Už šildymo išlaidas kompensacijas gaus daugiau žmonių

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Sąskaita už šildymą su kompensacija;kompensuojama tik1dalis,o dar 2dalys nekompensuojama,tai vandens pašildymas ir temp,.palaikymas..Kodėl?Mokestis už vandenį be jokios kompensacijos,kodėl ji nuimta?Pakėlė kainas IGNIT,o jūs žmogeliai žinokitės .Nereikia maustyti žmonių.

Ona

Ona portretas
O tai kaimo žmonėms niekas nieko ar ne .pasako turi namą esi turtingas bet aš to namo negaliu sukišti į pečių jei neturėčiau nereiktų kūrenti tada turėciau gyventi po tiltu arba sako turi žemės na žemės irgi nesukūrensi.o jei nieko neturėsi tada turės mokėti pašalpas .tai išeina kad jei žmogus kad ir sunkiai kažkaip stumiasi tai jau tikrai nepadės tik .mokesčiais apkraus

To Cianidas

To Cianidas portretas
O kiek KAM svaistoma?

P

P portretas
Puiku, pagaliau neturtingiem vienišiems nereikės visos algos skirti tik šildymui.

Cianidas

Cianidas portretas
Tik kieno sąskaita bus kompensacijos?Kitų,sąžiningai dirbančių padidintais mokesčiais?

kaip

kaip  portretas
sunku suprasti nėra kompensacijų yra tik mokesčių didinimas, o kompensacijos -reklama apie rūpesti savo tauta, rinkėjais, o ištiesų mokečių krovimas, Lietuvos kiek skola nuo BVP 60 proc. ir ką nebaisu? kur kišamos kompensacijoms?

kokios

kokios portretas
dar kompensacijos ir kam, pirma privalomai turi būti sutvarkyti šilumos tinklai tokie kokie yra nuostolis mokesčių mokėtojams. Visiška rutina: trasos žaliuoja viduržiemy. Ar jas tikslinga renovuoti? dažniausi ne, nes poreikis dėl privalomai turimų įrengti šilumos skaitiklių (kur tie skaitliukai? įrengia tiekėjas ES direktyva)modernizuojamų pastatų poreikis šilumai kris: reiškia tokių nereikia ir nereikia visiškai, nes įrengus saulės elektrines šildysis patys, vietoj to , kad kiša mokesčių mokėtojų pinigus į trasas sutvarkytų elektros tinklus, nes didžioji dalis turi mokėti įsirengdami saules elektrines ir už ESO tinklų modernizavimą, be kompensavimo akcijomis, nors už nesuvartotą elektra atlygio gaminantis vartotojas negauna, apiplėšimas, bet moka už pakaitymą, dar karta apiplėšimas. Ir kompensacijos už žalingą ūkinę veiklą? Vel apiplėšimas, o gal interesas?

Neįgalieji prašo badu nemarinti

Neįgalieji prašo badu nemarinti portretas
Neįgaliem žmonėm kaune už šildymą savivaldybė kompensacijų neskiria neįgalūs žmonės kaune nereikalingi jais niekas nesirūpinao kompensacijas už šildymą kaune atima socialinės paramos vyriausioji sprcialistė

Galerijos

Daugiau straipsnių