Seimas balsuos, ar rengti referendumą dėl žemės pardavimo užsieniečiams

Grįžti į straipsnį

Vladas Beniulis

Vladas Beniulis portretas
-Kagi daugiau beparduosi??? -Ukiniu objektu nebera; -Trecdalis lietuviu dirba uzsieny; -Pesininku niekas neperka...

Skalvis

Skalvis portretas
Aišku, kad tie, kurie už mūsų protėvių išsaugotos žemės pardavimą yra protėvių išdavikai. Jei jie atsikeltų, žemės pardavėjus nušautų kaip išdavikus.

dana

dana portretas
panasu kad jums zeme kazkas abtraktaus, kas jos neturi, nevertinat,tad kaip galit komentuot apie ka nesuprantat?

VytautasV.> kauniečiui ir kaimiečiui

VytautasV.> kauniečiui ir kaimiečiui portretas
Matyt esate naujieji lietuviai-liberalai, pripažįstantys savo dievą - PINIGĄ (mamoną). Jūs esate mėlynieji komjaunuoliai (globalistai; viena valstybė, viena kalba - anglų). o apie raudonuosius - pagyvenę žino. P.S. Ponai, reikia žinoti, kas yra Lietuvos valstybės prasmę ir studijuoti LR Konstituciją.

kaunietis

kaunietis portretas
Ar kas pagalvojo ir turi atsakymą, jeigu referendumas "laimės" kaip jį reikės įgyvendinti ir kaip bus su Lietuvos naryste ES? Ar nesigaus kaip su Atominės elektrinės referendumu:galvojo, kad pakiš kiaulę konservams, o dabar tą mėšlą tenka srėbti patiems ?????

Pritariu kaimiečiui

Pritariu kaimiečiui portretas
Iš esmės toks referendumas jokia tautos valia,tai tik grįžimas prie sovietnmečio,asmens teisių ir laisvių suvaržymas,draudimas laisvais disponuoti savo turtu. Manau, kad jo organizatoriams privalo būti iškelta baudžiamoji byla už pasikėsinimą suvaržyti laisvęLR Piliečiams disponuoti savo turtu. Nemanau, kad toks dalykas bus suprastas Europoje,čia tik Putinas gali trinti rankas iš džiaugsmo, kad pavyksta įvesti sumaištį nedraugiškoje jo režimui Lietuvoje. Referendumo organizatorius Šliužas tai Lietuviškas JUDAS demagogiškai parduodantis Lietuvos interesus Rusijos imperijai už nežinia kiek sidabrinių...

Vasara

Vasara portretas
Tikėkimės, kad Tautos valia, pagaliau, bus išgirsta.

kaimiečiui

kaimiečiui portretas
referendumas iš esmės ne dėl žemės nepardavimo. žemė - čia tik popieriukas, pakuotė tiems, kurie daiktus (ir vertybes) renkasi pagal išvaizdą.

Kaimietis

Kaimietis portretas
Visi turi darbo vargšeliai.Įdomu, koks tikslas dalyvauti referendume neturinčiam žemės ? Jeigu aš turiu tai ir parduosiu kam panorėsiu.

Galerijos

Daugiau straipsnių