R. Karbauskio šeima 25 kartus pasinaudojo parama už pirmus hektarus

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
ŠTAI KUR EINA ES PARAMA , PAPRASTI ŽMONĖS JOS NEJAUČIA , O PAS ŠĮ ''UBAGĖLĮ ''PARTIJOS KOLEGA SPANGUOLIAUT VAŽIUOS SU T R A K T O R I U M , TOKIEMS IR SALIARKA POPIGIAI , IR MOKESČIŲ NUOLAIDOS , O SAMDINIAMS UŽ DARBĄ P E L A I S ATSEIKĖJA , JIS ATĖJO Į SEIMĄ SAU LENGVATAS ĮTEISINT .

ups

ups portretas
kaip nusibodo tie visi seimūnai, neišskiriant nė vienos partijos.....domina savo kišenė ir juokiasi iš visos kitos Lietuvos....Nežinau, gal koks vienas procentas ten tėra normalių, visi kiti tik dirba sau...

kestut

kestut portretas
Brazauskininkai nekenčia naujai išrinktų į Seimą,nes patys mažai ką sukūrė. Sugriovę išvogę Lietuvą,išviję piliečius iš Tėvynės,tarsi kiauliaakiai,vė ruošiasi rinkimams.

JONAS

JONAS portretas
Protingas saziningas R Karbauskis Sirinskiene valstieciai kuo daugiau tie vagis konservai komunisteliai jus smeizia tuo labiau issiduoda kad reikes uz viska atsakyti kad tauta pareikalaus grazinti pavokta pasisavinta zmoniu turta

ukininke

ukininke portretas
geras zemes lansberginis ir jo vagys susikele i miestus Paliko kemsynus ir zmones liko be darbo be gyvuliu N AISIUOSE tuos kemsynus pirko kas norejo dirbti nes konservam zmoniu likimai nerupejo nusipirko ir Karbauskis jaunas zmogus sutvarke ir mums padejo dave darbo zmonems ir augino LIETUVAI DUONAdabar Karbauskis budamas stambus ukininkas daug padeda smulkiem ukininkam valstybei skiria didelius pinigus labdarai IR BJAURU SKAITYTI TU KONSERVINIU VAGIU KOMUNISTU LIBERASTU TOKIU KAI TIE CHA CHA CHA TO ANONIMO TO JOKUBO JUS BRUDAI PLETKININKAI TINGINIAI GAL IR NARKOMANAI NES KITU ISSIREISKIMAI KAIP BEPROCIU SU TOKIU PASIUTIMU NET GAILA is jusu konservai ateme upes ezerus susislaAVE JUSU PINIGUS ISVIJO IS LIETUVOS JAUNIMA SUSIMASTYKIT TINGINIAI VIS smeiziat kaimieciu nors edat ju sunkiai uzauginta DUONA

Būkite ramūs, niekšeliai

Būkite ramūs, niekšeliai portretas
Karbauskis visą gyvenimą nepažeidinėja įstatymų, todėl ir yra neliečiamas. Priešingu atveju paluckininkai ir lansbergistai su gentvilistais jį būtų iki kaulelių suėdę.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Karbauskis su šeimynėle niekada nepraleidžia progos būti pirmas prie lovio.

Anonimas

Anonimas portretas
SUPISTA SUNAUJA KITAMET VEL BALSUOKITE UZ TA DALBAJOBA SUNAUJA BE SMEGENU

Ateis laikas, bet jums, o ne "šitam"

Ateis laikas, bet jums, o ne "šitam" portretas
Oi koks piktas žemiau rašęs vagis. Karbovskis kenkia Lietuvai? Tai jūs, tie kurie nekenčiate gerbiamo Karbauskio, nuo pat Nepriklausomybės atstatymo smukdėte iki tol turtingą Lietuvą. Ir viską susikišote į savo klano seifus. Tai Jums netrukus ateis galas, nes Karbauskis itin rimtai užsiėmęs išaiškinti jūsų 30 metų besitęsiančias vagystes ir žmonių skurdinimą. Jūs ir ne kas kitas kalti, kad Lietuvoje tiek savižudžių, kurie pasirinko šį kelią, nes nebematė jokios perspektyvos gyventi oriai ir sąžiningai. Prie jūsų valdžios reikėjo rinktis vieną - arba plėšti kitus, arba kartis. Už tai jūsiškiai ir nesikorė. O Karbauskio jūs nepajudinsite, nes tauta to jums neleis.

Ateis laikas ir sitam.

