Vairuotojų profsąjunga pakurstė nesantaikos ugnį

Grįžti į straipsnį

Butent vienintelis

Butent vienintelis portretas
Cuzanauskas kelia mokesciu ir atlyginimu vogimo transporte problema! Todel ji ir puola. O visi kiti - ima dezutemis ir jokiu profsajungu cia nera! Kas darosi transporte - zino visi. Vagiama puse dienpinigiu,priklausantis atlyginimas per budejima namie tarp komandiruociu,atostoginiai,o is uzsienieciu - beveik viskas! Neretas uz 6 men komandiruoteje 600 euru tegauna! Paziurekite jutube lietuvio teisininko kanala Viking Litvy. Yra interviu su Buivydu ir su profsajungu atstovais,su nuskriaustais uzsienieciais.

RK.

RK. portretas
Jei papilta tiek purvo, reiškia profsąjunga ne popierinė, o iš tiesų atstovauja darbuotojus. Neįsivaizduoju kaip galima tęsti derybas po tokio straipsnio. Panašu, kad vežėjai prašosi viešų akcijų, o gal net ir streiko.

susidomejusiam

susidomejusiam portretas
tai kodel nario mokesti praso moketi darbdavio tada? tegu moka darbuotojas ir nebus jokiu problemu. Bet problema zinai kur? kad jokie darbuotojai nestos i ta sajunga ir nemokes to 30 euru, todel jie reketuoja imones

susidomėjęs

susidomėjęs portretas
Įdomiai Linava viską apvertė. Kaip juokingai skamba: ,,Profsąjunga siūlo stogą". Profsąjunga oligarchams??? Kiek suprantu, tai profsąjunga nori susitarti ir konsultuoti darbuotojus, nes įmonės verkia, kad vairuotojai patys kalti, jog nežino Lietuvos įstatymų. O tie 30 eur nieko nestebina. Juk kiekvienoje profsąjungoje yra nario mokestis ir tą mokestį moka ne darbdavys, o pats darbuotojas. Tad ką čia Linava nusišneka??? Koks dar ,,stogo" mokestis? Suprantu Linavą, jiems baisiai nepatogi ta LPSA, nes visas jų sukčiavimo schemas parodė. Gaila, kad šios derybos tapo nesusipratimu. Vežėjai, kad toliau galėtų lobti turi užčiaupti profsąjungas. Bet įdomiausia, o kur žiūri valstybė????

Lietuvoje

Lietuvoje portretas
visos profsajungos tokios. Kaip jūs manot kodėl jos tyli/su retom išimtim/?:D)

kuo

kuo portretas
toliau tuo /graziau/ juk tai ciniskai iteisintas libereketas kaip ir ju paciu ireminimas i VS kur viskas /kolkas/ kabo ant zaliu popieriuku?...

KODĖL

KODĖL portretas
Kodėl vokietis darbdavys gali mokėti vairuotojui 1400 eur (1800 ant popieriaus) ir 500 eur dienpinigių, o "gailestingasis" Kukuraitis nepagailėjo tik 700 eur??? Kam naudinga tokia grynų pinigų upė (1500 eur dienpinigiai) tekanti pro Linava ir darbdavių kišenes???

Tokie tie Lietuviai darbdaviai -verslininkai.

Tokie tie Lietuviai darbdaviai -verslininkai. portretas
Darbdaviui kas rūpi .Atsakymas -pelnas ir dar karta pelnas ir mažiausiai darbuotojas, jo darbo sąlygos jų atlyginimai.

Anonimas

Anonimas portretas
Kada jie nustos samdyti girtus belorusus? Baisu keliu vaziuoti.

Lafa

Lafa portretas
90 procentų užsieniečiai,samdomi net nesamdomi ,o sako nuomojami.Saunuoliai,kad kuria profsąjunga,gal kažkiek apgins nuo darbdavių savivales

kartu su samdomais ir tuntais y lietuva vezamais

kartu  su samdomais  ir tuntais  y lietuva  vezamais portretas
,,,darbuotojais,,, verslianykai grazina y lietuva reketa , kontrobanda, narkatos gabenima, su visias ,,,brigadyriais, ir ,,vorami v zakone,,,Lietuvos teisesmaukiniu mafija --gavus duokle tyliai bezda savo kabinetuose.

Galerijos

Daugiau straipsnių