Vyriausybė nepritarė 13-osios pensijos skyrimui

Grįžti į straipsnį

NELINKIU, BET....

NELINKIU, BET.... portretas
tuo negerbimu šitie švancai kasa duobę sau. Dievas viską mato. bus vaivorykštiniams ir šimonytems veliau ar anksčiau atlyginta.

Jie nekalti.

Jie nekalti. portretas
Pas juos tik toks požiūris į varguolius ir pensininkus. Kam rūpinintis batereika kai jos galiojimo laikas pasibaigęs? O senelių jau nuo ,,rusų laikų" nieks negerbia.

Anonimas

Anonimas portretas
LR/T vadovų atlyginimai pakelti apie 10 000 e. atlyginimas- normaliai atsilygino už purvo pylimą ir propagandos sklaidą.

tai

tai portretas
Atspėkite, kokiais atlyginimais apdovanojo išlaikomo iš mokesčių mokėtojų lėšų pseudovisuomeninio transliuotojo LR-T propagandistus konserwatnykų režimas.:)

skaitytoja

skaitytoja portretas
kur jie tau pagalvos apie pensijas. Svarbu, kad ministeriju klerkai, kaip siandien pranese LRT, uzdirba per 7000 euru. Cia tai bent! Tokios nelygybes per visa istorija nera buve.

Baisu.

Baisu. portretas
Ką konservai mokės , jeigu Šimonytė pavogtas pensijas negrąžina už 2008-2012 metus

idomu

idomu portretas
> RUNKELI. Gerbiamas beretagalvi politruke, galite išvardinti, ką konkrečiai tokio blogo padarė žalieji - valstiečiai, tik be nenuilstamo lojimo, o faktais. Gal atėmė iš tavęs bambalį žebenkštinio alaus? Nenaudėliai :)

tai

tai portretas
Ačiū, dabar galiu gyventi oriai gerovės valstybėje.:)

Anonimas

Anonimas portretas
Kur tau bus ta 13 pensija o kas liks tada valdziai nebus ka isvokti

Runkeliui

Runkeliui portretas
Nepergyvenk,labiau už kolxoznikus nekeiks

.......

....... portretas
Aš taip pat manau , kad tuos , kurie balsavo už konservliberaliai laisvus , padorūs žmonės po jų valdymo , prakeiksmais palydės .

Ypatingai bukam patryjotui

Ypatingai bukam patryjotui  portretas
Dergiančiam " valstiečius " . Bukena kas be " valstiečių " kėlė algas medikams , pedagogams ? Kažkoks totalus bukumas konservyno patryjotų ....Rašo tokias nesąmones , kad pradedu galvoti apie jų adekvatumą . Klaikuma .... ir tokie rinko patryjotų valdžią ? Kiti defektuoti rinko lliberaliai laisvus ? Joooo....

Defektuotam klp

Defektuotam klp portretas
Pensininkai yra LIETUVOS PILIEČIAI ir jie turi tokią pačią teisę gyventi oriai . Konservatoriai + liberalai skolinosi už 9,5 % . Kas tą skolą ir PROCENTUS atiduoda ? " valstiečiai " skolinosi už beveik 0 % , ekonomistai sakė , kad nesiskolinti būtų klaida !!!! Asile , " valstiečiai " paskolintus skyrė dirbantiems , verslui , pensininkams , neįgaliems . O kur konservyno paskolinti pinigai nusėdo ? Kokiose ofšoruose ? Valstiečiai vienintelė Lietuvos valdžia , kuri rūpinosi visais piliečiais , o ne tik stambiais verslais ir turtingais .

klp

klp portretas
kai kurie demensiniai nukvakę pensininkai galvoja ir gyvena šia diena.Gavo 200 eurų nuo karbauckio,atidavė anūkams ar pripirko kalėdinių niekučių ir vėl užsinorėjo dar ir 13 pensijos.O ,kad visi tie milijonai eina iš praskolintos gandragalvių Lietuvos,jiems nė motai.Kad vaikams ir anūkams teks tuos pinigus atidavinėti ,jiems dzin.

Parazitui prakeiktam

Parazitui prakeiktam portretas
Matosi , kad pats esi vagis konservatorius -verslininkas nebesumąstai kaip iš tautos pavovgti , šlikštynės vagys

Anonimas

Anonimas portretas
Taip jums ir reikia lietuviu tautos atmatios kad issirinkot py.de.rus ir landzberginius puvekus. Tauta ir pensininkai REIKALAUJA kad pensijos BUTU SUMAZINTOS, kainos pakeltos, vaistu kompensacijas panaikintu, bet padidintu 3 kartus elektros ir duju tarifus. Landzberginiai patriotai, netrieskit tauta jus palaiko.

Na

Na  portretas
gal ne musulmonių bet kad ruskių močiučių tai tikrai.

nu

nu portretas
kokiu cia musulmoniu foto ideta ...?

Pensininkas

Pensininkas portretas
Bet policijos departamentas pareigūnams už gruodžio mėnesį papildomai jau išmokėjo 2 mln. eurų., priemokos ir kompensacijos išmokomos pareigūnams už "papildomą ir atsakingą darbą" šiuo mūsų šaliai sunkiu laikotarpiu, kurie baudė pensininkus už kaukiu nedėvėjimą... Kaip graudu kaime baudas 250 euru gauna 80 metės bobutes

>

> portretas
Kam laukti 4 metus?

poxui

poxui portretas
kaip nors iškesim tuos 4 metus o paskui lėks tie brudai von su plunksmna siknoj kaip angelai i debesis

Parazito prakeiktas

Parazito prakeiktas portretas
Parazite, pats tu prakeiktas, kad nustekenai šalį 2016 m. rinkdmas tuos žaliuosius kolūkiečius su Karbanosiu priešaky! Tai šitie šūdvežiai, norėdami laimėti rinkimus. mestelėjo pensininkams 13 pensiją. Tai kainuoja 180 mln. €! Juk galima už tokią sumą pakelti algas mokytojams arba slaugėms, kurios kovoja už tų pačių kovidinių pensininkų gyvybes. Pensininkui tie vienkartiniai 200 € - tik kalėdinė dovana, kurią pragers ir pravalgys su vaikais per Naujuosius, arba iškart atiduos anūkams. Kam iš to nauda? Maximai?

Baisu.

Baisu. portretas
Geriau "sąžiningiesiems "verslininkams negu bėdniems pensininkams

Parazitai

Parazitai portretas
Konservai valdžioje !!!! Ne tik kad 13 pensijos nebus bet dar atims ta ką Valstiečiai skyrė..Konservai Lietuvos nelaimė...Prakeiti tie kurie juos išrinko !!!

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Kokia dar 13, juk paskui neuzteks kanceliarinems, laikrodziams, saldainiams ir kitiems seimunu niekalams, kur istaskomi milijonai.

Atsakas runkeliui

Atsakas runkeliui portretas
Jeigu valstiečiai prižadėjo tai ir ištesėjo , ne tai kaip konservai meluoja

Runkeliai

Runkeliai portretas
Gandragalviai makaronų prikabino tikėdamiesi laimėti rinkimus,o kvailučiai pensininkai ir patikėjo

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
demokratija - lygybė ??????????

Senolis

Senolis portretas
Uztenka tu pinigi dalinimo- greitai ir pagrindinems pensijoms nebus pinigu!

Galerijos

Daugiau straipsnių