R. Vainienė: svarstoma visiškai atsisakyti galimybių paso

Grįžti į straipsnį

Anonimui - Klpd.

Anonimui - Klpd. portretas
čia dar ne visi nuostoliai. Kas paskaičiuos kiek kainuos verslui pasikeitę pirkėjų, vartotojų, paslaugų gavėjų įpročiai? (Atpratimas) Kas išmano prekybos organizavimą, tuojau pat pamatys kad iki ribojimų buvęs poveikis per reklamas, asortimento įvairinimą(dažniausia tik dėl pirkėjo pritraukimo)ir kitas priemones ,,jaukinant ir auginant" sau naudototoją NUĖJO PAKIBINIMAT. Dabar jeigu norėsi vėl viską ,,įsukti" reikės pradėt nuo pačių pradžių...Ir tą padarė pagrinde inovacijų ir investicijų ministrė Kosmonautė kuri apie tokius nuostolius ir atvirkštinį procesą PRIVALĖJO PAGALVOTI.Čia didžiulis smūgis pačiai šalies ekonomikai...veiksmai nešantys pinigus į biudžetą stoja..

Klpd.

Klpd. portretas
Reikia ne svarstyti o tuojau pat atšaukti. Jis neveikia o tik kankina ir erzina žmones

Anonimas

Anonimas portretas
Kas jo neturėjo, visai nepergyvena, buvo parduotuvių kuriose jų nereikalavo.Sutaupeme pinigų ,labai gerai.Durniu nepagydo,verslininkams reikėtų paduoti i teismą tą kuris sugalvojo ta pasą bur reikalavimus žmonėms kurie ju neturėjo. Nukentėjo verslas ,kas sumokės už patirtus nuostolius ir pelno netekimą.Kas atsakys uš darbuotojų netekimą, kuriuos privalejo atleisti ,todėl kad jie nesiskiepino.

Anonimas

Anonimas portretas
Jo ir neturejo būti o kas jį sugalvojo, tą reikia i teismą paduoti.

Blusius

Blusius portretas
Kiekvienam normaliam žmogui iš karto buvo aišku ,kad čia didelė nesąmonė kiršianti žmones ir padedanti plisti virusui.Ilgai tai turėjo trukti ,kad asilams daeitų....

)))

))) portretas
opa galesiu i parduotuve didesne uzeiti nusipirkti ! :) Gerai kad prakentejau, )))))))

Esminia skirtumas

Esminia skirtumas portretas
Juk ne atsisakyti visiškai, o tik stabdyti žada Š-ytė.

Vidas

Vidas portretas
GP atsisakysim. Na o kas iš organizmo išvalys tą nuodą kurį kone per prievartą sukišot. Su cepelinais, su 100 eurų ir t.t.

Galerijos

Daugiau straipsnių