Šalies pensininkų priklausomybė nuo pensijos – milžiniška

Grįžti į straipsnį

Da Luna

Da Luna portretas
pas mus tvarka liko iki šių dienu tokio stovio,lenk ir spausk kol dar sunka pilasi iš runkeliu,tašik netašes bet jau ir šakes lieka praretintos, su šakėmis sunkos jau neišspausi, va kas liko, mūsų senuoliu išdirbtu, po sugriuvusios sovietu sąjungos, ir pasisakyti jau nėra kam, tik bajeris liko ,mums ,30 metu jau prie tos demokratijos vadinamos nugyvenome o kas kėitėsi, kėitėsi tik gatviu pavadinimai, ir paminklus nurašė, pas dzukelius sustatė, pasižiūrėkite kokie mes išrankus, juk jau ne viena prezidenta mes turime išrinkta o kur tvarka tvarka liko tokia rusas puola ,teroristas arba šunauja , avinai nemoka rinkti, juk yra šyta kalba iš mūsų ponu aukštybiu, atėjusi, o kur liko mūsų darbai užkariauti, kur prakaita liaudis liejo, stengėsi, progresa kėlė, kur liko, visas turtas mūsų profsajungos komunistinio ūkio pinigas visa kita juk išvogė, iš mūsų, baikite kosinti, ir meluoti, nusibodo tos dainos gerove semsime, iš tuščio per tuščia šakiu tarpa, pinigus 3 kart nusmugdė, žmonių kišenes ,

Kęstas

Kęstas portretas
Gyvename tarp Stalino anūkų. Stalinas nukreipdavo žvalgybines organizacijas kovai už politinę valdžią šalies viduje. Landsbergiai, Grybauskaitė, Nausėda ir kiti nepriklausomą Lietuvą valdantys daro tą patį. Vardan tos, neribotos, politinės valdžios. Darius Kuolys teigė, kad Lietuva gerokai nutolo nuo laisvos respublikos principų.Jis sukritikavo ir kadenciją baigiančios prezidentės Dalios Grybauskaitės sprendimą „žvalgybą nukreipti prieš vidaus grėsmes“ ir rytoj prisieksiančio Gitano Nausėdos kreipimąsi į slaptąsias tarnybas dėl informacijos apie asmeninį gydytoją. Anot D. Kuolio, pirmiausiai laisvės Lietuvoje nebuvimą rodo tai, kad politinė darbotvarkė yra kuriama ne pačios visuomenės, o primetama politikų. Apie tai kalbėdamas D. Kuolys sukritikavo ir Gabrieliaus Landsbergio poziciją, kad prie partijos esą jungiasi tie, kurie nori dirbi Lietuvai. „Arba neišskiriama, mes laukiame tų, kurie už Lietuvą." (Apie mokslą-studijas-ekonomiką.)

Alis...

Alis... portretas
savaime aiškus dalykas... bet privatūs pensijų fondai gali ir bankrutuoti... taip kad tik Sodra...

Senjoros nuomone susidariusi is pokalbiu.

Senjoros nuomone susidariusi  is pokalbiu. portretas
Vis daugiau neforminami,nesudaromos sutartis su dirbanciais,Algos vokeliais.Tai daugiausia maisto aptarnavimo ir kitu paslaugu verslininku sukciavimai.Tai dabar dirbantis tyli ,o kai sulsuks pensinio amziaus verklens ,kad pensija maza,Vazinejau po zemaitija ir teko kalbetis su gyvntojais.Nekreipiamas demesys i verslininku sukciavimus.O tai ir darbo inspekcija ir mokesciu surinkejai.Nejaugi dar tie patys laikai kai tikrintojai tik susirinkdavo vokelius?

Galerijos

Daugiau straipsnių