Rengiami prekybos alkoholiu ribojimų atlaisvinimai stebina A. Verygą: tai pataikavimas rinkėjams

Grįžti į straipsnį

Edcka

Edcka portretas
Na tas pamišėlio žvilgsniu buvusio sveikatos ministro alkoholio ribojimas tai tikrai nesuvokiamas blaiviu protu - žmogus sulaukęs 18 ar 19 kariaut gali, kurt šeimą ir daryt vaikus gali, bet alaus bokalo, ar taurės šampano išlenkt negali. Žmonės, dirbantys pamaininį darbą, po darbo negali išlenkt bokalo alaus. Toks jausmas, kad veriganas sirgo smegenų nepakankamumu ar ūmine nedapistoze. Nors nieko gero nereik tikėtis ir iš naujoko, nes jis, turbūt, tik padulkint sugeba ir ant kanapių sėdi.

Edcka

Edcka portretas
Manau, kad ne tik Verygą, bet ir kiti dalbajobai, išrinkti į valdžią, pamiršta kokios varpos jie ten buvo renkami, tad priminkite jiems, kad jie buvo renkami tam, kad atstovautų rinkėjų valią, o ne savo asmeninius interesus.

Anonimas

Anonimas portretas
Girti, apsirūkę, savo lyties nežinantys individai štai tokia GEROVĖ.....

R

R portretas
Tai ne pataikavimas rinkėjams, bet gelbėjimas žmones nuo visokių ,,birzgalų" gėrimo ir nuodijimosi..., o t.p. tai turės teigiamos įtakos ir šalies biudžetui. Dabar klesti ,,pilstuko", į šalį vežamas alkoholis iš visur, kur tik įmanoma. Sėkmingai plečiasi ,,juodoji rinka". Negi p. Veryga toks naivus?

tai Gėda

tai Gėda portretas
tik eik iščia neverkus.Pati sakai kad kasdien pilna girtų tai kokem hujam tas šnapso pardavimo laiko ribojims jei anas neveikia?Atsipeikėk ir biški pagalvok ramiai kame ta priežastis yr. Ar tose keliose šnapso pardavimo valandose ar kur kitur.Ir galvą isiplauk.Jau labai i šyzą neša. Greit daktarų gal prireikt

Gėda

Gėda portretas
Vos ne kasdien girtų žudikų keliuose lenktynės. Apsinarkašinęs, apspangęs jaunimas- o šitia amorali valdžia pataikauja alkoholio verslui. Ir vyriausybėje, ir seime padaugėjo moterų, bet kur Jų protas, sąžinė???/ Nors nei Armonaitė, nei Šimonytė, nei ta Morgana- ne motinos,ne jų vaikus, artmuosius traiško girti.

Iš esmės

Iš esmės  portretas
man tas pats bet nervuoja valdžios požiūris kai man, normaliam ir beveik negeriančiam piliečiui pradeda reguliuoti buitį. Ką kąda pirkti. Dar šioje vietoje norėčiau paklaust garsiųjų žmogaus teisių gynimo organizacijų kurių yra privisę kaip nepjautų šunų: AR ČIA, KAI MĖGINAMA KIŠTIS Į KASDIENINIUS BUITIES REIKALUS, ŽMOGAUS TEISIŲ NELIEČIA ?Jau nežiūrint į skambiai linksniuojamą Lietuvos ,,laisvąją rinką" . Kur reikia tai valstybė nereguliuoja šalies ūkio, o kur jai nepriklauso kišti savo nosies - antra kadensija tampo diskriminuojantį piliečius įstatymą ir gaišta laiką

gandragalvis

gandragalvis portretas
veryga suklastojo statistika ir padarė lietuvius labiausiai geriančia tauta.Paskui parodė tikslią statistiką ,kad galėtų girtis suvaldęs alkoholizmą.Ir taip visose srityse.Net ir mirusių skaičių sugebėjo suklastoti

Būtinai reikia laisvinti

Būtinai reikia laisvinti portretas
Jau malalietkos nuo 16m, bet jau su apžėlusiais šakumais turi turėti konstitucinę teisę nusipirkti vyno, alaus ir apsigerti iki žemė graibymo, apsimyžimo ir apsišikimo.

Buhalteris

Buhalteris portretas
Uzdraudus alkokoli- valstybei bankrotas! Didziausi alkokolio priesai- kurie nebepajegia gerti,ar ne veryga?

