Seime – siūlymas senjorams kompensuoti visą kompensuojamųjų vaistų bazinę kainą

Grįžti į straipsnį

Pensininkas

Pensininkas portretas
Tai – puiki iniciatyva.

Ne senjorams

Ne senjorams  portretas
..siūlymas PENSININKAMS....

Manau

Manau portretas
Kodėl ta Rita Tamošiūnienė pati buvusi valdžioje nesiūlė. O kitiems mat siūlyti sugeba. Tai tik ir sugeba kiršinti tokie.

pensininkė

pensininkė portretas
kodėl mūsų valdžia svarsto tokias nereikšmingas pakišas gyventojams mestelėjo centralinio šildymo nulinė PVM tai yra tik keli eurai ir tai tik ne visiems mat kiti turi šildytis su PVM , dabar dar kompensuojamus vaistus vaistus pilnai kompensuoti didesniai ligonių grupei bet tos priemokos yra nedidelės vadinasi ir mesteli kelis eurus vėl ne visiem , prezidentas siūlo didinti NPD tai sudarytų 10 eurų per mėn dirbančiam žmogui , visa tai tik mažutės ašarėlės šitaip viskam brangstant, kodėl nepanaikina PVM būtiniausiam maistu, ir naftos produktams o todėl kad čia sumos didesnės valdžia mums mėto "nugriaužtus kaulus"

Statybnioks

Statybnioks portretas
Kodėl vaistus tik...juk galima ir duoną ir mėsą...o geriausia būtų pensijas pakelti iki 2000 €- viską nusipirktų senjorai, a ne? Prakeikti populistai opozicijoje?

NEVADINKIT MŪSŲ SENJORAIS !!!

NEVADINKIT MŪSŲ SENJORAIS !!! portretas
Kas čia per mada TYČIOTIS iš pagyvenusių žmonių ?! Jei mums būtini kompensuojami vaistai , nukainuota duona ir besibaigiančio galiojimo mėsa , tai kokie mes senjorai....

Galerijos

Daugiau straipsnių