R. Vainienė: jokių susitarimų, kad parduotuvės per šventes nedirbs, nebuvo

Grįžti į straipsnį

Kaunietė

Kaunietė portretas
Laukiam kada seimas priims įstatymą draudžiantį PC tinklams dirbti per valstybines šventes! Matom, kad ponai nesilaiko žodinių susitarimų ir apsimeta kvailiais, nieko nežinančiais. Be įstatymo nieko nebus, nes geruoju nesusitars.

...

... portretas
Reikia per šventes ir ligonines uždaryt... švęst ir gaisrininkai, ir ir policininkai nori.

Jadvyga

Jadvyga portretas
Teisingai,neikim per sventes i prekybos centrus ir jiems neapsimokes dirbt.

Žmonėms

Žmonėms portretas
Neikit į parduotuves per šventes ir nedirbs. Nedirbikit maximose, dirbkit privačiose įstaigose. Užlauškit tą sušiktą niekam nereikalingą pelną. Nepirkit to, kas nėra būtina. Nereaguokit į jokias nuolaidas, iš jų diždžiausa nauda ne žmogui, o tiklui. Atsibuskit!!!

Mes maxima

Mes maxima portretas
mums viskas px

Tuomet

Tuomet portretas
Degalinių darbą prašom per šventes uždraust.

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul Vainienė ir dirba per šventes.Kadangi pati neturi supratimo ,apie kitus norinčius su šeimomis pet šventes likti namuose tegul patyli.Sėdi savaitgaliais Vainienė ir per šventes,padarbtų vietoj tų žmonių ,kurie išnaudojami prekybos centruose tada apsivetstų jos liežuvis kitaip. Didžioji darbininkaė,iš gero ir lengvo gyvenimo nebežinanti kas esanti.

David Graeber

David Graeber portretas
Ką čia peza šitą žiurkė ? Apyvarta iš išeiginių dienų bent 70 proc. persikeltu į prieššventines dienas. Taip, kad apyvarta ženkliai nesumažėtu. Ir ne viskas pinigais matuojama. Šita žiurkė atstovauja elitinį turginių klaną. Pasižiūrėkit kaip tokie dalykai sutvarkyti civilizuotose šalyse. Ir viskas bus aišku.

Tiesiog

Tiesiog portretas
Dar kartą parodė, kad prekybininkams pelnas yra svarbiau už darbuotojus. Jie į darbuotojus žiūri tik kaip į priemonę. Savo tantjemos jiems labiau rūpi. Ir dar prikiša, kad valstybė pajamas prarastų. Užtektų profsąjungoms rimtai įsikišti ir reikalas būtų išspręstas be seimo ir be Vainienės.

Galerijos

Daugiau straipsnių