V. Šapoka: NT ir taršos mokesčiai neišvengiami, bet juos įvesti trukdo rinkimai

Grįžti į straipsnį

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
kada sumokesi valdziai tarsos mokesti gamta bus svari

Anonimas

Anonimas portretas
Kada jie pradės galvoti jog prieš amžinai įvėdinėjant naujus mokesčius ar keliant akcizus pradžiai neišvengiant reikia kad būtų normalus europietiški atlyginimai, pensijos, soc garantijos, o tada jau pirštais badyti į europą sakant kad ten taip yra vadinasi ir pas mus taip turi būti. Toks vaizdas kad valdžioje kelis dešimtmečius vieni imbecilai kurie yra visiški impotentai valstybės valdyme ir dėl tokio valdymo nesurenkant pinigų į biudžeta tesugeba tik mokesčiais apkrauti. Kelintus metus jau ES o europietiški tik kainos ir mokesčiai. Senai laikas jau 1926 pakartoti ir išvaikyti tą parazituojančių valdžiagyvių gaują. Mums amžinai kartoja senus komunistinius lozungus jog dar mažai laiko praėjo ir šviesus rytojus bus rytoj dar reikia palaukti. Kai tuo tarpu tarpukario Lietuvoje išėjus iš carinės Rusijos imperijos kažkodėl nereikėjo laukti šviesaus rytojaus ir Lietuva ekonomiškai labai gretai tapo ne ką prastesnė nei kitos vakarų europos šalys.

GGG

GGG portretas
Taršos mokesti šiuo metu paslėptas kuro akcize, o NT visuotiniame šiukšlių mafijos marazme kai mokama ne už šiukšlinimą, o už turimą NT tai gal ir praneštumėt ponai valdininkai EU kad du kartus apmokestinti tapati kažkaip neišeina...

Galiu garantuoti

Galiu garantuoti portretas
kad šie mokesčiai bus įvesti ne turtuoliams milijonieriams ir nuolat orą dirvožemį, vandenį teršiančioms įmonėms ar oligarxams, bet eiliniams varguoliams( turi perteklinės žemės, dvi,savo ir ata tėvų sodybas, kūrena malkom ar važinėja senu automobiliu ir t.t.):DDDDDD)))

WW

WW portretas
O taip, neisvengiami nauji mokesciai, nes valdzia nieko naujo nesugalvoja, tik didinti mokescius, kurie Lietuvoje ir taip didziausi ES. Nei gedos nei sarmatos. Daugiausia nukentes,zinoma, vidutiniokai, o oligarchai ir toliau didins savo milijonus!

Galerijos

Daugiau straipsnių