A. Sysas: daugelis žino tokių, kurie tyčia nedirba

Grįžti į straipsnį

aha

aha portretas
turbut jis cia apie seimo narius

Sysai

Sysai portretas
tu čia tikrai apie save

Pasalpinis

Pasalpinis portretas
Pirma Seime susitvarkykit, seimunai. I posedzius neinat, balsuot irgi galima nebalsuot: noriu - balsuoju, noriu - susilaikau. Kas cia per sventumas? Nuo ko susilaikot? Ir kas is to,kad ir ateinat i seima, o ka veikiat? Pateik tautai ka kuris seimunas nuveike per tuos kelis darbo menesius kol tupi seime. Ka nuveike pvz Venskiene? O jeigu seimunai nedirba, tai kam dirbt tautai? Mes sedesim ant pasalpu, nes ner prasmes dirbt.

jo

jo portretas
141 tai tikrai.

rimas

rimas portretas
gal dar ateis laikas kai isnyks visi pasalpiniai ir visokios kompensasijos

sss

sss portretas
tai tegu darbo birza pasiulo darba teisininkui, pedagogui, ekonomistui ir t.t. darbo birzoje reikia tolimu reisu vairuotoju, vyreju, siuveju, kroveju, reklamos agentu uz minimuma visi kiti galit net neiti.

gedas

gedas portretas
taciau mes visus pazystam, kurie nenori moket..

statistika

statistika portretas
Siuo metu vienam dirbanciam reikia islaikyti po viena degrada, kuris uz pasalpas kasdiena geria. Apie jo valkataujancius vaikus net nekalbu. Dar ir uz sildyma jam reikia kompensuoti. Tokius reikia vyti is miestu lauk. Lai gyvena apleistuose kaimuose. Nors kompensaciju uz sildyma nereikes moketi. Nesame tokie turtingi, kad islaikytume simtatukstantine asocialu armija. Is gerianciu reiketu atimti VISAS kompensacijas ir pasalpas. Tada dirbantiems ir atlyginimai padidetu, ir sildymo kaina sumazetu.

per sena

per sena portretas
Aš dirbau 29 metus mokykloje, bet man 55 metai ir manęs į darbą jau niekas nepriima ir neperkvalifikuoja,.nes per sena darbo rinkai. Ką jūs galėtumėte pasakyti, pone Sysai ,šiuo klausimu.?

Sysui

Sysui portretas
Pavyzdžiui tu, Sysai, jau kiek metų nieko nedirbi ir esi riebiai išlaikomas mūsų visų, net nesugebėjai pastovėt už tai, kad iš visiškos negalės žmonių nebūtų atimta dalis slaugos, ir iš viso spirgi ir šokinėji kaip varlė prieš dalgį tik tada, kai būna rinkimų vajus, o paskui viskas puiku - alga eina, už rankos kilnojimą irgi sumoka, valgyt sočiai, net barzda blizga prieš interviu. Kur namą pasistatei? Tu Sysai tyčia ir nedirbi.

sysai

sysai portretas
daugelis žino tokių, kurie tyčia nedirba uz dyka...

tt

tt portretas
Man atrodo, kad tai tik dar labiau paskatins katastrofišką emigracij. Airija, pvz. palieka pašalpą visam bedarbystės laikotarpiui nors iki gyvenimo galo, na ir pati pašalpa ten kone algos dydžio, o pas mus 350 Lt. Aš jau verčiau mokėčiau tuo 350 litų iki gyvenimo pabaigos lietuviui, kad tik žmogus čia liktų. Vis tiek visus tuos pinigus jis išleis vidaus rinkoje.

stai

stai portretas
darbo birza issilavinusiam zmogui nepasiulo darbo.praejus tam tikram laikui liepia persiregistruoti.kas tai sysai?

V

V portretas
Tai vargsas kuris nieko gero nepasakys tik gali barzdele patrumpinti ,gaila man jo nes nieko tautai tik sau galintis padeti ,vargselis trinik toliau seimo kede,

Nu ir komentarai

Nu ir komentarai portretas
Berots neseniai rinkimai buvo, ko nepatenkinti, ar akys užpiltos buvo?

Kas

Kas portretas
per nęsamonės,kad jeigu žmogus per metus neranda darbo-reiškia nenori dirbti,bet pamiršote pasakyti amžių.Po 50m.nieks į darbą tokių nenori.

įdomu

įdomu portretas
o ką daro sysalas su ta barzdele ant smakro

lietuvis

lietuvis portretas
kas per debiliškos sapalionės to syso ir kitų silpnapročių siūlančių mažinti išmokas , gal pasakysi kiek bedarbių lietuvoj ir kiek pasiųlyda tai dienai darbo vietų nesunku suskaičiuoti , ir bedarbystė per tuos parazitus iš seimo ir savivaldybių valdžių kurie daro viską taip kad bedarbystė ir emigracija didėtu ir šalis patirtu daugiau išlaidų ir nusotolių o tuo tarpu rūpinasi savo ir privačiomis bendrovėmis ir jų finansine nauda . Jūsm už tokias kalbas ir už tokius darbus snukius su mielu noru išmaltu kas dešintas lietuvis .

to 13. stai

to 13. stai portretas
niekas jūsų negali versti persiregistruoti ar dar kažką , pasikaityk įstatymus

taip

taip portretas
Sisiukas juk daug dirba:)

aa

aa portretas
Yra geras profesoriaus Gylio straipsnis apie juodąjį sąrašą, tame tarpe ir apie Sysą. Šlykštus tipas, bet ar mes po 3.5 metų prisiminsim tai? Ar užmiršim ir vėl už juos balsuosim?

tam 19

tam 19 portretas
tai ar darbo birzos darbuotojai nezino istatimu-kalbu apie kauna

tiesa

tiesa portretas
daugelis lietuviu tinginiai ir islaikytiniai, trasnu tauta, todel pasalpas reikia mazinti perpus ir daugelio ju visai reikia atsisakyti

tycia

tycia portretas
nedirbdamas lytwai,kuriu nauja lietuva,

je

je portretas
Daugiau pasalpu dalinkit tai visai dirbanciu neliks.

Robertas

Robertas portretas
Socialdemokratai siūlo labai nesocialdemokratiškus dalykus. Nieko keista vienok, nelabai ir pamenų, kad jie būtų priėmę sprendimus, gerinančius socialiai jautrios žmonių grupės gerbūvį.

daugelis

daugelis portretas
daugelis gala su galu vos sudureia , daugelis žino kad seimunų deklaracijose pinigų pilna, ir atlyginimai dešimtim tukstančiais ,ko mtokiem negyventi jokių rupesčių

Galerijos

Daugiau straipsnių