Siūloma griežtinti sodybų miške ir saugomose teritorijose atstatymą

Grįžti į straipsnį

Durnų seimo narių sužavėtas

Durnų seimo narių sužavėtas portretas
Jau visai visokios Vingrienės nusigaravo,dėl vieno atvejo per penkis metus ,teismą per bortą,paduokite 1920m.žemėlapį 3D formatu

As

As portretas
O kiek jau ,,rasta" pamatų už kyšius,ar tuos griausite?

Mano

Mano portretas
Svarbiausia drausti,tegul stato.Paskirti visiems nedidelių namukų projektus ir pirmyn.Kiekvienas nori gamtoje pailsėti,ar atostogauti.Svarbu kad nestatytų pilių ir nesitvertų tvoromis.Taip pat palaikytų švarą.Suomijoj,Švedijoj pilna mažų namukų poilsiui ir visiems gerai.

Sistemos ydingumas jau įrodytas - laikas keisti

Sistemos ydingumas jau įrodytas - laikas keisti portretas
Niekas nedraudžia atsistatyti nei kaimų, nei vienkiemių - pastatų buvimas puikiai atsispindi prieškariniuose žemėtvarkos dokumentuose, saugomuose Lietuvos centriniame valstybės archyve, esu vieną planą pats užsisakęs peržiūrai... Kam dar archeologiniai tyrimai, kalbant apie XX amžių, atsipeikėkit, - kas nustatys, ar akmuo keliasdešimt metų guli, ar kelis metus ir jau spėjęs apsamanoti... Pagal liberalus išvis tų saugomų teritorijų geriau kad nebūtų, matyt. Pats gyvenu saugomoje teritorijoje, bet legaliai.

as manau

as manau portretas
kaip tik reikia leisti statyti naujus pastatus.o tai atrodys Lietuva tik puvenu krastas.

NU JO

NU JO portretas
Kiek kaimu jau isnyke,neliko nei pavadinimu,ka jau kalbeti apie pacias sodybas.Bet zmones ten gyveno,ju gimimo metrikuose ar baznytinese knygose tai uzfiksuota.Juk negyveno jie lauke ar zeminej,buvo ir trobeles.Dokumentai,per daugeli metu,per kara pasimete sudege,o ir liudininkai iskeliave anapilin,tik pasakojimuose girdetuose is seneliu,tevu tai like,like ir parodytos vietos kur stoveta trobesiu.Tai kaip irodyti,jei archeologiniai tyrimai jau ne irodymas.Kazkoks absurdas.

Tik

Tik portretas
džiaugtis reiktų,kad žmonės nori atstatyti senas tėvynainių sodybėles, o ne drausti. Kažkiek vienkiemiai atgytų. Vis gyva dvasia egzistuotų,nors ir retkarčiais žmonės ten nuvažiuotų. O juk dabar išmiręs kaimas. Kodėl kas gražina,tvarko reikia griežtinti. Juk daro tvarką. Tegu šiukšlintojus tvarko,kurie apleidžia.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Ta trobelė stovi nuo seno ,kodėl griežtinti ir neleisti.VMatijošaičiui įsakyti atiduoti Lampėdžiuose neteisėtai įgytą plotą.

Galerijos

Daugiau straipsnių