Apie naują mokestį kalba vis garsiau: dar neaišku, kam teks mokėti

Grįžti į straipsnį

Cha

Cha portretas
Jeigu "taršos" mokestis tikrai numatytas norint mažinti taršą, tai kodėl pirmiausiai neapmokestinami lėktuvai? Ir kodėl šį (kaip ir NT) mokestį stumia ne kokia nors ekologinė organizacija, o TVF? Eilinis pasipinigavimas, teisybę sakant, jokia ekologija čia nė prie ko.

...

... portretas
Tik nereikia melagiu žavėtis, policajus melavo, meluoja ir... negi jis gali nemeluot?.. :/

Paskaitykite ką kalba Skvernelis ,

Paskaitykite ką kalba Skvernelis ,  portretas
jis jaudinasi dėl ,,paprastų,, žmonių mokesčių ...protingos mintys , gaila , kad tvartelio musių valdovai ir brendžio dėžučių gerbėjai bei jų propaganda buvo prieš jo išrinkimą prezidentu.

gg

gg portretas
po ivedimo dae daugiau mokes jauna seima klaipedoje(altrnatyvos nenusimato)

Karbamidui

Karbamidui portretas
tai tikrai nereikės mokėti.

Jonas

Jonas portretas
Jauna šeima Klaipėdoje moka už būsto nuomą 5000 mokestį per metus. O jiems dar reikia auginti vaikus ,leisti į darželį į mokslus , išauginti tinkamą visuomenės narį.O jiems būstą kažkas išnuomoja ir turtėja nemokėdami praktiškai nieko, lyginant su vargstančia šeima. Tad iš to išeinant reikia ir galvoti -koks turi būti tas nejudamo turto mokestis.

To ???

To ??? portretas
nebesvaik

vargšelis

vargšelis portretas
Qrva, ble, nu kodėl aš gimiau šitam durnyne, kodėl ne negrų, kodėl ne čiukčia, ne japonu, ne australijoi.....

Žmogus

Žmogus  portretas
Prakeikta šalis su debilais.

???

??? portretas
Ar cia sutapimas?,kad issirinkus nauja prezidenta iskarto pradeta politikoje garsiau sneketi apie automobiliu mokesti,pvz.D.Grybauskaite neleizdavo politikams isisiauteti,bandant apmokestinti automobilius ar bustus eiliniu pilieciu.Uz tai ja mylejo ir gerbe paprasti zmones.

?

? portretas
Paaiskinkite tautai.Pries paskutine ekon.krize Lietuvoje viesojo sektoriaus algos buvo didesnes nei yra dabar.Nebuvo jokiu automobilio ar N.T. mokesciu,o PVM sieke tik 18%.Kur dedat surenkamus biudzeto pinigus dabar?Buvo krize,ta proga ''laikinai'' padidino PVM.O dabar kokia krize???,kad nauju mokesciu prireike.??? :) Kvepia dideliu neukiskumu,isisavinant biudzeto lesas.

...

... portretas
Taršos mokestis JAU yra degalų akcize (NUSIKALTIMAS antrąsyk už tą patį mokėt!), reikia tiesiog ir ŽŪ techniką apakcizinti, te ir jie pereina į elektros trauką.

Prisidengę

Prisidengę portretas
Kilniais tikslais išlips iš žmonių pinigus. Nukentės tikrai ne turtingi žmonės.

Na tada

Na tada portretas
Reikia naftos monopolį uždaryti. Ir bus švaru.

to Winstonas

to Winstonas portretas
Taip,dar karta TAIP.

reikia

reikia portretas
ne masinas apmokestint o oligarchus pagal ju pajamas nes kitu atveju nabagas pensininkas vos krutantis tures moketi tam skvernu oratoriui duokle arba privales tepint pestute o ju tai dauguma nes jaunimas tai bega ir kuo toliau nuo sios mafijos uzvaldziusios sali tai socmafija su visais savo ./politkoldoriais/.......

To eina

To eina portretas
Apsisikes vatinis GAIDYS.

jonas

jonas portretas
apie "taršius" kalba,apie mokestį ,tai paimkit iš tų pinigų,kur už miškus gaunate,jau pusę miškų išskerdėt,tai dabar apie ekologiją postrigaujate

to eina

to eina portretas
tai ko čia sėdi, apsišikęs vatos gabale? valink į savo rytų ubagyną ir lažyk liliputui subinę, ten tokiems kai tu rojus

eina jie n...

eina jie n... portretas
taisykite automobili, pilkite degalus, mokekite uz draudima, uz tai dar su pvm sukoss paima, dar b**t mokestis uz tarsius automobilius b**t. ka sita s*sik*a valstybe dave man? uzp*so b**t ta lietuva.

Manau

Manau portretas
Seniai reikėjo įvesti NT ir auto mokesčius. Vienintelėj Lietuvoj ES jų nėra. Nesurenka biudžeto.

gikas

gikas portretas
Galimai "valdzia" siekia visuotiniu streiku ir neramumu? Juk kantrybe pas zmones ne beribe.

