Situaciją dėl elektros rinkos verslas vadina tragedija: pramonininkams siūloma pristabdyti gamybą

Grįžti į straipsnį

Realistas

Realistas portretas
Nepriklausomi tiekejai tai jega.Dekojame konservatoriu partijai ir asmeniskai Gabrieliui Lansbergiui.

ot

ot  portretas
su p ..so debilai Lietuvos stabiluma. O dar kas bus toliau? Šalies valdymas su kiekviena diena darosi vis blogesnis..JOKIT VERSLININKAI ŠITUOS GLUŠUS VON IŠ VALDŽIOS SU PLUNKSNA SIKNOJ KAD ATGAL NEGRYŠTU!Taigi jūs jiems pinigus duodat. Taigi iš jūsų delno jie ėda. Gana sakyt kad jūs neprieko. Patys matot kaip yra kada ne tik šalies intelektualai mokslinčiai šviesuoliai bet ir jūs neprieko

Stabdyti verslus

Stabdyti verslus portretas
Niekam nereikia to monkės bizniukų Brokuotų daiktų ir prastų maisto produktų. Yra lenkų gamybos maisto ir gėrimų, latvių ir vokiečių gamybos kokybiškų daiktų. Inovacijų Lietuvoje realiai nėra . Kiek buvo išvogę iš Oginskių bibliotekų senų leidinių ir nusirašinėjo ištisai net Nobelio premijas pravažiuojantieji idiotai žydai gavę, tiek tų inovacijų ir yra. Idiotai nesukuria nieko. Tik vagia, plagijuoja ir ieško nabagų, kurie sutiktų dirbti UABuose, kur vadovas ar pedofilas, ar idiotas, ar apžėlusi smirdinti mokyklų idiotams tinklo savininkė Šūdbergienė - rusakalbių žydė su gyvulio išvaizda.

Tai

Tai portretas
Nesamones siulo kaip atiduot paskolas , ES paramos skirtos , vienas kelias kelt kainas o valstybei kelt minimalke , gyventojai tures pajamu ir issilaikys pirkimas , be inflecijos ekonomika uzbuksuos , JAV dolerius spausdina ir dar gyvena .

Galerijos

Daugiau straipsnių