„Sodra“ pradeda skolų išieškojimą iš daugiau kaip 200 tūkst. gyventojų

Grįžti į straipsnį

cirkas

cirkas portretas
Ne, žmogus nėra laisvas, kai tai paliečia mokesčius. Net jei deklaravai išvykimą, gali pasirodyti, kad jis kažkur dingo ir klerkai iš tavęs reikalaus pažymos, kad mokėjai mokesčius kitose šalyse. Šis mokestis labai panašus į Baltarusijoje norimą įvesti mokestį nedirbantiems.

To keliautoja

To keliautoja portretas
Na ar sunku išsiregistruoti iškeliaujant? Juk kai grįžus visąlaik galima atgal prisiregistruoti ir tai tikrai nėra sudėtingas procesas.

Keliautoja

Keliautoja portretas
O ka daryti zmogui, kuris viena diena uzsideda kuprine ant peciu ir iskeliauja po pasauli. Keliauja kiek nori, nes jis sau gali taip leisti, o gal tai jo gyvenimo budas. Jis nebuna Lietuvoje, nieko is sios salies nepraso, nesikreipia i jokias gydymo istaigas. Jam to nereikia. Jis gyvena kaip jam patinka. Ar jis ne laisvas zmogus? Jei jis laisvas ir nieko is Lietuvos nepraso, jokiu sveikatos paslaugu, tai kodel gryzes po keleto metu privalo moketi uz praeita laika? Kodel turi moketi nieko negaves? O gal jis privalo dirbti, moketi mokescius uz tai ko nepraso, gal jis negali gyventi kaip nori? Ar tai tokia musu laisve ? Kodel iesko mokesciu uz preita laika, kai paslaugu gal reiks tik ateityje? Na kai ateis i poliklinika, tai tegul ir susimoka . Lietuvoje kaip filme ,, siandien pinigai, rytoj kedes".

idomu

idomu portretas
200 tūkstančių lietuvių daugiau niekada negrįš į Tėvynę - ačiū partijai ir daugui vadei.

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė:

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė: portretas
Lietuvos Valstybe skelbia kara. Kara savo pilieciams... Pirmas požymis 2016 sausio 12d. 15:52 15min Siunciant šaukimus del tarnybos nera skirtumo – šaukiamasis Lietuvoje ar užsienyje ,,Pasak karininko, tuo atveju, jeigu užsienyje gyvenanciam šauktiniui nepavyktu šaukimo pristatyti, jo buvimo vietos butu ieškoma derinant su užsienio reikalu ministerija, taip pat tie žmones pakliutu i policijos ieškomu asmenu sarašus.,,

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė:

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė: portretas
2017 m. sausio 25 d. 19:00 LRT Iš PSD imoku skolininku planuojama išieškoti 5,7 mln. euru ,,Net jei žmogus šiuo metu gyvena ir dirba ne Lietuvoje, taciau apie tai nepateike jokios informacijos, imokos jam yra skaiciuojamos, o laiku nesumoketos – išieškomos priverstine tvarka.,, ,,Nuo 2017 m. sausio 18 d. supaprastinta tvarka, leidžianti išieškoti skolas iš asmenu, gyvenanciu ar turinciu lešu kitose Europos Sajungos valstybese. Isigaliojusi europinio saskaitos blokavimo isakymo procedura leis kreditoriams areštuoti skolininku kitose šalyse turimas banko saskaitas nesikreipiant i užsienio teismus.

as

as portretas
O kaip jier prades isieskoti ta skola? Nieko neraso. Ar laiskus sius, ar skambins?

tai

tai portretas
Cia tas pats kaip baltarusiskas dikaduonio mokestis.

pritariu

pritariu portretas
Įdarbinti pagal darbo sutartis gali mokėti ir 1 EUR, nes nėra jokių ribojimų. Todėl ir turim, ką turim. Mokesčių sistema reikalauja pertvarkos ir labai labai rimtos. O kad ten kažkas kažką sujungs į vieną krūvą, nuo to mokestinė našta nesumažės, o gaunama alga į rankas nepadidės, gal net atvirkščiai bus Šioje valstybėje mokesčius moka tik ubagai.

Ema

Ema portretas
Kada sumažinsit savarankiškai mokantiems PSD įmokas. Kodėl dirbantieji pagal darbo sutartis gali mokėti nors ir 10 EUR, jiems nėra taikomi jokie minimumai.

durniu laivas

durniu laivas portretas
raganu medziokles scezonas gyvenantiems svetur skelbiamas pradetas laikykites iseiviai

Galerijos

Daugiau straipsnių