Uosto planas užstrigo Vyriausybėje

Grįžti į straipsnį

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Ponas autoriau, uostas yra valstybės įmonė, ir jos pelno dalis tenka valstybei - ne Vilniui ir ne biudžeto skylėms lopyti, kaip jūs teigiate. Pastebėjau, kad, rašydamas apie uostą, ypač išorinį, dažnai esate tendencingas, nepatikimas.

...

... portretas
aš skirtingai nuo ,,to na"puikiai atsimenu kad kubiliaus vyriausybės transporto ministru tada buvo ,,Kur Masiulis?":D)).Matyt abu gavo neblogas dėžutes kad tą geležinkelį išardė

>to na.

>to na. portretas
aš tai nematau kvailysčių, gal neteisybė, kad 2008-9 metais Kubiliaus valdymo laikais buvo išardytas geležinkelio ruožas – Bugeniai-Rengė, ar neteisybė, kad lenkų ir latvių pastangomis ES privertė Lietuvą viską atstatyti ir šiuo metu darbai jau vyksta, ar neteisybė, kad oficialiai Baltarusija pareiškė, kad krovinius dar šiais metais perorentuos į Latvijos ir Rusijos uostus

to na.

to na. portretas
girdi,kam tu tokias kvailystes rasineji?

na

na portretas
jai yra perspektyvos reika vykdyti uosto darbus, bet dabar kai, rusų ir baltarusių kroviniai pereina į latvių uostus, kaip tik baigs konservatorių valdymo metu suardytą geležinkelio ruožą tvarkyti, tai ir naftą lenkai iš Mažeikių bus vešis tik per latvius, tai geriausiu atveju Klaipėdoje liks trečdalis dabartinės apimties krovinių, tai kam dar statytis papildomus pajėgumus

to ar..

to ar.. portretas
koki čia tau pava darys kas? Jie gi ne žmoneliams dirba o piniguociams.Va ištirs kad visur taršos normos viršijamos 300 kartu ir nieks neinvestuos.Čia valdžiagyviams geriau vietuoj nusismaugt ne ka atkato nebgaut.Kadir dveskit.Daktarams daugiau darbo bus.Ir pinigo tep pat

Jonas

Jonas portretas
Logiškai pasvarsčius - keliems žmonėms Rusnėje švaistoma 20 ir daugiau milijonų , nes premjeras kažkada leptelėjo kažką būdamas neadekvačioje būsenoje. O vietai , kuri maitina žymią dalį Lietuvos ir liečia 200 000 žmonių, dėmesio mažokai. Tad mes tai ir turime vertinti atitinkamai .Matyt ten yra daug žmonių kurie nesuvokia ką dirba , ką reikia daryti. Partinė,kolektyvinė , ar seimo nario priklausomybė daro juos nepakaltinamais ir neveiksniais. O gal neveiksniems žmonėms vieta kitur ..

Kl

Kl portretas
Vilniui - pinigai, Klaipedai - sunkvezimiu srautai, kamsciai i kiti "malonumai". Super!

ar kada nors

ar kada nors portretas
Klaipėdoje bus daromi tokie kaip priklauso poveikio aplinkai tyrimai?(PAV-as).Dabar sudėlioja pažymas iš vienos krūvelės į kitą, susega į segtuvą ir vualia. O tiek LEZ tiek uostas su Nafta galimai peržengia visas ribas. Nusispjovę į žmones. Argi dar per 30 metų ,,laisvos Lietuvos", neįsitikinom, kad kur verslas ten be pelno troškimo daugiau nieko NĖRA?

Xy

Xy  portretas
Paskelbta teisės aktų projektų registre, vyriausybės nutarimo projektas dėl uosto BP patvirtinimo.

Šiaip

Šiaip  portretas
Šiaip tai super milžiniški pinigai, pinigai, pinigai kaip oras mūsų patriotams. Aišku triukšmas, smarvė, vaikams truputį striuka, negali išeiti į lauką pažaisti taip sakant gryno oro ikvėpt, na tai žinoma mažmožis taip sakant,pakentės runkeliai. Šiaip graži ta Klaipėda, svarbu kad tik ponams verslininkams gautus pasidalint uostą taikiai, taip sakant, susitart kiek kam priklauso.

17,5

17,5 portretas
Du atskiri bendrieji plansi vienos savivaldybės teritorijoje nuo pat pradžių buvo, yra ir bus nesamonė. Uostas savo planu bando kaip buldozeriu per miesto žmonių gyvenimus prasilėkti ir dar verkšlena kad per lėtai gaunasi. Tarptautines institucijas jie informuos. Savo kinams pasiskųskit, gal palengvės.

Pusmetinas

Pusmetinas portretas
geologas strateguoja kaip miestiečiams gyvent.

O toje

O toje portretas
popierių susnyje yra be išorinio uosto šiaip vizualizacijos, kas nors su PAV ar Liepų g./Šiaurės Pr. Sankryžos rekonstrukcija? Itariju, nieko. Svarbu uosto teritorija, o už tvoros pochren. Toje ekonominėje studijoje, rugpjūtį pakistoje Vyriausybei ar bendrajame plane apie miesto gatves ale nei žodžio.

Gelda

Gelda portretas
Vilniui juriniai reikalai tolimi. Jie ten arciau zagres... Per 29 metus buvo sunaikintas visas Lietuvos laivynas. O ir kas vyko ar vyksta uoste, jiems mazai "ikertamas" reikalas.

Galerijos

Daugiau straipsnių