Anonimas

Anonimas portretas
juk ta kova tik popierose buvo,diena nuo 10 iki 20 pardavinejo, o nuo 21 iki 8 ryto naktines tariami barai pardavinejo, tikras pasityciojimas vyko,pilna girtuokliu buvo

Pinigai viska valdo

Pinigai viska valdo portretas
O zmones neidomus, jei gere, tai jis durnas, jei narkotikus vel kvailys. O KAM IDOMU. NIEKAM

na taip

na taip portretas
o už pirmo karantino "kančias" sumokėti pensininkams 200eu prieš rinkimus, tai ne pataikavimas rinkėjams?... kam jau kalbėt, veryga...

zvejys.

zvejys. portretas
Is komentuotoju aiskiai matosi,ar laikas atlaisvinimams del alkoholio,nes dauguma praso laisvinimo,reiskia nnori lakti be sustojimo,ir vaikams leisti pirkti.O su girtavimu reikia kovoti visom imanomom priemonem,nes kiekviena priemone palieko kazkožiek teigiamo efekto.

tam Vladui ir kitiems

tam Vladui ir kitiems portretas
Aš irgi nesuprasčiau,jeigu žiūrėčiau tik savo šeimą,bet žinau,kad yra žmonių kurie kas dieną kaime kelis kilometrus važiuoja į parduotuvę nusipirkti alaus.Pabrėžiu- KAS DIENĄ.Atrodytų kam to reikia,juk galima daugiau nusipirkti,bet matyt kiek nusiperka,tiek ir išgeria.Gal būt ta sekmadienio popietė kai ką išgelbėja nuo pravaikštos,ar tai blogai?Gaila,kad viską matom tik iš savo varpinės

chi - juokas

chi - juokas portretas
Veryga būtų šaunus, jeigu ne tas jo durnas sprendimas su alkoholiu - gal jis "tarnauja" pilstukininkams

Domicele

Domicele portretas
Kaip gaila,kad beveik kiekvienas komentatorius,taip pat ir seimūnai žiūri tik iš savo varpinės.Vieni,kad bet kada galėtų nusipirkti alkoholio -kiti ,kad įtiktų gamintojams ir pardavėjams aišku ne už ačiū.Jau kas geria,tai aišku,kad išeitį ras,bet reikia žiūrėti į augančią kartą.Kuo vėliau paragaus "velnio lašų",tuo geriau,nes kuo augesnis žmogus tuo brandesnis.Pagalvokit ,seimūnai,apie tai,o gal jums vis vien,kaip gyvens jūsų vaikai ir anūkai,kad tik dabar būtų pinigai.Pripratom prie dabartinių draudimų ir jokių keitimų !!!

Tau TINDI RINDI.

Tau TINDI RINDI. portretas
Ei tu TINDI RINDI,ar tu lyginti galiVeryga su laisves partija isradingumu.

mrr

mrr portretas
po Verygos reformų nesu namuose turėjęs tiek alkoholio: 1. visada turi atsargoje jei kartais po 20 val. negalėtum nusipirkti. 2. važiuojant pro Latviją ar Lenkiją visada užsiperki, nes ten gerokai pigiau. 3. Nepasakyčiau, kad vartoju daugiau alkoholio, gal net priešingai.

Vladas .

Vladas . portretas
Nesuprantama ,iš kur nustatė ,kad lietuviai ryja daugiausiai-16 l. ar kiek ten kiekvienas? Italai ,ispanai ,britai ,vokiečiai mažiau ryja? Aš per šventes ,kurių metuose yra 2 be gimtadienių ,plius iki 10 gimtadienių per metus niekaip nesurysiu 16 litrų. O žmona iš vis- jei porą čierkelių nuragauja, tai kokia čia statistika? Kas apsisprendė būti girtuokliu, nieks nesutrukdys ,tik pats. Tai kam ribojimas.

S.S.S.

