Vairuotojai džiūgauja dėl sumažėjusių kuro kainų: kad ir 5 centai nuo litro, vis ne iš kišenės

Grįžti į straipsnį

Tomis

Tomis portretas
Geras planas, kai dyzelis kainavo 1.5€,visi rėkė kaip brangu,ką ta valdžia galvoja,nieko nedaro. Paskui kaina šovė virš 2€.visi paklaiko iš siaubo, tada nuleido iki 1.95€.visi be galo džiaugiasi ir važiuoja su šypsena pildyti bakus. Ir klientams laimingas ir valdžia trina rankytes, akcizas ir PVMas pildo biudžetuką...

To nu

To nu portretas
Na ir melagis- alus 20-45 ct pigiau ir perkant labau didelese pakuotes, 1.35 vs 0.9. Ne 1.35 vs .0.68. Corona extra isvis tik 10 ct Pl pigiau.

>Lietuvė

>Lietuvė portretas
matyt, ne ta koja vis iš lovos išlipi.

Lietuvė

Lietuvė portretas
Kiek prisimenu jau buvo padidejimų ir anksčiau. (tai buvvo pastovus rusiško šantažo įrankis). Paskui vėl sumažėdavo. O žiniasklaida, priklausomai nuo to kam dirba pateikia tai skirtingai. Prorusški ruporai tai ypač akcentuoja, audrina, kiršina.

pirma

pirma portretas
mažiau vogti "atkatai" taip pat vagystė, antra mažinti mokesčius, trečia skaityti pirmus du., jei didinami mokesčiai reiškia atsiranda papildomos išlaidos , klausimas kokios, nes kylant kainoms pajamos ir taip per mokesčius didėja, nes kuo didesnis dauginamasis , tai nekeičiant daugiklio sandauga yra didesnė, reiškia ir mokesčiai valstybei didesni, todėl kodėl mokesčiai didėja , o ne mažėja. Neracionalus panaudojimas? –akivaizdu, kai nesugeba surinkti galimus mokesčius didina kitus ir tokiu būdų garantuoja infliacijos didinimą ir ekonomikos perkaitimą. Buhalteriai, mokesčiai neskatina ekonomikos kalbama apie klius ir kokie jie ir kodėl? , nes jų būklė nusikaltimas

Anonimas

Anonimas portretas
Asilams ir 1 cntas pigiau sukelia orgazmą....

nu

nu portretas
kiek pastebejau visi protingi zmones atvaziave pailseti ar pasitusinti i Lazdiju r. viska perka Seinuose. Alaus skardines simtais perkamos, nes alus ten dvigubai pigesnis, maistas ir aisku eiles prie benzino. Jauciu sutaupo tiek, kad uz nakvyne kitam kartui uztenka:)

Uxu \\\\\.../////

Uxu  \\\\\...///// portretas
jeli?

kaip taip sugebėti dirbti daug

kaip taip sugebėti dirbti daug portretas
ir po penkias valandas temoj išbūti. Jonai, nebeduosiu tau daugiau darbo. Blogas tu darbininkas. Tavo darbą atiduosiu Antanui, tas man po 18 valandų sakė dirbs.

To nesupranti

To nesupranti portretas
Vaziuojant is salia sienos esanciu kaimu apsimoka, is Kauno regiono net neatsipirks kelione.Kokie cia tukstanciai sutaupyti nesamones rasote, zmones vien duju irananga uz 800eur atsipriknineja metus ir ilgiau.

