„Ryanair“ mažins skrydžių iš Vilniaus

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
keista bet senokai vilniaus aerodromas bankrotinosi ,laikas jau būtu.

tomas

tomas portretas
kada ryanair bus nubaustas uz lietuviu nugabenima pas bulbasenka?

ogi

ogi portretas
matomai marmaliuoti pilotai prarado orentacija jei dar gyvi ?=0

>>>> Iš \\\\\.../////

>>>> Iš \\\\\...///// portretas
Kacapeli, raminkis pidoraška pagaliau, vaziuok atgal i mama rusija, ten ir atlyginimai didesni, ir pensijos. Zodziu stabilu tenai. Patiks tau ten.

Pamenu

Pamenu portretas
kai Vilnius išdidžiai kalbėjo ,kad pigių skrydžių bendrovės skraidys tik iš Kauno ,o iš sostinės bus vykdomi tik tarpgalaktiniai skrydžiai. Pigūs skrydžai iš sostinės - nefasonas.,bet atsitiko visai kitaip.

Didinkit,didinkit

Didinkit,didinkit portretas
dar mokesčius ir po kokių 2-3 metų oro uoste žiemos metu galėsite įrengti čiuožyklą, o šiltuoju sezono laikotarpiu galėsite organizuoti "drago " lenktynes, nes neturėsite nei vežėjų, nei keleivių!!!!!!!!

Kad

Kad portretas
Mazta jau tie keliautojai tai reikia mazint skrydzius ir kainas kelt ,jau 4 metai nienuk nekeliaujam buvi pandemija , sumazejo pajamos kainos , mokesciai pakilo ir ziuri kaip patenkint seimos poreikius , gerau i sveikata investuot atliekamus pinigus dantis pasitaisyt ar nuvazuot i SPA .

Iš \\\\\.../////

Iš  \\\\\...///// portretas
"gerovės" valstybės niekas jau nebeskrenda,nebent "stikliaškės" gyventojas su gav'Ryla kur nors pasisvečiuoti,prigriebę BY "prezidentę" ci'Xūj'auskę už mūsų pinigus.

Galerijos

Daugiau straipsnių