S.S.S. portretas
realiai kas gėrė tas ir geria ir tas laikas niekaip neįtakoja jų. Net geria daugiau, nes užsiperka daugiau nei bijo, kad pritrūks ir nebegaus po 20 val., o sekmadieniais po 15 val., O kad tuoktis gali, į kariuomenę eiti gali, o negali atsigerti alaus, tai čia totali nesąmonė.

ha

ha portretas
veryga labiausiai pergyvena dėl savęs.Teks vėl grįžti į alkoholizmo liūną

pensininkė

pensininkė portretas
kas buvo pasiekta nereikėjo laisvinti prekybos alkoholiu,valdžia pataikauja verslui o silpnesnius murkdo alkoholio liūne išleiskite įstatymą prievarta gydyti nuo alkoholizmo ,bet ne to jūs negalite nes pažeis žmogaus teises o ar nepažeidžia tų vaikų teises į laimingą vaikystę o ne matyti girtuokliaujančius tėvus kada spręs šią problemą čia tokia laisvė kad jei neturi pinigėlių alkoholiui duos pašalpėlę taip mes rūpime valdžiai

Tindi rindi

Tindi rindi portretas
Anot verygos galima pagalvoti, kad LT tik pijokai ir gyvena bei balsuoja (renka valdžią). Tam tikrų profesijų atstovai kartais (o gal ir tankiai) susitapatina su savo pacientais ir manau tai vienas iš šių atveju. Taigi, jei jau pats turi problemą, tai gal tegul netaiko jos visiems. Kartais atrodo, kad valstiečiai lenktyniavo kas kažką kvailesnio sugalvos ir įteisins.

Palaikau ribojimua

Palaikau ribojimua portretas
Reikia tikrai palikti draudima kaimo ir miesteliu parduotuvese, kad valstieciai atprastu nuo gerimo. Nustos pasalpiniai gerti, nustos ir zudyti bei vogti.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Čia nepataikavimas valdžiai čia taip sutarta koncetvu klanas galingas.atidirbinėt reikia.

Lt

Lt portretas
Kai išgeria taip ir užmuša kažka.

Geriau tas asilas patylėtų

Geriau tas asilas patylėtų portretas
Vietoje to kad padėtų benamiams ir kt.chroniškiems girtuokliams negalintiems išrtūkti iš baisaus gėrimo gyvenimo būdo uždraudė kelias valandas PC pardavinėt alkoxolį. Tai kad nuopelnas jadryttwaju..

Anonimas

Anonimas portretas
aplamai beprasmiai tie ribojimai,juk naktinese knaipese galejo pirkt ir maukt kiek tik nori iki ryto, geriau ribojimus panaikint,bet istatymus pakoreguot taip kad jei girtas triuksmauji viesose vietose gauni bauda 500 eur arba tris menesius belanges su viesais darbais

Nuomone

Nuomone portretas
Alui ir vynui aplamai neturetu buti jokiu laiko ribojimu.Del jaunimo,tai problema ne alkoholio vartojimas o sint.narkotikai,kuriu yra begales prikurta.Dabar jau ne 1980-ieji metai.Atsibuskite kvaituliai.

Bravo echo

Bravo echo  portretas
Kaime palikti draudimus allkoholiui, miestuose padaryti kaip ir buvo seniau.

Ribojimai

Ribojimai portretas
Yra gerai. Bet dabar visi užsiėmę mažumų teisėmis

tam gedingai

tam gedingai portretas
Vatniku kultura, kaip tu čia pasakei, jus perspiovete dar 90-ais :)

Gėdingai

Gėdingai portretas
Koncervatoriai propoguoja vatnyku kultura. Ar verta tik man cia del to nervintis

AK

AK portretas
Tik rinkėjai nebūtinai tokie visai išsižioję alkoholikai, apsisuks lazda antru galu.

Kopustas.

Kopustas. portretas
Aš asmeniškai siūlyčiau leisti žmonėms išsigerti tik vieną dieną savaitėje, ir tai tik Šeštadienį , o visas kitas likusias savaitės dienas būti tresviems,o pagavus žmogų išgėrusį tas kitas dienas kada neleidžiama gerti, jiems išrašyti baudas.

Anonimas

Anonimas portretas
Nereikia riboti nei amziaus nei laiko. Greiciau ir daugiau isdves durneliu. O tai Lietuvai yra gerai.

Tu neturi kuo MANYTI :)))

Tu neturi kuo MANYTI :)))  portretas
Rašai vėjus ? :))) Kuo dėti Karbauskis ir dar Širinskienė :))) O štai liberaliems , kurių partija dalyvauja politinės korupcijos byloje su mgbolticu ( masiulis su brendžio dėžutėmis ) nereikėtų taip akivaizdžiai demonstruoti priklausomybių :))) O konservatoriams negėda būti koalicijoje su teisiama partija ir dar būti " gerais dėdėmis " jaunimui ?

Mano nuomonė:

Mano nuomonė: portretas
Ar dar mažai pripataikavot Karbauskiui su Širinskiene? Argi ne rinkėjai svarbiau?