Jonai tu jonai

Jonai tu jonai portretas
Per mokesčius tu pinigus atiduodi ne vatiniams, bet valdžiagyviams, kurie tiek ir temoka, ką mokesčius didint ir naujus išradinėt, o vargšai vatiniai patys užsidirba - aišku, irgi tuos pačius valdžiagyvius penėdami. Kad reikia užsidirbti, o ne dangiškos manos laukti, čia tai sutinku, bet sunkiai užsidirbtus norisi išleisti kaip naudingiau ir kaip norisi, o ne kaip valdžia ir bankai lieps.

nezinau

nezinau portretas
gal kam ir mazai tie 0.25ct ir cia priklauso kiek uzdirbi, bet per valanda, uzsipildamas kuro Lenkijoje gali sutaupyti 15 euru, tuo paciu ir maisto pirkdamas sutaupyti. Jeigu valandinis atlyginimas butu 15 euru tai i menesi gautusi ~2500 euru:)

To

To  portretas
Nsana yra kas uz 40 km gyvena ir karta i 3 sav nuvaziuoja i Lenkija, visada nuo kovo kuras buvo tik 25_26 ct pigesnis, fuelo kainos atnaujinimos tie patys 25 ct.

Skeptikas \\\\\.../////

Skeptikas  \\\\\...///// portretas
Gyvenu Anglijoje,čia nusipirkus el'mobilį visur batarejas užkrauna nemokamai,o kiek girdėjau LT,jei krauniesi "ignytije" tai pasikronimas tolygu benzino kainai + kelios valandos sugaišto laiko + 3 kartus brangesnis barareikinis a/mobilis.____ne'Ješkokit durnių.

Anonimas

Anonimas portretas
Ant euro pakėlė ant 5 centu nuleido, rado kuo džiūgauti naivuoliai...

nu

nu portretas
vel ant Lietuvisko benzo pereisiu tik tada kai jis kainuos ne daugiau negu pas mus arba ziema kai i sodyba retai vaziuojam. Taip pat kaip nesiruosiu pirkti pas mus sviesto uz 3 eurus, mums tinka ir lenkiskas uz 1.40.

Skalikui Jonui

Skalikui Jonui portretas
Korumpuotasis Jonas išsijuosęs dirba šioje temoje jau bene 5 valandas. Ir iš to matome su kokiu šūdžium turime reikalą. O iš tikro tai nuvažiuoti į Lenkiją benzino yra vienas malonumas: užsisakai viešbutuką, išvažiuoji iš vakaro į Suvalkus, pasivaikštai po miestą, vakare nueini į kokią knaipę, ten išgeri tautę gero brendžio už šimonytės nuoseklią pragyvenimo smukdymo politiką ir ramia sąžine, žinodamas, kad nedavei nei cento už kurą mūsų šaunuolei, pareini į savo apartamentus.Ryte užsipili kuro, kuris ten kartais net 40 centų pigesnis nei Lietuvijoje ir grįžti namo. Pabandyk, jonai, tau irgi patiks. Nors garsiai to ir nepripažinsi, nes tavo [apmokamo skaliko] pareigos to daryti neleis.

Džiūgaujančioms batereikėms

Džiūgaujančioms batereikėms portretas
nė į galvą kad spekuliantus plėšikus reik nutrenkt kapitaliai.Jiems šventė kad pakėlę kainas 0.50 cnt iš jų savaitei-kitai numes 0.05cnt.Paskui pakels dar daugiau nors pasaulinėse rinkose nafta ir pigs:D:D

to ...

to ... portretas
Nematome elektromobilių privalumo dėl banalios infrastruktūros nebuvo priežasties. Na ir dėl ilgo krovimo laiko.

To "Kodėl"

To "Kodėl" portretas
Nedidelė pastabėlė, žmonės dėl brangaus benzino išėjo Kazachstane, o ne Uzbekistane.

būtina duoti per NAGUS taip , kad a p s i k a k o t ų ; --

būtina duoti per NAGUS taip , kad a p s i k a k o t ų  ; -- portretas
benzino PILSTYTOJAI ir KONKURENCIJOS t a r n y b a ,-- tai PAGRINDINIAI v a g y s , kurie visiškai nepagrįstai ir NAGLAI kelia kainas , jiems t ū r a v o j a -- išlindę iš BŪDOS įvairūs "ekspertai" DUBIKOVAI , MAČIULIAI ir kiti--NUSTOKITE v o g t i - iki netrūko Lietuvos gyventojų KANTRYBĖ !

