V. Šapoka: gali tekti didinti kai kuriuos mokesčius

Grįžti į straipsnį

Romas

Romas portretas
Na žinoma kad reikia didint,nes šunkaros milijardus išsidalino,dabar žmones smaugt,parazitai prakeikti nebežino kaip beišsidirbinėt.

Vardas

Vardas portretas
Paskaiciau tik are.pav. Gali buti, kad mokesciu jus jau ir nebegausit.

Galvoju

Galvoju portretas
Kad jūs gerb. Seimūnai skolinotės, taškėt pinigus visokiom nesąmonėm. Teisingiausia būtų, kad patys ir padengtumėt LT skolą iš savo kišenės, nekraudami tų skolų ant mūsų, mūsų vaikų ir anūkų pečių.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Įveskit tikrus progresinius mokesčius.

Anonimas

Anonimas portretas
Didins ir dar kaip! O iš ko pašalpas darbingiems veltėdžiams ir chroniams mokės, iš ko pabėgėlius finansuos?

to ir reikėjo laukt

to ir reikėjo laukt portretas
prisivadovavo"valstiečiai-oligarchai"

,,Bedarbis,,

,,Bedarbis,, portretas
liuks,pašalpas padidinkit tik.Aš tai mokesčių nemokėjau ir nemokėsiu,kloju plyteles pas privatininkus nelegaliai ir vargo nematau,kas mėnesį darbo birža moka po 200.O jūs dirbkit legaliai,jums ir mokesčius pakels.

Kingas

Kingas portretas
Politika užduoda klausimą: ar tai tikslinga? Tuštybė klausia: ar tai populiaru? Bet sąžinė klausia: ar tai teisinga? (Šiaip tai jau sena pasaka: ką viena ranka duoda - tą kita atima.)

Kad gal ne

Kad gal ne portretas
Ne "turtui" mokesčius reikia didinti, nes "turtu" kažkodėl vadinamas vienintelis turimas iš paskutiniųjų besistengiančių neprarasti savo kampo plušančių už juokingą "algą" būstas. Apšiuręs butukas miesto centre ar sukiužęs namukas rajone, kuris staiga tapo "prestižiniu" - tai turtas, kurį būtina apmokestinti, tuo tarpu "neprestižiniame" draustinyje stūksanti milijardieriaus pilaitė - ne turtas kažkodėl... Iš tiesų tai reikėtų mažinti mokesčius darbui ir didinti kapitalui, ubagų "turtus" paliekant ramybėj, bet apmokestinti kapitalą tokiais tarifais, kokiais apmokestinamas darbas, jokia valdžia nedrįso ir turbūt neišdrįs. Ruoškimės, ubagai, vėl mokėsim ir už save, ir "už tą vaikiną"...

Baisu

Baisu portretas
Atimkit pašalpas bedarbiam tinginems ir nebereiks didinti mokeščių,viska dididinti ir didinti jums.

minde

minde portretas
kaimiecias esame mes gime kaimiecias vagim esame uzgime vogsim meluosim amzinai.

Rita

Rita portretas
Ponai bambekliai, dabar gyvenate pačiais geriausiais laikais! Nėra alkanų, nes visi tinginiai gauna pašalpas. Pilnos gatvės ir kiemai mašinų, nes kiekvienas su ratais, kiekvienas turi po šunį,o kiek maisto išmetate ir t.t.

Kęstas

Kęstas portretas
Ko gero, mažiausiai pastabų mes, Landsbergiai, turėtume ministrui Raimundui Karobliui. Gal tas ir nėra keista, nes gynyba yra aktuali sritis TS-LKD. Kita vertus, Karoblio kryptis labai aiški ir jis savo konkrečių tikslų siekia. Taip pat didelis jo atskaitingumas Seimo komitete. Jis statė tiltus ir su mumis, Landsbergiais, nepaisant to, kad gavo daug kritikos iš Vyriausybės vadovo." Kiek daug dar visko yra Landsbergių įtakoje: Prezidentė, Konstitucinis teismas, žvalgyba ir sekimo aparatas, nacionalinis transliuotojas, auksinių šaukštų gynybos srityje įsisavinimas. Ir tai yra sąrašas tik tos įtakos, kurią jie jau negali nuslėpti. Vienykimės prieš šią Landsbergių savivalę. Išvaduokime Lietuvą nuo šio anachronistinio sovietinių laikų plėšikų voratinklio." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Kasdien viskas brangsta, ko kito sioje salyje galima tiketis. Kada baigsis tos aferos?

tam-baisu

tam-baisu portretas
pensininkai uzsidirbo tuos grasius,kuriuos gauna,o invalidai-nenorek juo tapti,nes kol kas dar matomai esi proto invalidas,o kas ateityje laukia pats ar pati nezinai dar,gal sedesi invalido vezimelyje ir lauksi is valdzios kad skirtu pasalpa,rasot ir nemastot ka rasot,turbut niekur ir nedirbat ,stovit darbo birzoje ir gaunat veltui ismokas,kitaip nebutu laiko sedet prie kompo

Kawenskas

Kawenskas portretas
Siūlau didinti mokestį už įėjimą į seimą seimo nariams! Atsiskaitant jų pačių būtinai banko kortele.

