Vyriausybė patvirtino paramos verslui planą, ragina neatleidinėti darbuotojų

Grįžti į straipsnį

Prisijungęs prie debatų.

Prisijungęs prie debatų. portretas
Patvirtintas planas jau beveik pusė darbo atlikta (tą rodo valdžios vyrų veidai). Drįstu pastebėti, kad pasiskolinti ir po to išdalinti (ar teisingai bus išdalinta, čia jau kita tema), tai irgi darbas. Bet skolintis milijardus ir juos išdalinti, siekiant rinkėjų palankumo šiai valdžiai, tai jau nebelinksma. Dėl to ir klausčiau, ar dabartinei valdžiai yra tik noras, kaip Lietuvoje užgniaužti virusą, ar turi ir kitą planą galvoje, kaip ir kada ištraukti praskolintą Lietuvą iš duobės, į kurią stumia patvirtintas planas? Prancūzijos karalius Liudvikas XIV dar XVII a. išdėstė savo požiūrį į ateitį sparnuota fraze: „Mano amžiui (valdymo) užteks, o po manęs nors ir tvanas“. Atrodo, kad ši sparnuota frazė taikytina šiai valdančiajai daugumai. Tik ar rinkėjui priimtina ši frazė? O gal priimtina?

Lukaa

Lukaa portretas
Rimai: jūs kaip suprantu dirbate biudžetinėje įmonėje ir alga kaip gavote taip ir gausite pastovią. Mes gi sėdime nemokamose. Ir neaišku kiek sėdėsim. Net nejuokingai skamba nukelsime mokesčius už elektrą, ar po dveijų mėnesių bus geriau? Sėdėsim 3 mėn kaip minimusm nemokamose,algų nebus atidėk nors ir metamsta elektrą iš ko ją mokėti? Visi kurie myža dėl to korono viruso nesuvokia pasekmių ekonomikai. Kinai tą suprato, europa gi ne.

klaipedietis

klaipedietis portretas
Geriau nemokamas sildymas, vanduo ir elektra gyventojams butu nauda visiems

Rima

Rima  portretas
Apie žmones nieko negalvojama,tik apie verlsininkų milijonų išsaugojimą.Tegul dalinasisavo viršpelniais akcininkai ar savininkai.Neišsimoka dividendų ir nereikės jokių pagalbų.Grobuonys ir plėšikai - tie lietuviški verslininkai,be sąžinės ir gėdos.Ypač kelionių organizaotriai,tokei Kaip "Novaturas", "Grūda","Guliverio kelionės".Kokios kelialapių kainos! O kokios sumos renkamos grynais kelionės metu-tai gi "juodi pinigai'.Tada pagalbos nereikia, ar ne?

Puota

Puota portretas
Puota maro metu. Vagys - savo rinkiminei kompanijai pinigų turės į valias. Lietuva turtinga - žmonių pinigai - tai Skvernelio pinigai. Nesugeba elmentariausių priemonių nupirkti, žmonėms draudžia pasitikrinti, nesugeba iš užsienio padėti atvykti, gydymo aparatų nupirkti. Bet savo rinkimams pinigų į valias. Pragaras laukia Skvernelio, Variūgos ir visų tų velnių.

Romualdas

Romualdas portretas
Vėl kaip kas pasinaudos ,bus prikurta visokių vargstančiųjų projektų, įmonių išlaikimui .Ar kas svarsto apie pagalba ,jei virusas pakirs senyvo amžiaus gyventojus ,yra juk ir vienišų ir sunkiai besiverčiančių .Sakysit kad anksti varpais skambinam,bet kai mūsų valdininkai taip skuba padėti ,tai nežinai kaip bus.Sakys įstatimus reikia keisti ir t.t...Lietuvoje daugumoje taip nutinka kaip žmonės į bėda papuola ,pačio nelaimėlio reikalas ,o kad kai kurie neatsakingai buvo pamirštama.

Anonimas

Anonimas portretas
svarbiau sia padeti nutukusiems versininkams nes nespeja priekiauti o zmonems kurie dabar nedirbs tai nieko kaip jums negeda

Margiris

Margiris  portretas
Svarstyti privalu ir kiek isreikalauti is tu .kurie mums parveze ir dar veza ta virusa . Tai nusikaltimas . Krize ekonomikai ir pasikesinimas i musu sveikata . Tie .kurie dar lakste po viesas vietas turetu buti sodinami ilgam .

Edita

Edita portretas
Plem Lenkijos verslas padeda valstybei kovoje su korona virusu, mūsų gi vargšai turtuoliai,, verslinykai,, prašo iš valstybės.

Da

Da  portretas
o koks aš bučiau patenkintas kad man gražintu per krize dirbančiam pensininkui, ta kuri nuvogė, iš mano dirbto pinigo, ir pensijos dydi pakeltu už tikra išdirbta staža 56m, atiduotus sveikatos ir darbo kenksimigo ir triukšmo, dulkiu smarvės, tarnybos 5 metu atiduoto, laikotarpio, būtų geriau ,už viso karantyno ir kryzes nuvogtus pinigus ,būtume mes tikrai labai patenkinti, o kad milijardus ima ir mėto nežinoma puse o čia yra blogis kartojamas iš naujo 2008m, pono buvusio rašančio vadovėlius bet ne spartano fokusais, geriau tokio lygio parupinkite tos kurie tenišbėgo o dabar tegul pailsi,palaukia ir mes nebijosime jokio priešo viruso, leiskite gyventi, o dabar išmeta pensijos pokelis eurus ir tauške pinigo nėra o kodėl dabar atsirado gražinkite tos kur nusavino, nuo mūsų,

Galerijos

Daugiau straipsnių