Kooookia svarbi tema

Kooookia svarbi tema portretas
Duokit duokit daug visko, nemokamai, dalinkit nemokamus pinigus, pensijas net realiai nedirbusiems, bet už kyšius nusipirkusiems darbo stažus tokio ilgumo, nuo kurio senatvės pensija superinė. Leiskite už pigiai važinėti automobiliais ir narkomanams, ir epileptikam, prasigėrusiems, prasiskolinusiems, prasilošusiems, pasirinkusiems, nysivalkiojusiems iki sifilitinio nutukimo, ir onkologiniams ligoniams, kuriems be morfijaus ar jo pakaitalų gali akys pro nugarą išlįsti ir jie svajoja mirti kelyje, o ne po chirurgo skalpeliu eilinio prostatos nudrožimo metu.

Anonimas

Anonimas portretas
Biedni lietuviai dziugauja nes Svedijos firma ,,OUCH,, gavo tarptautini priza uz zmogaus mesos skonio burgerio sukurima ir jo pateikima placiai visuomenei.. Klausimas rezimo cenzurai - kodel tokia svarbi informacija yra SALEPIAMA nuo placios visuomenes? Juk tai atveria duris i bado ir gyventoju pertekliaus likvidavima. Tiktai pagalvokit: 8 milijardai potencialiu kepsniuku laksto aplink mus.

Kodėl

Kodėl  portretas
Lietuviai tokie moliai žmonės ??? Kodėl neišeina kaip uzbekistane. Kodėl kenčia?? Labai keisti....

...

... portretas
kiekvienas vairuotojas kuris pereina prie elektromobilio atgal nebe grįzta,tikras dubnikovas,tokie dabar ir valdo,vienas su kiniečiais kariauja,kitas rusams didijį pirštą ruošiasi rodyti o lietuviams ezerų ir upių vandenį apmokestinti,aiškinau kartą tokiam piliečiui kuris sakė kad kai valdzią paims jaunimas bus gerai kad šunimi kauksi

Jonai \\\\\.../////

Jonai  \\\\\...///// portretas
manau renki ant drono Ukrams kartu ir a'Nušas'kas su t'Apkinu.____Ko nesišvaityti,kai kišenėje milijonai vartosi.____Kvailį,neješkok durnių.

to jonas

to jonas portretas
Tlkas trukdo dirbkite kol turite sveikatos.. ir jei negaila gyvenimo atiduoti tik darbui.

>>>Jonas \\\\\..../////

>>>Jonas  \\\\\....///// portretas
>Gyveno 3 broliai,2 protingi 3-čias Jonas.____Pats laikas sveikatą pasitikrinti,Jonai ar ne o'Žiu užsikrėtei?

Alis...

Alis... portretas
gera taktika... pirmiausiai gerokai pakėlei kainas, o po to po kiek laiko turputį sumažinai... visi patenkinti puola pirkti...

Jonas

Jonas portretas
Elgetavimas, t.y.važinėjimas kur pigiau sunkus ir alinantis darbas, o taip pat sunki psichinė būsena . Tad visiems taip sunkiai save įkinkiusiems į šitą jungą reiškiu nuoširdžią užuojautą.Nes tai neatneša naudos. Tikiuosi kad jūsų vaikai nesusirgs ubagavimo liga. Darbas man suteikia galimybę turėti puikius namus ,nesiskiriančius nuo dano ar suomio.

vargšas tovariščius

vargšas tovariščius  portretas
Nuskriaustas menkysta nerimsta. Akivaizdu, kad stipriai buvo per užpakalį traukiamas, gal ne šluotis kotu.

