Sveikatos specialistai nubaudė 29 grožio paslaugų teikėjus

Grįžti į straipsnį

Kas per naudos??

Kas per naudos?? portretas
Kodel ES niekada taip nesielgia tikrintojai, kaip Lietuvoje?Kodel ten visas kitas poziuris i zmogu?Kas per iskrypeliai musu valdzia vadinama?

Jorūnė

Jorūnė portretas
Norėčiau, kad visi tikrintojai būtu susodinti ir apkirpti dėvint pirštines, puse plauku būtu nurauta, taigi pirštinės guminės, peša plaukus.

Julija

Julija portretas
Būtų įdomu sužinoti,ar buvo nubausta kirpėja,pas kurią,per patį pandemijos įkarštį,lankesi madam Zvonkuviene? Ar jau viskas pamiršta?

Tautietis

Tautietis portretas
Na,valdžia niekada nenukentės:davė smulkiems verslininkams po 257e.dabar bėgioja ,bauduoja po 250e.tai klausymas,kam reikėjo tiek slkolintis pinigų-juk baudomis susirinks tą ką davė!

Aldona

Aldona portretas
Bjaurybės tikrintojai. Leidimus ir higienos pasus išduoti negali, nes saugosi viruso, o po 40 min. šlaistytis po kirpyklą ieškant prie ko prisikabinti ir trukdant žmonėms ramiai gauti kirpėjo paslaugas, jiems nebaisi jokia pandemija. Kada jie pasprings žmonių skausmu. IŠGAMOS

Ana

Ana portretas
Plauti pinigus kažkaip gi reikia todėl ir naudojasi esama padetim juk ir taip sunkus laikai ne vistiek darys mums kad ti blogiau būtų negeriau

LLL

LLL  portretas
Jums gaila kad žmogus eina į kirpyklas? Jo pasirinkimas yra. Juk jums irgi neaiškina su kuom miegoti ir ką gerti. Dėl baudų čia specialiai ir yra daug skundikų bus.

Vasarė

Vasarė portretas
Dvilypė valdžia,numetė po kelis eurus paramos,o dabar atrinks viską ką skyrė su kaupu,atseit bauduoja.Į save pažiūrėtų,kokį pavizdį rodo,bet nesigirdi,kad baudžiami būtų,klaiku!

Tomas

Tomas portretas
Jūs gal nerašinėkit visi nesamoniu,lopai.

Vilma

Vilma portretas
Siaubingai slykstu. Kas atsitiks jei menesi nepasikirpsite...Poliklinikos svarbiau, kad dirbtu, grazuoles sintetines!

taip

taip portretas
reikia susirinkti išmokėtą paramą

Visi

Visi portretas
Pidarai ir gaidžiai! Valio!!!!

tai

tai portretas
> as Gal kaip nors ištversite be peroksidinės šukuosenos kurį laiką ? Šiaip tai nuo pandemijos mirė virš 230 000 žmonių, gaila kad tame tarpe nėra idioto-ės "as".

kirpyklose amzina atihigiena

kirpyklose amzina atihigiena portretas
uzstiesalus visur duoda nesvarius,pagal patvirtinta higienos norma 2007 m. turi buti vienkartiniai,arba svarus,kiekvienam klientui.irankiai nedezifekuojami,zodziu sveikatos specialistai reti sveciai kirpyklose,nejau jie nesikerpa ir savo apsilankymu metu nemato tu pazeidimu?

as

as portretas
pideru valdzia eilini pavasario gripa paverte i bauginima zmoniu atsitokekit zmones tai tik papildomas pinigu surinkimas jiems gi visada mazai gaunant tukstancius o jus atiduokite paskutines kapeikas nes PETRAS laukia jiems ten vietos tikrai nebus

Labiausiai pasižymėjusius

Labiausiai pasižymėjusius portretas
baudėjus Širinskienė apdovanos ordinais.

Galerijos

Daugiau straipsnių