Vydunas

Vydunas portretas
Tai pataikavimas ne rinkejams, o alkoholio gamybos ir prekybos magnatams, bei Lietuvos gyventoju tolimesnis naikinimas. Tiesa, kur 4-5 "isgarave" milijonai uz testus?

baba

baba portretas
tai kad dabar irgi reklama rodo nealkoholinio alaus bet juk tai yra zodis alus jei butu nealkoholinis konjakas tai vistiek butu konjako reklama kazkaip ant lietuvos labai po draudimu pradejo visi gaminti belkoholy bisky nesueina galai

pataikavimas bukapročiams

pataikavimas bukapročiams portretas
nusikalstamas pataikavimas, naudojantis kvailiais ir nebrendylomis.

Būtent, vyrai ir moterys

Būtent,  vyrai ir moterys  portretas
gali gerti , o jauni neturėtų , jie dar turi turėti kitų pomėgių , o ne butelį , ponai liberalkonservatoriai . Man jau šlykštu nuo tokio jūsų " rūpestingumo " .

Kaip reikia nekęsti savų vaikų , žmonių

Kaip reikia nekęsti savų vaikų , žmonių  portretas
jei rūpi kažkokie pinigai ? Rūpinatės kitų šalių reikalais, kontrabanda ? Turime muitinę , pareigūnus , jei nežinote ! Šlykšti veidmainystė ! Man rūpi mūsų vaikai , jauni žmonės , kurie lengvai prieinamu gėralu nuo jaunumės galės tapti priklausomais ! O girti nekontroliuoja savęs ! Kiek dar nukentės niekuo kaltų žmonių ?

Nepijoks

Nepijoks portretas
Labai gerai, kad sekmadieni ,pavakary galesiu papirkti vyniaus!

Girtuoklis

Girtuoklis portretas
Vyrai gėrė, vyrai gers kol žemelė apsivers, o verygos iš pasiutimo apsitapšnos...

Manau

Manau portretas
Kad kas gėrė tas ir toliau gers.Taip uždrausdami mes toliau kontrobandininkams leidžiame bujoti,o kitos valstybės nuo to tik lobsta.

:)))))

:))))) portretas
Joooo...geriantį ir narkotikus vartojantį lengva valdyti ...ką daro ši seimo valdanti dauguma !!!! Liberalai , konservatoriai , laisvi ...Žiauri ta jūsų " meilė " Lietuvai ir tautiečiams ....Verygai ir " valstiečiams " pagarba .

Pritariu

Pritariu  portretas
Žmonių sveikata svarbiau , ypač jaunų ! Pinigais priklausomybių nepagydysite liberalkonsevyne ! O Razma koks kompromisinis , matyt gėralo nupirktų ir vaikams , jei jie paprašytų " gero dėdės " ? Mane nuo konservatorių veidmainiškumo jau pykina ...Fui....

ačiū partijai

ačiū partijai portretas
gerai gersim, nes karantinas dar bus

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
Ka norėt pažiūrėkit kas valdo Lietuva kgb įpėdiniai.buka tauta geriau valdyt.

Nija

Nija portretas
Negalima atlaisvinti,juk kaip nori nusiperka.Negalima pataikauti verslininkams ,žmonių sveikata svarbiau už viską.

E

E portretas
Kodel jis asilas,asilai tie kurie prasigeria.

...

... portretas
tam manau TAI LATVIJOJE alus vodka brangi .matyt senai buvai kita karta protingai rasyk be melagienu

Ir

Ir portretas
Tai daroma pratęsiant karantina! Visiškas absurdas!

Anonimas

Anonimas portretas
ko noreti is LIETUVOS ASILO DDDDD

Tu

Tu portretas
Manyk kaip nori,bet as manau kad tie suvarzymai kas liecia alchoholi yra gerai,nes to bijo tik visikai prasigeria zmones,nes jaigu tu nori tai gali nusipirkti bet kuria savaites diena ir tureti,bet priklausomi zmones ilgai islaikyt negali,todel cia jiem ir problema kada uzsinorejus negali nusipirkti.

Manau taip.

Manau taip. portretas
Veryga,gal latviai ir lenkai bei taškai prekiaujantis alkoholiu tau gerai sumokėjo,kad meleidi prekiauti parduotuvėse.Juk girtų nesumažėjo,tik pinigėliu padaugėjo Latvijai,Lenkijai ir kontrabandininkams.

Galerijos

Daugiau straipsnių