Anonimas

Anonimas portretas
Ach, dar reiketu kiekvienam ant subines skaitliuka itaisyti. Daugiau siki, daugiau gamta tersi ir klimata keiti, daugiau ir mokesi. Cia tai butu teisingiausia. Kaip tiems Vilniaus dolbajobams nedasunta. O gal sarmatijasi

Q

Q portretas
aiškiau ir buti negali , - mokės runkeliai , kuo didesnis ubagas - tuo daugiau mokės

Anonimas

Anonimas portretas
senai laikas apmokestint .kokia 1000euru metams .o dar sako mes laisvi ir nepriklausomi LIETUVA.kaip eurosojuzas pasakys taip ir bus .

Jokių išimčių,

  Jokių išimčių,  portretas
'visiems, ypač,, dyzeliams", nuo litražo, nuo ridos(metinės), motovalandų...gana tos sieros...

Anonimas

Anonimas portretas
rmas nieko naujo siam pasulyje kakada popiezius pardavinejo kardinolu kepures paskui dar truko pinigu pradejo pardavineti indulgensijas visu nuodeniu atleidimus dabar pardavines dizelinui leidimus nedaug liks ir del oro pardavimo jau turbut pries simta metu apie tai rase cipolino pasakorius

nieko naujo

nieko naujo portretas
Seime sėdintys mato variklio tūrį, kuro tipą, o iš tikrųjų turi žiūrėti plačiau. Kaip mano automobilis gali teršt gamtą, jeigu jis stovi garaže, ir per savaitę daugiausiai nuvažiuoja 200km. Ir ar galimą suvienodinti taršą transporto priemonėms , kurios nurieda 2000-4000km. per savaitę, ž.ū. technikai, kuri nuo 6-22val val. neišjungiama su tarša automobilio, kuris naudojamas tik būtiniausios reikmėms ir nuvažiuoja 30-200km. Aš matau eilinį nepamatuotą norą apiplėšinėti paprastus žmones, o ponams bus išimtys, lengvatos ir t.t. Istorija su dūmų detektoriais, grumojo, gąsdino kol pažįstami verslininkai prakišo nelikvidus, iš tų plastmasinių dėžučių jokios naudos, nes nėra priešgaisrinės sistemos, prie kurios prijungtos tos dėžutės. Tiesiog mus skriaudžia, o mes paklūstam...

Algirdas

Algirdas portretas
Už kelius mokame pirkdami kurą, tai galima ir taršos mokestį į kurą įtraukti.

Anonimas

Anonimas portretas
Sumokės biedniausieji, kitaip Marijos žemėje nebūna.

Briuselio pide.ra.sine SAULE

Briuselio pide.ra.sine SAULE portretas
Pasakos apie tarsa durniems lietuviskiems pridurkams. Nebijokit durneliai lietuviai, jums NEREIKES MOKETI. Mokes ubagai, invalidai ir pensininkai na ir durni runkeliai ir arbuzai. Jus LIETUVIAI tikrai NIEKO NEMOKESIT.

NA NA

NA NA portretas
Kol valstiečiai valdžioje , žemės ūkio technika , aišku , gamtos neteršia . Prisiminkime , kas buvo jiems atėjus į valdžią - panaikinsime visas privilegijas ir lengvatas ... Ir naikino - kol daėjo iki ūkininkų - ir SUSTOJO - nei viena iš 42 lengvatų taip ir nepanaikinta . Negi galvojate , kad taršos mokestis skirtas taršai mažinti ? Reikia pinigėlių pašalpininkams - rinkimai nebetoli , reikia užsitikrinti daugiau rinkėjų ... TARŠA MAT ... NEJUOKINTŲ . Kuo jie geresni už Valinsko juokdarius ?

Jo

Jo portretas
Tipo Benzas neteršia lyginkit kiek Benzo sudegina 100km ir kiek dyzelio ar jaučiate skirtumą. Ir pažiūrėsime tarša bus aiški.

Tai apmokestint viska kas turi varikli

Tai apmokestint viska kas turi varikli portretas
O ne tik isskirtines grupes,ukio technika ir gelezinkeliu dyzeliai dumija daugiausia,o ne kazkokia su 1,4 motoru masinyte,jei moket tai moket visiems,arba niekam.Nes sumokejus mokesti ekologija visvien tokia ir liks nes tas variklis visvien vaziuos.

...

... portretas
Reikia nustot kariuomenei auksines 'skarbonkes' pirkt (kurios, beje, atmosferą teršia labiau nei visas mūsų autotransportas) - nereiks jokių naujų mokesčių.

algis

algis portretas
daugiausia tersia garveziai dizeliu varomi autobusai,traktoriai ir visa zu technika apsildymui naud.dizelinas ir tt,ir tt.taip kad kvailam ministrui nereiktu siktis vien prie lengvu auto,is tiesu ju tarsa sudaro maza tarsos dali,prabusk didysis aiskiaregy.

R

R portretas
Taigi prezidento namas 80000 nekainuoja , kai padoresnis namukas sodų bendrijoje daugiau kainuoja. Taip ir čia turėčiau issisuks .

Winstonas

Winstonas portretas
Kada pradesite algas moketi, o ne ubago pasalpas? Tikriausiai laikas skustis i tarptautini teisma, kaip banditams, tada gyvensime "oriai". :)

As

As portretas
Mažas pajamas gaunančių auto neteršia galės važinėti su geldom dumijanciom.

Anonimas

Anonimas portretas
Toi mokiesime uz lietu ir saule idijotu valdzia!!! :-)

Galerijos

Daugiau straipsnių