vadinasi į mokyklas priimti tik nuo MENINGOKOKO PASKIEPYTUS VAIKUS-tai jau teisių pažeidimas. O skiepų nuo koronos norintiems , bet nesugebantis GAUTI žmonėms visos durys uždarytos ,-jiems tik Į PANERIŲ MIŠKELĮ BELIEKA ?

O ką,

O ką, portretas
logikos yra.

.

. portretas
Šita Gavelienė akivaizdžiai užsiima NEAPYKANTOS KURSTYMU. Na ir kur žiūri dobrovolska su savo prokūrorais

Ū

Ū portretas
Paskiepytus į valstybės apmokėtus kurortus ir sanatorijos, o NESKIEPYTUS-SUVARYTI Į PANERIŲ MIŠKELĮ

Siaubas

Siaubas portretas
Kiek Gavelienei buvo užmokėta ir kas pažadėta už tokį viešą pasisakymą. Taip ir prasideda priverstinė vakcinacija. Taip lietuviai padarys vieni kitus beteisiais. Bus sumokėta mokyklų direktoriams, kad neleistų dirbti nesiskiepijusiems mokytojams. Ką papirks, ką prigąsdins ir pamažu lietuviai patys vieni kitus iš vidaus sugrauš. Niekada lietuvių tauta nebuvo vieninga.

durniu laivas

durniu laivas portretas
neskiepyti patys kalti, kad laiku nesusirgo. :( dabar jau per vėlu. Jie neserga ir tai yra tipo blogai. O tie, kur susirgo arba bėgo skipytis tai yra gėris, juos galima labiau pamylėt, Cia diskriminacija

Ū

Ū portretas
O neskiepytus-SUVARYTI Į PANERIŲ MIŠKELĮ

Anonimas

Anonimas portretas
Isgamu valdzia prisisauks liaudies SUKILIMA. Geriau gyventi ir mirti laisvu zmogumi negu buti ZYDU VERGU.

hhh

 hhh portretas
Kas cia per diskriminacija? Skiepas juk neapsaugo nuo ligos platinimo ir nesiojimo, jis tik padeda lengviau persirgt, tai kodel reikia neskiepytiems uzdraust kazka daryt?

Galerijos

Daugiau straipsnių