Seimo narys J. Džiugelis rengia pasitarimą dėl NVO finansavimo

Grįžti į straipsnį

ka

ka portretas
sitas siuksle, kirminas nepajegus gali organizuoti...sugeba tik kitus apdergti, o kad pats i pampersum varo, jam neidomu

Pritariu NEĮGALIOJO komentarui

Pritariu NEĮGALIOJO komentarui  portretas
Žiūrėti negaliu ir aš į Jūsų išvardintus ponus , o apie Džiugelį pasakyčiau dar rimčiau ... Ėjo į seimą su " valstiečiais " , kad rūpintis neįgaliais ? Valstiečius išdavė , dabar pas konservatorius rūpinasi NVO ? O tie vargšai neįgalūs vėl niekam neįdomūs ? Kiek " valstiečiai " padidino eurų , matyt tiek ir liks arba vėl rinkti " valstiečius " .

NEĮGALUS

NEĮGALUS portretas
Prakeikiu jį, Maldeikienę ir Šimonytę už socialinių įmonių sunaikinimą. Jie visi paliko mus be darbo, nes nenorėjo padėti socialinėms įmonėms, kad dirbtų su neįgaliais.O dabar šitas pabaisa, atėmęs duoną iš neįgalių žmonių, nori taškyti pinigus kažkam. Pats įsitaisė Seime ir vaidina didyjį plitiką. Sugražink neįgaliesiems galimybę dirbti , o nesvaičiok apie pinigų švaistymą tiems, kas nedirba ir nori tik politikuoti.

Nieko sau ...Džiugelis

Nieko sau  ...Džiugelis  portretas
konservatoriui trūksta pinigų ? Koks NVO finansavimas ? Reikia UŽSIDIRBTI ! Nemokate ? Reiškia jūsų nereikia . Kodėl Džiugelis nesirūpina , kad daugiau pinigėlių gautų neįgalieji ? Šie žmogiukai net užsidirbti nebegali ... Ypatingai nemalonus tipas ...man žmogus luošas ne kūnu ...fui...

Virsune matai jiems truksta

Virsune matai jiems truksta portretas
Kiti sedi be darbo visiskai nieko negauna KA JIEMS DARYTI. DŽIUGELIS UZSIMANE PINIGU, TAI DŽIUGIAI IR PRALEIS.

Anonimas

Anonimas portretas
išverstaskuris

TAIGI

TAIGI portretas
jei reikia pinigeliu tai patys ir dekite i taupykle juk gaunate tai ne MMA kaip vargsai. Nei sazines nei gedos pas Jus jau nera.

Baisu kas darosi

Baisu kas darosi portretas
Nu nieko sau net 15000 tūkstančių dykaduonių kontorų sukurta.Ir dar jiems didinti finansavimą.Nu visiškas pipiec.

Galerijos

Daugiau straipsnių