Ateis laikas ir sitam. portretas
Sis caras vaidina nemirtingu ir nei su kuo nesiskaito ! Sitiek pinigu is Europos nuzvimbe,o balsavo PRIES ....europa Pries Nato ,pries VISKA , kad tik lyktu Rasijos prieglobstyje ! Nes trasos nesa milijonus,bet ateis laikas ir jam,kai viskas bus iskelta i dienos sviesa !!! Dabar kol jis pats sedi Seime,kol daro SAU istatymus,rodosi nemirtingas.Bet deja,tas laikas ateis,bus atimta Lietuvos Valstybes zeme ! Brudas jis,niekada nebalsuosiu uz Radijos ipedini ! Karbovskis kenkia Lietuvai !

NA NA

NA  NA portretas
dėdulės landsbergio anūkėlio šeimyna ,kiekvieną mėnesį yra dotuojama iš valstybinių lėšų ,kad klestėtu landsbergių šeimyninis biznis ,anūkėlio vadinamoji žmona, perka Vilniuje už 1 eur žemes ,anūkėlis niekur nedirbdamas jau tapo milijonieriumi ,ir ttt sėkmės skaičiuoti , mažieji kurmiai ,,,

Ne

Ne portretas
Ne,netiesa,jei jis taip butu dares senai jau butu isaiskinta,nes ji narsto po kauleli.Gal cia pavydas,gal seimo rinkima kita meta.?

Lietuvą šeimos valdo

Lietuvą šeimos valdo portretas
Panašiai ir Sicilijoje.

haaa

haaa portretas
per ateinancius seimo rinkimus balsuosim uz koncervus! nusibodo tie nerimti kolchoznikai...

hahaha

hahaha portretas
ir jus pirkit zemele,visiems seimos nariams po 500 ha,dar ir kuzei,baraskoms,buckems,ciuckiui,kuckeliui,vistytems,visiems po 500 ha ir stai jau pas jus milijonas ha...o paskum parduokit putleriui tuos hektarus...

to anonimas

to anonimas portretas
Tau, kaip asilui gal ir aišku. O mums aišku, kad jis milijonus dorai uždirbo. Nepažeisdamas įstatymų. R.Karbauskis kovoja ir sunaikins vagis, siautėjusius iki šiol Lietuvoje. Ir matau, kad tau, anonime, galas jau čia pat. Apiplėšinėjai mus, bet artėja laikas kai reikės atsakyti už viską.

Anonimas

Anonimas portretas
Pašalpomis gal ir gyvena?Tokiam ant visų nusispjauti,nes kaip gyvatė prašliaužia tyliai,bet ir daug kam įkasdama.Galas gal bus Karbauskiui ir jo giminėlei,ir asilui viskas aišku iš kur turi tuos milijonus.

Anonimas

Anonimas portretas
Vargšas ubagėlis Karabasas. Jei įstatymai tokiam turčiui nedraustų, tai ir pašalpos paprašytų.

Be moralės

Be moralės portretas
Jis , kaip ir AMB pasinaudojo tuo, kas nedraudžiama. Pagal principą " vsio zakono", bet tai tokiam stambiam žemvaldžiui ubagauti- amoralu.

Keista

Keista portretas
Mano ūkis 15 ha Gaunu išmoka už 1 ha 175 eur. Vyro ūkis virš 100 ha gauna už pirmus 30 ha išmoka , bet išmoka bendra už 1 ha 126 eur.Nesuprantu prie ko tėvai ir vaikai.Jeigu jų ūkiai atskiri tai ir išmokos atskiros.Kažkas įstatyme kuria "naują vežimą".Turiu tris suaugusius vaikus ,Bet jie ne vienas iš bendro "bliūdo" nevalgo., ir savo turto bendrai nesidalina.

...

... portretas
Vienas žmogus gali prisisteigti žemės ūkio įmonių visų giminių vardu,prisipirkti pusę Lietuvos žemių ir susirinkti visas ES paramas.Kodėl tokia betvarkė įstatymuose ir ką dirba žemės ūkio ministrai ?

tuos

tuos portretas
sionbergerius reikes teisti nes ju deka grobiami vaikai ir dar su magnutes pritarimu stai kodel gerb. Dagys puolamas sios sionmafijos kuri pati globoja pidarus ir kt nieksus pati ja budama....

ALGIS

ALGIS portretas
TOKIS ANKSČIAU VEŽĖ Į S I B I R Ą, O DABAR DIRIGUOJA'' PARADUI ''LIETUVOJE

))))

)))) portretas
o tas spragas 'sukūrė ' buvę valdžiose, o dabar - opoziciniai :)))) Jos ne vakar buvo sukurtos , bet ......vėl 'kaltas ' Karbauskis ? :) idiotizmas panašu "patyjotų " ideologijos pagrindas ? :)))) Karbauskis tarp valdančiųjų , o skundžia - opoziciniai ? Eilinė veidmainystė iš tvartelio musių valdovų segančių galvų ?

