Vyriausybė kitąmet iš „šešėlio“ ketina ištraukti 200 mln. eurų

Grįžti į straipsnį

O kaip gi?

O kaip gi? portretas
Aišku,kad ištrauks.Ir ne 200mln.,o dar daugiau.Kadangi vyriausybė žino,kad juos susikišę žaliagalviai valstiečiai su visa savo gimine,kurie be jokio gėdos jausmo peržengia visas teisingumo ribas.Ir šlykščiausia yra,kai vienas kitą dangsto ir teisina.Karbauskis Lietuvoj "dievas".Net Prezidentės žodis iki žalių galvų nedaeina.Ar tau Skverneli pačiam negėda tokiai vyriausybei vadovauti?Nors Tu tik vietą užimi,o vadovauja Karbauskis.

...

... portretas
Na, 'konservus' susodinus iš po jų šešėlio dar ne tiek surasti bus galima.

Bandykit :)

Bandykit :) portretas
cha, cha, cha, cha.

Jetau

Jetau portretas
Kažko aš čia nesuprantu... Kad "ištrauktų iš šešėlio" 200 milijonų, reformoms skirs 600 milijonų? Gal verčiau netraukt, jei tas traukimas triskart brangesnis už "kas ištraukta"? O "NPD kitąmet siektų 280 eurų (dabar – 380 eurų, tačiau perskaičiavus pagal pagal naują mokesčių konsolidavimo tvarką, jis būtų 272 eurai)" reiškia NPD didinimą? Tai bent kakuliatoriai! Pasirodo, vyriausybei ne tik skaityt, bet ir skaičiuot mokėt nebūtina...

q

q portretas
Traukia,traukia,lyg tas žvejys žuvį,kol pagaliau pats nuskęsta....

Nauji mokesciai kova su seseliu?

Nauji mokesciai kova su seseliu? portretas
Apmokestins tarsius automobilius:),tai,kad tarsus automobilis nepraeina TA ir taip naturaliai.Sakykit tiesiai sviesiai bus naujas automobiliu mokestis ir tiek.O kaip ji pavadinsi taip nepagadinsi.Naujas mokestis skurdziams,neyperkantiems naujo automobilio.:)

liga

liga portretas
kubilius trauke truki gavo butkevicius trauke amnezija susirgo ir sitam traukikui reiks profesionalo verygos pagelbos

Anonimas

Anonimas portretas
Matyt patys daug dirba seselyje.Tai gal ir issitrauks is seselio.Juk kur bepaskaitysi vis politiniu klanu nariai isivele.

as tik viena klausimeli turiu

as tik viena klausimeli turiu portretas
ar pati vyriausybe tiki tuo ka sako.

Galerijos

Daugiau straipsnių