Seimas patvirtino dujų ir elektros kainų augimo stabdymo planą

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Kaip pradeda kristi kainos ,tai Lietuvoje jos nekrenta,šitą dalyką turėtų kontroliuoti ir už tai bausti dujų pardavėjus, elektros pardavėjus ir benzino su dyzelinu.

Klpd.

Klpd. portretas
Ne patvirtino, o dar kartą įkalė rinkos perdavimą privačioms, pelno siekiančioms įmonėms, panaikinant valstybės kaip lygiaverčio partnerio dalyvavimą šioje ūkinėje veikloje. Na dar visą tą plėšimo pradžią atidėjo iki liepos mėn. Įdomiai pas mus gaunasi: Lietuvos teritorijoje pristatyta dahrena:D) visokiu fortumų, jėgainių, biokatilinių ir kitokiu ,,kalabudų", bet Lietuvos pilietis turės mokėti europinėm kainom. Kadangi visa ta energetika yra privačiose rankose ir eina į bendrą, o ne į šalies ,,katilą"+dar kertama viskas ką galima kirsti ir sukūrenti:D). Taip ir pirksime: dujas - iš Rusijos, elektrą - iš Baltarusijos. Tik mokėsime pirmu atveju - Norvegijos ar kt. tarpininkams o antru - latviams. Sumauti Lietuvos valdžiagyviai prekiaujantys savo piliečių gerove..

Anonimas

Anonimas portretas
Šiknos ne vėjų malūnų reikia,dar vieni aferistai pabudo.Užtenka jau kiek yra,reikia žmogiškų politikų kurie dirbtų Lietuvos žmogui ir Lietuvai o ne tiktai apie savo kišenės pilnumą galvotų.

Pil.

Pil. portretas
Nuo liepos mėnesio jau pabrango ,dujos ir elektra.Dujų m3 kainuoja 0.41 centa o Elektris kilovatvalandė 0.152 cento.Apie ką dar čia rošo ,seniai turėjo būti sustabdytas ir atšauktas kainų kilimas.

Kosmaras

Kosmaras portretas
30 metu viskas tik brangsta. Seniai laikas stabdyti parazitu savivale!

visimes skaitytojams ir komentaroriams

visimes skaitytojams ir komentaroriams  portretas
visi keikiate valdzia, keikiate vogimus ir t.t. bet daugiau negu 80 proc. klientu yra pasirinke IGNITI :D valstybine brangiausia imone :D....jusu ziniai, ignitis yra pats brangiausias Elektros tiekėjas, :),,,be to,,,valdzia kovoja su rinkeju balsais ir veju malunais, kas dengs padidejusia rinkos kainos dali? kalbu rinkos, nes kaina susidaro is NORDPOOL birzos plius valdzios ikainiai ESO ir tiekejo antkainis (kuris yra pati maziausia dalis)...taigi jeigu norite pigios elektros, reikia spausti valstybe kad ji diegtu vejo jegainiu parkus juroje, saules elektriniu parkus ir kitokia gal net hidrotermine elektrine vakaru lietuvoje ar termofikacine elektra deginant siuskles, kurios beje tik brangs...

Pikta boba

Pikta boba portretas
Ne apie kainų stabdymą reikia svarstyti,o apie kainų mažinimą,ir ženklų !!! Juk pakėlė iki kosminių aukštumų,nes net Prezidentas to nepastebėjo! Monopolistai išnaglėjo galutinai,nes jų nieks nestabdo,visiems gerai.

Praeivis

Praeivis portretas
Dievulėliau, kiek proto bokštų, žinovų, ekonomistų ir politikų su konkrečiomis diagnozėmis apie dujas bei visais įmanomais Valstybės valdymo klausimais! Tai kodėl jūs dar ne seime, ne vyriausybėje ar prezidentūroje? Taigi būtume jau seniai suklestėję, o už dujas, anglį, dyzelį ir elektrą nereikėtų mokėti apskritai, nes kaštus, pagal jūsų priimtus būsimus įstatymus, turėtų padengti kraugeriai verslinykai iš savo neišmatuojamų pelnų.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Pirmiausiai leido įsikurti visokiems perekupų UABams,po verkia,kad kainos kyla. Nereikėjo priveisti neaiškių nepriklausomų tiekėjų,ir nereiktų dabar verkti.

Konservatnykų planas

Konservatnykų planas portretas
"- mes labai stengėmės, bet kainas sumažinti neleido Putinas...."

Nejuokinkite

Nejuokinkite portretas
Tam konservatnykai ir sukėlė visas kainas, kad tik kuo daugiau prisiplėšti, tam pasiltekdami net savąjį įslaptintą kgbistą su Putinu!

Alb

Alb portretas
Tik ka rase kad duju kaina krito 4.4 procento

tarp musu Seimo ir vyriausybybes LGBT agrastu

tarp musu Seimo ir  vyriausybybes LGBT agrastu portretas
kalbant --jOkiu MAZINIMU tik DIDINT -kaip visas -LIUpas su botoksu....

pensininkė

pensininkė portretas
tegul kainų skirtumus įmonė dengia iš pelno kurį sunešame mes kelia kainas kad tik pelnas būtų didesnis o paskui išsidalina dividendų būdų, priveisė visokių savininkų kol patenka dujos ir el iki vartotojo praplaukia pro kelis savininkus, kam to reikia kad kainos būtų didesnės, nes kiekvienas riekiasi sau po gabalėlį pyrago

Kam prireikė tiek tarpininkų išlaikomų gyventojų kas pasakys

Kam prireikė tiek tarpininkų išlaikomų gyventojų kas pasakys portretas
Eilines machinacijas perkelia ant gyventojų pečių. Tarpininkai tik kainas didins jei ne iš karto tai vėliau savo pasiims .

pypenas

pypenas portretas
Gerai yra pasakyta-koks šeiminykas,tokia ir tvarka jo valdoj........??????????

Galerijos

Daugiau straipsnių