Tipiškas Rusijos kariuomenėje nuskriausto kerštas visiems

Tipiškas Rusijos kariuomenėje nuskriausto kerštas visiems portretas
„Anonimas Su.p.i.s.t.i Lietuvos baudziauninkai, jus dulkinti vienas malonumas. “

nenusilaužk uodegos,

nenusilaužk uodegos, portretas
putinšuni.

noxci

noxci portretas
Jau seniai kura,benzina,kitas priemones perkam tik PL.Suknistoje LT tikrai nieko neperkam ir nepirksim,o jus buki vergai,dziugaujate,kad litras kuro atpigo 5 centais.O pries tai gyvuiliai burzujai buvo kiekviena litra pabrangine 1 euru.Kokia apgailetina si labusu tauta,kaip ir pseudo salis,liguistai mylinti tik ukrus nacistus.Net gamta siai blogio respublikai kerstauja-pila lietu nuo pacio ryto,kad ponai negaletu svesti.

Anonimas

Anonimas portretas
Su.p.i.s.t.i Lietuvos baudziauninkai, jus dulkinti vienas malonumas.

Todd

Todd portretas
Pirmadienio lnk ziniu reportaza publikuoti treciadieni..

Nuomonė

Nuomonė portretas
Lenkų valdžia rūpinasi žmonėmis - ir maistas, ir kuras, ir vaistai pigesni, nes mažina akcizus, pvm, o mūsų valdžia...rūpinasi tik kanapėm, lgbt , pseudoimperatoriais ir t.t.

B

B portretas
Ubagu valstybe!!!

Boikotuokim Veados degalinių tinklą savaite

Boikotuokim Veados degalinių tinklą savaite portretas
Ir degalinių švieslentėse išvysim 1,70 už benziną. Kartelis užkniso juodai !

pirkau brangų ir toliau

pirkau brangų ir toliau portretas
pirksiu - pasakė sau ir kitiems išminčius, ir įsidarbino trečiame darbe. (Kad galėtų pirkti, pirkti, pirkti). Laimingu būti.

Jonui makaronui

Jonui makaronui portretas
Kokia valstybė, tokie ir joje pasitaikantys "Jonai". Šelpk savo šimoninę landsberginę valdžią, o man garbė čia nepirkti. Nes tauta seniai jų laikoma už bukagalviųs runkelius, tai jau seniai jokia paslaptis.

Brangiausias kuras Lietuvoje - Naujosios Akmenės „Sauridoje“

Brangiausias kuras Lietuvoje - Naujosios Akmenės „Sauridoje“ portretas
Ko didesnis ubagynas tuo ten degalinės labiau plėšia!

M

M portretas
Kitose ES.valstybese galvojama apie savo šalies žmogų.O pas mus savi visai neįdomųs.Gyvenkite kaip išmanote.Geroves valstybė ir demokratija.Pabandykite pasireiksti,kaip Pranzūzijoje,Belgijoje tapsite vatnikais,ar kaip ten,įvardina.

Varguoliui Jonui

Varguoliui Jonui  portretas
Koks liūdnas gyvenimas turi būti, kad norint prisipilti baką kuro, reikia arti visą dieną. Negi neturite šeimos, vaikų, hobių? Galų gale savigarbos, parduoti išeiginę dieną už nusmurgusius 100 europinių šekelių

fas fas

fas fas portretas
sakau ko taip siandien ryte gerai stovejo, ogi pasirodo del to, kad 5 centais atpigo

Neste-rovas

Neste-rovas portretas
Nestė yra brangininkė už ribos. Ji nesamdo darbuotojų [tik automatai veikia] ir lupa beveik kaip Luikoilas (Viada) ir Statoilas (Circle). Lenkija, nuėmusi akcizus benzui, yra vienintelė išeitis mąstančiam žmogui.

Jonai, jei

Jonai, jei portretas
esi įsikinkęs į darbo vergystę ir dar tuo didžiuojies, ar būtina skelbtis garsiai. Durnavok sau tyliai. Sau.

Vilkaviškietis

Vilkaviškietis portretas
Jau pusę metų gimtojoje Lietuvoje neperku nei maisto produktų, nesipilu kuro, visa tai darau kaimyninėje Lenkijoje, nes ten valdžiažmogiai galvoja apie žmogų vartotoją, o ne tik kaip prisikimšti savo nuosavas mašnas.

