Valdžios pažadai: skurdžioms šeimoms šalia vaiko pinigų – papildoma išmoka

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Vietoj to kad iš ubagų iškart vaikus atimtų, jiems moka kažkokius 'vaiko pinigus' kad tie visai nusigertų... paskui vis vien tuos vaikus atima (mažiau Tauta pyksta). O ir alkoholio gamintojams - PELNAS.

olne

olne portretas
tikrai juokinga , kada netekus darbo ar sveikatos tau moka 122eur, tegu patys uz tiek pagyvena, o kas burba ant bedarbiu lai uzleidzia savo siltas vietas ir eina juodu darbu padirbti, turi buti kaita, nes kaip uzseda gerus darbo vietas, tai dar priedus gauna uz staza, tegu tokie padirba maximose ir statybose

bronius

bronius portretas
Papūstžanduko priešrinkiminė pliauška. Atsiradus biudžete pinigų dėl ekonomikos kilimo, sugebėjo pagerint gyvenimą gerai gyvenantiems, o skurdžiams liko ta pati gelda.

Kida

Kida portretas
O pensininkai toliau tegu skursta pusbažiu? Seniai krizė praėjo, jau trys metai kaip valdžioj, o viskas - blogyn. Kada mažinant kainas kaip žadėjot?

Džiaugiuosi, kad pagaliau

Džiaugiuosi, kad pagaliau  portretas
pasisekė ir seimo rinkimus laimėjo ,, ne tie,, , nes nepamenu jokios buvusios , kuriai taip rūpėtų šeima, vaikai ir eiliniai piliečiai. Ačiū ,, valstiečiams,, ir premjerui Skverneliui. Linkiu sėkmės ir per prezidentinius rinkimus.

Galerijos

Daugiau straipsnių