Teismas nutraukė bylą dėl referendumo iniciatorių surinktų parašų

Grįžti į straipsnį

Barbora Saule

Barbora Saule portretas
Gerbiamas Baly, derlingos zemes pasaulyje truksta. Paskaitykit internete apie agrokolonializma, zemes grobima (land grabbing). Yra duomenu bazes Grain database, Land Matrix, kur galima rasti medziagos. Rytu Europa siandien gardus kasnelis, nes atgavo zeme zmones, kurie jau prarade igudzius ja dirbti. Pagal geocheminius atlasus Baltijos ir Skandinavijos valstybese uzterstumas sunkiaisiais metalais 3-6 k mazesnis nei kitur Europoje. Esam vienintele salis Europoje, kuri centralizuotai vandentiekai naudoja tik pozemini - svariausia- vandeni. jungtines tautos teigia, kad vanduo bus esminis resursas, nulemsiantis tautu vystymasi (ne nafta ar kt). Todel turim issaugot savo zeme, tai vienintelis sansas islikti kaip tautai. JAV federalinis rezervu bankas, privati (ne valstybine) struktura, spausdina popierelius, kuriuos vadinam doleriais. Spausdina tiek,kiek panori. Visi supranta,kad tokia valiuta ilgai negales gyvuoti, todel masiskai superkamos zemes, gamyklos, kiti verte turintys objektai

tai

tai portretas
yra samoningas pasiplesikavimas .susitarus su uzsienio mafija isparduoti Lietuva ir juos visus reikia teisti uz nesiskaityma su zmonem ir tevynes isdavima

keleivis

keleivis portretas
Manau kad sali valdantis siauras sluoksnis pradejo pjauti saka ant kurios sedi.Turi ateiti nauja jega, kuri nusluos socdemus, konservatorius, darbo partija, tvarka ir teisinguma ir zinoma liberalus.Jie jau seniai atitruko nuo zmoniu ir realybes,Sis nedidele nomenklatura valdo melu,apgavystemis naudojasi visomis privilegijomis, didina savo ir ju artimuju rato piniginius isteklius.Jie naudojasi musu visu toleransija ir kantrybe.

lobistui

lobistui portretas
Žemės rinka Lietuvoje susiformuos už 25 metų po to, kai savo pajėgumu būsim lygūs su ES senbuviais. O dabar ubagų žemę turtuoliams supirkti vieni juokai ir iš jos pardavimo pasipelnymas nebėra vien tik tavo reikalas. Jeigu Lietuvos žmogus negali įpirkti Lietuvos turto, tadaq jo užsieniečiui parduoti negalima tuo labiau.

Prancūzijoje kilo didžiulis skandalas

Prancūzijoje kilo didžiulis skandalas portretas
kai vynuogynus nusipirko KINIŪJA. Mąstykite buduliai, jeiū nenorite lenkti nugarą azijatų ar germanų plantacijose ir danų mėšlidėse. Vakarų chemizacija žemės ūkyje 4,5 karto didesnė nei Lietuvos, todėl jie atėję ir čia vaikydamiesi pelnų užnuodys mūsų vandenis ir dar labiau pagausės visų ligų. Turbo inf

zoot

zoot portretas
Tautą įžūliai apgavo,yra surinktas pakankamas skaičius parašų kad skelbti referendumą ir jie tai žino tačiau sistema be kovos Lietuvos mums neatiduos.

Linas1111

Linas1111 portretas
As pasirasiau ne uz zeme, bet uz 100000 parasu. Galima lengviau referendumais atstatyti neteisybe ant Lietuvos zemeles.

lobistai

lobistai portretas
lietuviai gerai padirbėjo, o kvaileliai ir užkibo ant jų kabliuko... Juk ir dabar niekas neverčia parduoti žemės užsieniečiams, nenori tai ir neparduok. O kodėl norima uždrausti parduoti savo žemę kam nori, kas daugiau sumoka??? Tie kas inicijuoja tą referendumą, tikriausiai neturi žemės. Todėl bepigu vaidinti patriotus. O aš gal nenoriu lietuviams-žemgrobiams (pvz. kai kuriems valstiečių partijos atstovams) parduoti savo žemės pusvelčiui ir laukiu, kol susiformuos žemės rinka Lietuvoje ir ji įgys savo tikrąją vertę.

dr. Jonas Ramanauskas

dr. Jonas Ramanauskas portretas
Komentatorius :"Balys Šeš, 2013-12-21 15:28 Prancūzai užsieniečiams parduoda vynuogynus su vyno rūsiais. Ir nesibaimina,...." ---------------------- Tai va kaip matau Balys nemato skirtumo tarp Lietuvos ir Prancuzijos! Tai tada ka is AKLO noreti? Prancuzai pagatavi parduoti zeme europieciams, nes pas juos jau problemu su afrikieciais iki kaklo ir virs galvos! Be to Prancucija yra gal 30 kartu ir daugiau didesne uz Lietuva, kas reiskia, kad visi bus asimiliuoti, taigi kuo daugiau tuo geriau. Gi Lietuvoje yra visiskai kitaip. Didziausia pavoju per visa istorija sukelia didzialenkiski sovinistai, o Lietuva sunaikinti yra Lenkijos uzsienio politikos tikslas! Taigi Lenkijai ne karo nereikes vel uzgrobiant Lietuva! Taciau jokio apribojimo lenkui tureti zemes Lietuvje NERA, taigi Lietuva pavojuje! Taigi Prancuzija ir Lietuva galima lyginti....taciau lyginant NEPAMIRSTI milzinisku skirtumu ir tada klausimas prasvieses, nes dabar matau pona Bali propagandos APGAUTA!

svarbu

svarbu portretas
Ar ysipareigojo 300 tukstanciu zmoniu kad parduoti zeme uzsienieciams...Kur parasai.....kas zinojo kas pasirase toky sprendima tegu lipa ant scenos ir dabar aiskinasi pries tauta.Tauta apgauta nes viska nusprende uz akiu.KAZKAS

Ką čia kvailioja

Ką čia kvailioja portretas
su tuo referendumu. Ir taip, kas norėjo, jau įsigijo. Niekas čia nepuls pirkti, jei nematys naudos.

Balys

Balys portretas
Prancūzai užsieniečiams parduoda vynuogynus su vyno rūsiais. Ir nesibaimina, kad koks kinas arba rusas iškirs vynuogienuojus ir išsiveš. Kas bepirks tuos mūsų dirvonus, jei ne vietiniai vertelgos.

Galerijos

Daugiau straipsnių