Šildymo sezono pabaigos – dar nematyti

Grįžti į straipsnį

Supykau

Supykau portretas
Argi vidutinė temperatūra lauke jau viršija 10 laipsnių? Ir orų prognozės nieko gero nežada. Vietoje to, kad dar pašildytų šią savaitę, privers žmones dėl kelių eurų šalti ir sirgti. Manau, reikėtų orientuotis į vidutines klaidėdiečių šeimas, norinčias komforto, o ne į tuos, kurie laiko tuščius butus, ir jiems šildymas - grynas nuostolis, arba tuos, kurie dėl kiekvieno cento dreba labiau nei nuo šalčio.

Prie ruso buvo

Prie ruso buvo portretas
siluma reguliuojama ,kada pasiekdavo 8 laipsnius ,o dabar padare 10 laipsniu.Jauciasi ,kad silumininkai prades reikalauti ,kad siluma butu reguliuojama ,kada bus 12 laipsniu.O kodel ne ,juk gauna liaudis pasalpas ir kompensacijas ,ko cia verkslenti ,uz dyka galima sildytis ir visa vasara.Nes yra tokiu kuriems visada salta ,ir pelija kambariai ,ir siaurine namo puse ir t.t. it pan.

Vika

Vika portretas
Energetike, šiluma kaulų nelaužo, o ir" kovidui" netinka šiluma, taip, kad užsimokėsim už šilumą, kad tik nesirgti.

Energetikas

Energetikas portretas
Tegul šildo visą vasarą rudenį vėl reiks įjungti.Jei rimtai tai tikrai jau nebe sušalsim saulė daro savo.

AHA

AHA portretas
Dalies namo nešildome, kai lauko temperatūrą tampa pliusinė ir dabar ten apie 12-14 laikosi, tik kai saulė atsisuka pakyla daugiau. Tai nereikia fantazuoti, kak šildymo nereikia, nes karšta Ir tai spėju būtų mažiau ten, jai ne gretai šildomi kambariai.... Geras maistas, šiluma ir komfortas turi būti pirmoje vietoj, o ne iphoniukai ir 25 pora batų ir sėdėti sukandus dantis savaitę su varvekliu ir džiaugiantis, kad sutapė 20e, nes nešildo.

Oj, tik jau nekiškit pult renovuotis

Oj, tik jau nekiškit pult renovuotis portretas
Kad ir senos statybos ne kažinkiek susimokam už šildymą, o jeigu reiktu renovuotis tai sau kilpą ant kaklo užsinertum 20-čiai metų mokėt bankui paskolą su velniai žino kokiomis palūkanomis. Jau tada tikrai neišsimokėtum už renovaciją ypač jeigu prarastum darbą ar neleistu dirbti sveikata, visko gali būti, gali ir susirgti, o jau tada tai tikrai atsidursi gatvėj prie konteinerio. Tai jau 100 kartų geriau kad ir biški daugiau susimokėt už šildymą, bet gyvent ramiai, be streso.

apie ka jus cia

apie ka jus cia portretas
Pas mus jau nuo pirmadienio salti atjunge ar ne nieko negirdejom, bet kad nesildo tai tikrai brrr saltukas jauciasi!

Irena

Irena portretas
Dziaugiames ,kad namie šilta.Nes ne duok Dieve susirgti.

Onė

Onė portretas
Atsakymas ELFUI, matyt pas jį galvoje karštis.Labai gerai kad neišjungė, nes vaistai brangiau kainuoja jeigu ką ELFAI

Elfas

Elfas portretas
Jau buvo trijų parų 10 laipsnių temperatūra,bet kas gi išjunginės kai taip gerai šildosi šilunininkų kišenės.Turbūt ši žiema viena pelningesnių paskutiniu laikotarpiu,tai kur čia praleis šansą pasipinigauti.

Galerijos

Daugiau straipsnių