H

H portretas
Sūkos mažiau vokit tai nereiks ir mokesčių didint

TOKS YRA

TOKS YRA portretas
Finansų bėda Lietuvoje ,tai Šapoka

baisu

baisu portretas
išdalina pinigus pensininkams ir "invalidams", o paskui apkraus mokesčiais dirbančius už minimalią algą -jie juk turtingi- išsimokės.

rinkejas

rinkejas portretas
na kad neisvogiama ar perkombinuojama butu o dabar gi...........

Ubagas

Ubagas portretas
Mat jie tikisi kad mes už juos balsuosim Eikit nah... Jie mat mokesčius didins Bus daugiau ubagų Žmonės tikrai nebalsuos už buvusius Eikit gatvių šluot seimūnai

Aaa

Aaa portretas
Ir alga ministrams teks didinti... O jus, valkatos, dirbkite...

KLAIPEDA

KLAIPEDA portretas
Briuselis jau n metų šeria Lt milijardais,jau keliai turėjo būti stikliniai,kur tie milijardai neaišku,šalis kaip buvo laukinė taip ir liko,nėra čia nei saugu nei gera gyventi.

Teisėjas

Teisėjas portretas
Lengva kalbėti reikės skola gražinti. Gal reikėjo su galva prieš tai galvoti ką daroti. Seimo bestiburiai švaisto pinigus reikia nereikia, skirsto kur papuola opoto sako reikia gražinti. Tai gal susikiškite ir skola ir valstybę į subinę.

Anonimas

Anonimas portretas
uo padidins atlyginimus euru,pakels mokescius simtu euru ir girsis pasauliui kad lygiuojasi su vaukaru europa kainomis

U

U portretas
Is pradziu svaisto pinigus i kaire i desine ( pvz.kodel pavasari ukininkams kurie dar jokio nuostolio nepatyre gavo kompensacijas.jie kaip are taip ir sejo.koki jie patyre nuostoli? ).o stai dabar turesim visi susimoketi .nereikia uzimti tu pareigu kuriu teisingai ir protingai nesugebat padaryti.denkit tuos nuostolius is savo kisenes gal tuomet su galva pradesit mastyt

šapokai

šapokai portretas
Pirmiausia sumažinkit per karantiną nerealiai padidintas minusterijų valdžiažmogių algas.

Kęstas

Kęstas portretas
VALSTIEČIAI PATYS SAU KASA DUOBĘ PRIEŠ RINKIMUS.

Oi

Oi portretas
Tegu msziau valstybes klerkai islaidauja, vagia tada nereiks mokesciu didinti.

Anonimas

Anonimas portretas
O kiek dar sukišta nepavykusiam perversmui Baltarusijoj finansuoti ir tom cikanovskom šerti ?

I

I portretas
Tai kur neisaugs jei didino istisai vaiko pinigus kas antra menesi nuplesdami nuo pensininku pensijas ir vaistus

Tie pra5iso,

Tie pra5iso, portretas
O klumpakojai atiduos.

Šiaulietis,

Šiaulietis,  portretas
Koservai, su socdemais pasikeisdami,valdyme, nustekeno Lietuvos žmones tiek fiziškai, tiek finansiškai. O valstiečiai, išvis pardavė Lietuva už milijardą ir sėdi sau kaip niekur nieko.

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
lt kariuomine reikia islaikyt .prisipirko s...

Anonimas

Anonimas portretas
kai kolukiecia-besgegeniaii prie VAIRO ko noreti ?

Naisius

Naisius portretas
juoda darba padare Zalieji praskolino valstybe sugriove medicina nuniokojo gamta''!

Skaitytojas

 Skaitytojas portretas
Karbauskiniai sumažino mažai uždirbantiems mokesčius,kad daugiau gautų į kišenę grynųjų.Priešingu atveju reikėtų daugiau mokėti dirbančiajam.Tai sustabdytų darbdavių pelno augimą.Darbdaviai visi savij.Jų kišenes saugoti svarbiausia.Tai pavadino mokesčių progresyvumu.Balsuokime už karbauskinius ,jie dar ne taip išsityčios iš savo(ir ne tik)rinkėjų.Dabar mokesčiai sudaro daugiau 60 ties procentų atlyginimo.Kiek dar didinsite?

