Seime – siūlymas uždrausti vaikišką šampaną

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
tie kolukieciai tik drausti ir moka

Šiaip

Šiaip portretas
Nieko tokio, lietuvis tuos tris metus kaip nors ištvers šitus klounus. Pirmi ir paskutiniai jų laimėti rinkimai... Paskui galės savo kolūkiuose tuos cirkus su karvėm išdarinėti Gaila tik kad kitai vyriausybei vėl ir eilini kartą puse kadencijos reikės šitų klounų klaidas taisyti....

Kada uzdrausit seimunai

Kada uzdrausit seimunai portretas
PREZERVATYVUS PARDAVINET PARDUOTUVESE PRIE KASU.SIAUBAS,GATVESE METOSI PANAUDOTI PREZERVATYVAI.KADA PRIIMSIT ISTATYMUS.???

Bronx

Bronx portretas
Tikiuosi kad šiame seime jų kadencija ir baigsis!

Anonimas

Anonimas portretas
reikia turėti proto tėvams ir nepirkti tokių šampanų kai niekas nepirks tai ir prekybininkai neužsakys tokių prekių ir dings iš lentynų vaikus gundančios prekės bet kad pagal komentarus tėvai nelabai supranta ką patys daro su savo vaikais kaip juos gadina

AnI nuomone.

AnI nuomone. portretas
Seniai tokiu sampanu ivairiu gerimu vaikam neturetu buti prekyboje.Tai skatina no mazu dienu prie alkocholio.

Tika

Tika portretas
Lietuvoje daugiau problemų nėra, tik alkoholizmas, daugiau seimo klounai nieko nemato ir nieko negirdi. Tuos šampanus nebent perka per gimtadienius darželinukams, kurie dar nieko nesupranta. Arba irgi uždrausti saldainius, kurie sudėti į dėžutę imituojantį šampano butelį. Nu čia totalus debilas tik gali pasiūlyti. Tie siūlytojai turbūt patys tokie degradavę, kad pamato tokius saldainius ir turbūt rankos, kojos pradeda drebėti kaip nori išgerti. Nes normaliam žmogui jokių problemų tai nekelia. O jei seimūnams kelia, vadinasi jie labai sergantys yra, paranojikai, negalintis nieko pamatyti, kas asocijuojasi su alkoholiu.

Jonas

Jonas portretas
Reik drausti ne vaikiska sampana, o tokiem besmegeniam patekti i seima, nes dasigyvenom iki apsurdo

Vidmantas

Vidmantas portretas
Vo, katavekurwerygamat.

Zero-cool

Zero-cool portretas
Ne draudimais, o svietimu sprendzia Zmones problemas....

Siaures Koreja

Siaures Koreja portretas
Debilizmas. Viena didziule katastrofa ir nelaime- LZVS.

Teisingai

Teisingai portretas
Teisingas sprendimas!!!

miestas

miestas portretas
senai laikas

na na na

na na na portretas
viska viska drauskit, dar kvepuot ir sikt uzdrauskit....

BUVAU NUPIRKĘS PER NAUJUOSIUS

BUVAU NUPIRKĘS PER NAUJUOSIUS portretas
Tai mirtinai prisaldintas klaikus skystis. Vien dėl to jį reikia uždrausti, kad nenuodyti jau dabar.

Ir "taip",ir "ne"

Ir  "taip",ir "ne" portretas
Tikrai gal ir nereikia drausti,taciau nereikia ir gaminti jokiu vaikisku "sampanu" ! Negaminti ! Nebus ir pirkimo. Paziurekit i vaikus,kaip jie auginami,auklejami. Kaip jie elgiasi gatvese,kiemuose ? Arba beveik viskas leidziama,arba beveik dauzomi. Per TV aiskinama apie "mmm,bus malonu,nutrauksim laiku"... Argi vaikai negirdi,nemato ? Gal toji mergina-mama,is berods Pagegiu (?) raj. papurte savo naujagimi.Gal,taipogi be jokio auklejimo,jokios atsakomybes O kaip aiskino gydytojas,demonstruodamas ant leles,-tai ir galejo lemti liudnas pasekmes.. Kas, kur, kaip aiskinama ? Svarbu: pinigai,malonumai,kysininkavimai,absoliutus melas,neleistini pirkimai,pardavimai,isigijimai,smurtas. Visokiems vadams-vadukams nuobaudu naikinimas- "nekalti",vagia,girti paleistuvauja,keiciasi partneriais,izuliai meluoja,kazkokiais neaiskiais neleistinais budais isigyja turtus,apsitveria tvoromis, sneka,jog vel uzsitvers,Jie ponai, "dievai". O ju "sli..... (kitaip nepavadinsi) ? Kur dingo saziningumas ?

emi

emi portretas
Euro sajungoi turi galioti vienas istatymas!

Humanoidas Jonas

Humanoidas Jonas portretas
Čia pritariu! Vaikiškas šampanas! Apsurdas!gal dar vaikiškų prezervatyvų ?

dangus

dangus portretas
tegu uzdraudzia saviems eiti pas svetimas mergas gal tai bus geriau

Alma

Alma portretas
O ar čia valstiečiai visai Europai nori tokį draudimą uždėti? Ar į Lietuvą tokių produktų neįleisti? O kaip dėl laisvo prekių judėjimo? Manau, kad susimaus eilinį kartą su tokiu savo pasiūlymu.

Galerijos

Daugiau straipsnių