Kad

Kad portretas
Vazineju dujomis pigu brangiausia teko piltis po 76 cnt, dabar po 70 cnt, ,siuo metu galim pigiai vazinet dujom o kas toliau neaisku .

Jonas

Jonas portretas
Gyvenu iš darbo , o verslininkai yra tie kurie turi verslo pažymėjimą , arba neturi ir ubagavimas yra tapęs ko ne pagrindiniu verslu.

Tam alle jonui

Tam alle jonui portretas
Jonai, tavo reikalas, kaip tu gyveni. Nevadink kitu DURNIAIS, nes pats DEBILAS esi. Va tep. Ir nereik cia vaidint ,,verslininko,, neturincio laiko. as laiko turiu,

Jonas

Jonas portretas
Pirkdamas prekę Lietuvoje duodu pinigų per mokesčius ir vargšams vatiniams , nereikia per atlaidus dalinti kiekvienam ubagui po pinigėlį . O darbas man teikia malonumą , ir save laikau save gerbiančiu o ne ubagaujančiu po svietą ir šunis lodančiu ubagu. Pokario laikais tokių minios šliaužiojo po kaimus ,mama duodavo duonos ir lašinių bryzelį.

Taip

Taip portretas
Lt pirmauja pagal infliaciją eu. Ir visi patenkinti tyli. Koncervams reikia į kalėjimą. Skubiai

Jonui

Jonui portretas
Tai, kad tu papildomai dirbi - jukini ne tik mane, bet ir kokį Fricą ar Hansą. Papildomas darbas yra vergystė ir dar didžiuojiesi tuo? Va čia tai Jonas. Čia tas trečias brolis, jam atleistina. Vark toliau, Jonai, vark.

to jonas

to jonas portretas
Savo nuomojamame ne galit pasilikti sau, nebūtina pilti pamazgu. Ps papildomų darbų ir nėra kuom džiaugtis tai taip prakaituoti dieną.

Jonas

Jonas portretas
Reikia būti absoliučia kvaiša , kad džiaugtis įsipylus pigaus baltarusiško benzino. Aš padirbėju Lietuvoje papildomą dieną ir užsidirbu pilną baką benzino .Pagal durniaus skaičiavimus man šis bakas nemokamas , ir ne į minusą kad važiuoti į Baltarusiją prarasti prakaituojant dieną ir dar kažkiek sumokėti už kurą. Tad mano skaičiavimu ojojoi koks brangus durniui ir nesusivokiančiam ta prekė ar Lenkijoje ar Baltarusijoje. Reikia vertinti laiką ,ką galima su juo nuveikti ir remontuoti nuo propogandos išvarvėjusias smegenis.

tikras lietuvis

tikras lietuvis portretas
Man tai patinka, kai mane smaugia, smaugia. Paskui truputėlį atleidžia - tik trupinėlį - ir man jau gerai. Man Oooo, kaip gera tada. Dėkoju tada partijai, konservus lapnoju, tatą geru žodžiu minavoju.

Ingrida

Ingrida portretas
Tik DURNIUS gali taip rasyt...dziugauja,,.. Dziugauja nuvaziave i BY, uzsipilti kuro, kur DYZELIS tik 78-82 eurocentai.

kurrras

kurrras portretas
Kurį kainaturizymiai nukristi ne 5 centais bet 20-30. Gi naftos kaina krenta ...

"DŽIAUGSMAS" \\\\\.../////

"DŽIAUGSMAS"  \\\\\...///// portretas
50 pabrangino 5 papigino.____Tai kaip durniams iškasė baseiną,jie sako smagu,šokinėjam nuo 5 metrų traplyno ir pažadėjo,jei geri būsim dar ir vandens pripils.

kolonėlei

kolonėlei portretas
kur kur.....Lenkijoje...

Kolonėlė

Kolonėlė portretas
kur jūs matėte D- 1,75? Niekur nemačiau. 1,99- Taip.

Anonimas

Anonimas portretas
Laikraštis perspausdintas TV naujienas..?originalu...

Galerijos

Daugiau straipsnių