A. Radavičius: saulė galėtų daryti įtaką mažesnei elektros kainai vasarą

Grįžti į straipsnį

Viskas

Viskas  portretas
daroma kad imt pinigus iš valstybės. Prisiminkit kiek Kubilius Lito laikais iš valstybinio biudžeto mokėjo verslininkams už tokią vėjo ar saulės energiją. Kokia tada fantastinė ir neatitinkanti tikrovės buvo šitos ,,nešvarios"(čia taip mokslininkai ją vadina..) energetikos supirkimo kaina! Manau dabar daroma taspat tik daug didesniais mąstais

Upes įveiklinkit hidroelektrines paleiskit

Upes įveiklinkit hidroelektrines paleiskit portretas
sukčiai čia nekiše tos saulės katra būna tik 3-5 mėn per metus. Koks tu batereikiu galiojimo laikas? Kodėl nerašot? Jas gi periodiškai keist reikia..Vėl loxotronas kap prieš 10 metu su televizoriu pristavkėm ar gaisro davikliais?

Patarimas

Patarimas portretas
Važiuokit į Afriką pas agbungbius pasimokyti kaip vystyti energetiką. Nes tie jau jus aplenkė.

elektros aferistas - perkupas

elektros aferistas - perkupas portretas
nepergyvenkit....mes padarysim viska ka ytaka butu minimali... su 84 men sutartim kaina bus vos 78cnt....nu ++ ....abonementas...+ perdavimas..... jei nepasirasysit tai geroves valstybe jum elektra atjungs ir pabrangins ....sakykim iki 4 Eur/h..... + abonementas perdavimas + administravimas ir vsio takoje....viskas kontroliuojama....sutartimis ir susitarimais.... nieko asmenisko tiesiog vakaru kulturos vertybes biski biski kainuoja...

Negaletu!

Negaletu! portretas
Juk bateriju savininkai ju kaina ikalkuliuoja i kilovatvalandes kaina mums visiems! Todel,kuo daugiau bateriju,malunu - tuo labiau elektra mums brangsta! O magnatai gauna sau turta uz dyka,apmoketa musu!

Saule

Saule portretas
tai galetu,bet tarpininkai - pasiims viska!

Aisku

Aisku portretas
….Mums nereikia pigios elektros, pigių maisto produktų ar pigaus šildymo. Mums reikalingos saulės elektrinės. Jau netoli tas laikas kai kiekvienas turėsime po saulės elektrinę. Maisto, šildymo ar elektros kainos mums nesvarbu.

Pirma

Pirma portretas
vagis išbuožinti...

Kaunietis

Kaunietis portretas
Prie stribu palikuoniu raudonkoncerviu tik viskas brangsta.

galėtų

galėtų portretas
bet mūsų gobšai to neleis.

Liurbis

Liurbis portretas
Kokia AE ir kur buvo 2 metu begyje uzdaryta? Ponas trintuke Rudaviciau ?

Kiekvienos

Kiekvienos  portretas
Bet kokios sutarties pasirasytojas turi teise nutraukti bet kokia sutarti ,o kas liecia energetika ir jos naudotojus jie pilnai gali nutraukti bet kokia sutarti su jos lobistais perekupais ir nereikia lia lia lia pust Tautai .

Aistuti

Aistuti portretas
Nekabink makaronu energetika turi priklausyt tik valstybei,nes ji valstybes suverenumo Garantas,bet ji prihvatinta prixvatizatoriu kurie lobsta tik Tautos saskaita , tau aktualu tik pelnas ,o ne Tautos Gerove .

pošli n... lažybos su visais kas žino kiek vagia

pošli n... lažybos su visais kas žino kiek vagia portretas
Vasarą elektra bus brangesnė, nes tokia yra rinkliavos ekonomika, joje nėra sveiko proto, yra tik galimybė pasiplėšti iš neturinčiųjų pasirinkimo

o

o portretas
gal socskardzius parupins papigiai negi ir sis su saika ???===

ai

ai portretas
nedare ir nedarys. kreivam ministrui ir vasara pelno reikia

Energetikas

Energetikas portretas
Pasvajokit ,neisdegs, kodel turetu ?

Galerijos

Daugiau straipsnių