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Kurie nepaiso viruso ir keliauja ,mat dar jiems už vaiko priežiūra apmokės.Manau tai neteisinga.Keliavai ,žinojai,kad pasaulyje siaučia virusas.Ta samdyk auklę ir eik į darbą.Kodėl nėl neatsakingų žmonių turi kentėti visi.O visus Skvernelius ir jų bendrus lauk iš valdančiųjų .Nes jie nuvarys mus į ekonomine krize ..Jau tai matosi..Šimtai milijonų paskolų ,0 atiduoti reikės mokesčių mokėtojams.Ar išaiškės kaip su tais skubiais testų pirkimais ir 4 milijonais eurų?

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Dėl išeitinių

#

# portretas
Kaip visada..... Skolinasį, "isisaviną", kelią mokesčius.... 30 metų ta pati pasaką...

Anonimas

Anonimas portretas
2020.09.16 Nr 1015:Lietuvos Respublikos krašto apsaugos ministerijai – 11 250 000 (vienuolika milijonų du šimtai penkiasdešimt tūkstančių) eurų Priemonių plano 4 tikslo „Skatinti ekonomiką“ priemonei „Įgyvendinti Ateities ekonomikos DNR planą Valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai – 2 110 000 (du milijonai vienas šimtas dešimt tūkstančių) eurų Priemonių plano 4 tikslo „Skatinti ekonomiką“ priemonei „Įgyvendinti Ateities ekonomikos DNR planą ir kiekvieną dieną milonai ir net milijardai ir švaistomi kairėn dešinėn. Tokio siaubo LT nebuvo nei prie vienos valdžios.

grybauskaite nuo konservatoriu pradetu lietuvos 39% skolu

grybauskaite  nuo  konservatoriu pradetu lietuvos 39%  skolu portretas
per dvi kadencijas davare iki 71% dar 2% pagamino valstieciai taip ,kad dabar turim 73 % BVP skurdo ir skolu , mokesciu ir prapis....ta lietuva...

Nu

Nu portretas
kodėl visi finansų ministrai iš Š raidės?

Jonas

Jonas portretas
Sumažinkite generolu, pulkininku,majoru ir nebepirkite surudijusio hlamo, nereikes nei didinti mokesciu nei skolintis.

Kai pats pridarė, dabar jau padėtį bando taisyti

Kai pats pridarė, dabar jau padėtį bando taisyti portretas
PRABILO KADENSIJA JAU BAIGIASI ,DABAR PATS LAIKAS.

VON iš valdžios, mėšlagalviai

VON iš valdžios, mėšlagalviai portretas
taškotės mūsų pinigais, nes žinote, kad bet kada įkišite purvina letenas į mūsų kišenę ir legaliai apvogsite.

Niu

Niu portretas
Didint mokesčius bile durnius sugeba, jei tik valdžioj sėdi, o kada išmoksit surinktus mokesčius protingai naudot ir netaškyt jų niekams? Ir nereik lia lia apie "nėra taip smarkiai kenkiantys ekonomikos augimui, tai visų pirma, turto mokesčiai ir mokesčiai, susiję su ekologija". Pirmiausia, ekonomikos augimas jau seniai netapatus dirbančių žmonių gerovėi. Antriausia, turto mokesčius lupsit nuo dar nepraradusių vienintelio būsto vidutiniokų, kad benamiais liktų, o mokesčiai, susiję su ekologija, ekologijos nepagerins, tik dar sunkesnę naštą ant biedniokų užkraus, nes bagočiai jų nemokės.

Bankininkas is Snoro

Bankininkas is Snoro portretas
Taip taip, didinkite ir zenkliai. Ir dar 5 milijardus pasiskolinkite, nes anu 5, zmones kaip ir nemate...

SlePoKA - lietuva jau senai perzenge Mastrichto

SlePoKA      -   lietuva  jau  senai perzenge Mastrichto portretas
linijos 60 % BVP kriterijus ...siandienai JAU TURIME 73% BVP skola , ir ateityje lietuvos laukia tik naujos skolos ,nauji mokesciu didinimai, algu ir pensiju mazinimas, ir socialiai remtinu pilieciu selpimo mazinimas . Jus jau pardavet lietuva su visais aborigenais jankiams ir eurozopos variugom ,kaip jie panores taip tauta ir lietuva dulkins ...visiskai nepriklausant nuo jusu viziju , siekiu ar noru......nes isvogtas skolas ir tu skolu procentus tauta neygali ismoket ,o konservatlyberstiniu variugu KGBesniku tesesmaukiniu mafija --vagiu nei neiesko -jie kartu su jis voge ir naikino tauta...

Galerijos

Daugiau straipsnių