Šildymo sąskaitos daugelį varo į neviltį: vasarį kainos kils dar labiau

Grįžti į straipsnį

Kaunietis

Kaunietis portretas
Neįtikėtina, kad gyvatuko mokestis apmokestinamas dvigubai. Vonios šildytuvas - 15,46 Šiluma karšto vandens temperatūrai palaikyti - 5,25 Šiluma karštam vandeniui paruošti - 3,36 Bet gi vonia įeina į bendrą kvadratūrą, už kurią priskaičiuojama dar 40 eurų. Butas mažos kvadratūros vieno kambario. Ar kada bus peržiūrėtas vonių dvigubas šilumos apmokestinimas ?

Ida

Ida portretas
Baisus skandalas, 2€ daugiau mokėti šį mėnesį, baisu!

Va kodėl mokate daug!!!

Va kodėl mokate daug!!! portretas
SKANDALAS: Ignitis pigias dujas perparduoda Lietuvai Gazpromo kaina/Paaiškino, kodėl tyli Nausėda Žiūrėkite youtubėje

Koncervu pašlėmekai

Koncervu pašlėmekai portretas
Beliko šitai DURNIŲ vyrausybei susipykti su lenkais ir latviais,,galesit buržuikas į butus statyti ir jomis šildytis,o nuo Baltarusijos pasienio iki vilniaus jau galima ardyti bėgius ir į metalo laužą priduoti,vistiek surudys.Bukalaurų vyriausybė dirba Rusijai,nuo jos spredimų rusams tik geriau-,pasidins teritoriją ir įsidės į kišenę kelis milijardus eurų Lietuvos pinigų.

kaunietė

kaunietė portretas
Visas vasaris vien pliusinė temperatūra, kaitina kaip prie -20C. Santechnikas arba elektrikas ateina mėnesio pabaigoje nurašyti tik duomenų. Tai toks jų darbelis!

Negana

Negana portretas
Ir kada gi žmonės pasimokys balsuodami už konservus

Žurnalistams - Pensininkė

Žurnalistams - Pensininkė portretas
Žurnalistai, jūs nežinot, ar tokiais apsimetat, kad sukeltumėt chaosą. Mažai gaunantys pajamų, mažai ir moka, nes kompensuojama. Mokama tik 10% nuo dalies pajamų, pasidomėkit formule. Dėl manęs tegu priskaičiuoja nors ir 1000, nes aš moku tik 20Eur Manau, kad žurnalistai turėtų atsakyti už tokius klaidinančius straipsnius.

Statybnioks

Statybnioks portretas
Už gruodį sumokėjau 58 eurus, sausio dar negavau....bet jei bus ir 100 nieko tokio, svarbu šiltai gyventi. Mėgstu, kai bute +23

AHA

AHA portretas
O kas nors tikrina dujų kokybę "riebumą" ar pan? Lauke pliusas, o katilas kaista kaip prieš -10C... niu niu ?

baisiai įdomu

baisiai įdomu portretas
Toks įspūdis, kad mūsų "Independence" plaukioti negali. Juk pradžioje buvo kalbama, kad esant reikalui galės parplukdyti ir nuplukdyti dujų. Dujų kainos Amerikos kontinente buvo bent 10 kartų mažesnės nei Europoje. Analogiškas, tik mažesnis, Rusijos terminalas - pusbrolis "Maršal Vasilevskij" buvo išnuomotas ir visą laiką plaukiojo, tik neseniai grįžo į Karaliaučių, kad išdujinti baisia rinkos kaina pirktas SGD iš Kamerūno. Bet juk tam, kad rasti pigesnių dujų, dirbti reikia. Matyt, keistą karjerą šuolį padaręs Nemunas Biknius tik Venckienę ir "violetinius" keikti moka, o ne dirbti, kad siekti maksimalios naudos Lietuvos dujų vartotojams. Nenustebčiau, jog tik dėl lojalumo kažkam jis ir buvo skirtas į šias pareigas.

Anonimas

Anonimas portretas
siluminikai MYZA i kelnes kad greitai irgi NETURES darbo nes ziemu BEVEIK JAU NERA ! todel kaina ir KYLA .Vagys irgi NORI valgyti tik NE TA KA VALGO ZMOGUS !!!

WW Velniop tokia valdzia, kuri leidzia sitaip apgaudineti zm

WW Velniop tokia valdzia, kuri leidzia sitaip apgaudineti zm portretas
Man idomu,apie koki cia salciausia menesi - vasari cia kalbama? Sitas vasaris kaip tik labai siltas. Minusine temperatura buna gal nakti ir tai nedidele, o stai diena jau pliusas. Ar vasaris tik todel kad vasaris, turi buti salciausias menuo? Kas cia per nesamone? Visi turime termometrus ir klausomes oru prognoziu. Sitas vasaris labai siltas ir visur matomi pavasario zenklai,tai kodel rasome,kad salciausias ir kainos dar isaugs?Ka norima apgauti? Gal silumininkai baigs tyciotis ir apvagineti gyventojus? Kur ziuri kontroles tarnybos?

Galerijos

Daugiau straipsnių