Dėl šildymo kompensacijų nusidriekė eilės: ar visi sulauks pagalbos ir ar užteks pinigų?

Grįžti į straipsnį

Senjorė

Senjorė portretas
Užpildžiau prašymą SPIS. Puikiai veikia. Jokių eilių.

ogi

ogi portretas
1 pinigus uz elektra permes sildymo /kompensacijai/ kuria vargu kam nuskils si privilegija nes kam reikia tie jau neturi sveikatos maltis eilese ir yra biurokratiskai metomi del kokio 1 popiergalio /nereiksmingo/ o per tuos samburius dulkiagalviams proga pakelt statistyka ligoniu neva su vyrusu kai zmogaus imunitetas nusilpsta vie nuo moralines perkrovos kuria ir diegia si sistemyne biurokratsaika kitaip sio kapitalizmo neapibudinsi kur vyrauja vien jegos strukturos tepamos D pinigais o sazine kazkur kitoje dimensijoje ta aiskiai suformulavo swed b vAsiliukas matomai suzavetas fasistynes ideologijos kuri taip isisaknijusi ....bergu visuomenje suvaldovintu bfeivyk tipo pa daru satansionystinio geno kurio karma vedai P gelmes kurios amziams bus uzvertos sviesiu jegu vandenio eroje===

Pensininkas Romas

Pensininkas Romas portretas
Eiguliu seniunijoje dar puse rugsejo prieme per 15 min,labai greitai ir mandagiai aptarnavo.

Kam

Kam  portretas
reikia rašyti klaidingus straipsnius ir mulkinti gyventojus? Jie visur dabar mulkinami: neatsiliepia telefonais, nepriima pokalbiams, o ta SPIS , tai NESĄMONĖ. Liaukitės apgaudinėti eilinius žmones.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Seniunija nepriima zmoniu, telefonu neatsiliepe, internete uzsiregistruoti neduoda pasirinkimo kompensacijos.. Kaip paduoti prasyma?

Galerijos

Daugiau straipsnių