Siūlymui griežtinti verslo liudijimų išdavimą – smulkiojo verslo kritika

Grįžti į straipsnį

pakol neuzkalsit darbo birzos duryciu

pakol neuzkalsit darbo birzos duryciu portretas
ir nepanaikinsit pasalpu... nesiruosiu pirkt jokio liudijimo jokio veiklos leidimo... yra PSD ir as manau kad tai pakankamai riebus baslys stumt zmones i darba... imt paskolas steikt verslus...bet jei jus nesuprantat kad jusu politine veikla bauduvos lagerije prievarta ir valstybinis reketas bei teroras yra toks ziaurus demokratijos geris tai as nepalaikau sito rezimo ... todel AS BALSUOJU PINIGAIS... gera sistema man gera gyvent as sistema plaikau tai as ir moku mokescius... jei sitema idinga mano atzvilgiu tai as jos nepalaikau ir as stengiuos nedirbt arba dirbt minimum , gyvent is minimaliu pajamu kad manes neapvogtu ir neisreketuotu imt pasalpas ir gailiai daug vergdamas melst piniga dieva ...GEROVE aferistu

Anonimas

Anonimas portretas
kai Veltedziai prades dirbti visiems o NE SAU va tada turetu pagereti . veltedziai susikuria saligas SAU o kiti PER SAKAS ! kai kedej sedi LOPAS nieko nesuprantantis ir uz nieka NEatsako nu Atleleiskite. o rekia moketi mokescius .

Žemaitė

Žemaitė  portretas
Nustokit verkti, verslininkai. Kiek pamenu, kai ateina kokios permainos vis verkiat ir verkiat,kad ubagais paliksit. Nė vienas dar iš bado nemirėt ir nemirsit. Daugiausiai mokesčių nesumoka būtent verslo liudijimus ir individualia veikla užsiimantys.

R

R portretas
Todėl ir reikalingi patikrinimai , kad mažiau to šešėlio būtų. O legaliens turėtų būti pirmenybę. Prieš tai mano rašytų atveju, kai perka pas nelegalų verslininką ( tiesiog nekyla ranka rašyti -verslininkas , nes jis net ne verslininkas be jokių verslo liudijimų ar pažymėjimų) tai tas pats kaip pirkti Adidas sportbačius ne pas originalių prekių pardavėją, o pas prekinių ženklų klastoją. Jokios garantijos, kad gausite kokybišką daiktą.

Anonimas

Anonimas portretas
seselis tik DIDES jai prades daryti NESAMONES ! IR MOKESCIU SURIKS maziau ! o tik rekia pinigu YRA. o realiai zuikiu pasakos .

R

R portretas
Šiaip tai galiu pastebėti. Kad nesurenkami mokesčiai dėl nelegalių : gidu, prekiautojų, patalpų nuomotojų. Tiesiog lupate kailį nuo legaliai dirbančių, o nelegalai ir toliau daro savo biznį. Pagal mane antrinė ( nelegali ) patalpų nuomos rinka sudaro apie 50 proc. , Gidu turbūt irgi panašiai, nes ekskursijas veda ne tik be gido pažymėjimų , bet ir be verslo liudijimų. Ar nors kartą buvo koks nors patikrinimas? Vedziau ekskursijas, aišku, vietiniai mane pažįsta, tai prisistatyti nereikia. . Joks pareigūnas neklausė ir netikrino jokių dokumentų. Nebent VMI. , pasitikslindavau kokius mokesčius . reikia mokėti. Kodėl rašau, nes nelegalai paima tuos ekskursantus, kurie nežino kad jiems ekskursijas veda nelegalai. O dar baisiau buvo, kai pamačiau, kad vieną Marijampolės agentūra mane pristatinėjo kaip savo gidą, nors jokių komercinių ryšių su jais neturėjau. Reiškia jie veikė prisidengę mano vardu. Tai patikrinus tokio nelegalaus bizniuko asmens dokumentus ir paaiškėtų kas dirba nelegaliai.

Galerijos

Daugiau straipsnių