„Sodra“ jau moka padidintas pensijas

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrsai gėda,iš pradžių žadėjo vienišių pensijas visiems nuo praeitų metų,veliau nuo šių pradžios,o dabr jau nuo kovo,okai jo sulauksime nežinia ką dar sugalvos.tik savęs tai nepamiršta.o kas liečia senukų santaupas,tai jie skaniau nepavalgo,į kurortus po du tris kartus neskrenda,o gaupo laidotuvėms,kad anukėliams nereiktų atdisakyti kelionės,omokėti už šermenis,o ir tom pačiom jų pramogom prideda keletą eurų

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip sakoma.iš didelio debesies mažas lietus-neįgaliojo su 35proc.darbingumu gavosi 321e pensija... O vienišumas dar nemokamas,nes galima ir palaukti vargetai,niekur nedings,svarbiausia ,kad pasiskiepytų trečia kartą.AR NEGĖDA TYČIOTIS IŠ ŽMONIŲ?

Anonimas

Anonimas portretas
Nagi,laukiam ir matysim koks padidėjimas pensijų,kaip mažinama atskirtis...labai jau neaiškiai informavo,ir sunku buvo suprasti.Apie išmokas vienišiems irgi nekonkrečiai pasakojo.

to rokai

to rokai portretas
pensininku patapęs netik pykčiu drabstysies, bet ir muštis pusi, gvėra tu!

vuo blia

vuo blia portretas
anksčiau aukščiausioje taryboje o dabar seime 50 metų valiau valdžiagyvių prišiktus tualetus (labai maldavo, nes gerai dirbau, su rekomendacijomis) Aišku man nemokėjo seimūno algos, tai dabar pakėlė tik 39. 99euro. O kiek sukriošę seimo seniai gauna, nesako.

Rokas

Rokas portretas
Visos Onos ir Onutės, nesidrabstykit pykčiu. Valdžia neperi pinigų, juos į biudžetą suneša sąžiningai mokantys mokesčius. O jūs pakrapštykit savo kojines, nes tuoj ateis "anūkai" nusidėjėliai ir iš jūsų išvilios po kelioliką tūkstantėlių. Mažiau verkite ir dejuokite. Apsidairykite, kaip žmonės gyvena- pilnos šiknos visko.

Senukas

Senukas portretas
Baikite verkti- pensinykas neprazus, maziau is ju sukciai isvilios!

Onutė

Onutė portretas
Gavom . Ačiū. Padidinta 9,8% , nors buvo pranešta 12%. Melagių gauja.

Ona

Ona portretas
Taigi už 40 su viršum metų 400e šitie kiaulės vieną kartą prieis liepto galą .tik visokias baudas ir mokesčius kuria o viskas nueina jų gerbūviui gerinti bet tik ne eiliniams piliečiams.ateis ir jums × valanda

S.

S. portretas
Gavom. Išėjo 9.9 procento padidėjimas. O infliacija tikrai didesnė. Skurdas tik didės.

senjoras

senjoras portretas
Tie Sodros skaičiavimai - kažkokia maišatis. Ne taip, kaip yra kitose demokratinėse šalyse. Net ta pati skaičiuoklė šildymo kompensacijai gauti?.. Ir pats "velnias" sprandą nusisuktų.

Galerijos

Daugiau straipsnių