Ostapas Benderis

Ostapas Benderis  portretas
Yra 200 doru pinigu pasisavinimo budu- naisiu ponas naudojasi istatymu spragomis ,sukurtomis specialiai,kad butu galima vogti.

ukininkas

ukininkas portretas
žinoma gal viskas ir teisėtai, tik nebūkime naivus, be informacijos ir įtakos sau tiesiu keliu nepasiklosi...Gal įstatymai ir taisyklės interpretuojami? Gal įstatymuose ir taisyklėse tyčia paliekamos spragos?. Kas prieš kad kuo daugiau ūkininkų pasinaudotų parama?... o kas už kad ta paramą gausiai įsisavintų tik keli?

zz

zz portretas
O lietuvoi gamina kokius rimtesnius už petardas sprogmenis, ar reikia iš kinijos siūstis?

Anonimui

Anonimui portretas
Matosi,kad rašai arba pasigėręs,arba tik tiek tesugebi išmąstyti,kad nė pats tikriausiai nesuvoki,ką parašęs.

Inkstai taukuose

Inkstai taukuose portretas
Būtų galima stebėtis,kad nemažai palaiko tą sukčių naisinį,bet juk aišku,kad už jį stoja visa jo giminėlė,matyt,tokiais pat keliais visko prisigrobusi,o ir kiti buvusių kolchozų vadovai ne ką mažiau prisigrobė ir gyvena kaip inkstai taukuose,todėl ir neverta stebėtis,kas tie palaikantys.

Anonimas

Anonimas portretas
KARBAUSKUI ne broileriui 11 milijonu taip, kur byla...

Ir ką bukučiai ?

Ir ką bukučiai  ?  portretas
Nesuvokiate teksto ? ) kur parašyta , kad tai - neteisėta ? Eilinis tvartelio musių valdovų žmonių kiršinimas ? ))) na ir bukiai ....klaiku ...

hahaha

hahaha portretas
stai kur tikroji tiesa,seime sutupe kraunasi sau milijonus...dejo jie ant jusu muzikeliai...

ar

ar portretas
Yra sioj zemej musu kas nevagia,tie kurie gali vogti bet neima,turbut ne,visi gyvena turtingai,pamsta nuo turto,o kokia babyte stovi visa diena turguj su numegsta pora kojiniu ir bijo,kad kas neprikibtu jog neteisetai bando praturtet,dabar apie kitka,vaziavau auto,vairuotojas kazka uzmete apie senaji lqndzbergi,viena babyte ,kad soko,pradejo rekti kad vairuotojas serga raudonlige,kad jis nepasveiko 30 metu,kad ji skaite ji zmogum,o jis pasirodo va koks,jinai gatava buvo islipti is vaziuojancio auto nei apsikresti raudonlige,nereikia turtu jai svarbu turet dievuka

Nu durniukai

Nu durniukai portretas
Dabar visi klusniai paplojam tarbakrauskiui, kad jis gudriai moka maustyt valstybę, (mus visus), ir palinkėkim jam sėkmės pisant kralikus visais sekančiais metais.

Vapse

Vapse portretas
Visiskai belenkas su sistema:-(

Kęstas

Kęstas portretas
Antikarbauskininkams trūksta logikos. Laisvosios rinkos institutas bando apspjaudyti valstiečius už tai, kad tie kelia oficialius atlyginimus Lietuvoje, taip mažindami vokelių dalį ekonomikoje. Laisvosios rinkos instituto propagandistė rašo: "Juk padidėjęs atlyginimas Lietuvoje naudą atneša tik tiems, kurie vis dar turi darbo vietą. O kaip tie, kuriems dėl dirbtinai padidinto MMA taip ir nebuvo sukurta darbo vieta?" Gerai, jei jau meluoji, tai meluok nesustodama. Bet ne, straipsnio pabaigoje prisimena: "Trūksta Lietuvoje darbo jėgos. Ne tik kvalifikuotų, bet tiesiog gerai dirbančių žmonių trūksta ir trūks." Va čia ir yra atsakymas į tariamą problemą, keliamą straispnyje. Kai taip trūksta darbo jėgos, tai visi tiesiog gerai dirbantys žmonės greitai randa kitą ir geriau apmokamą darbą. Nėra problemos. Valstiečiai teisūs. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Musu agronomas irgi gauna ,paklauskit ir agronomo kiek jis gauna

BNS-- nebūkite papūgos-o mąstykite su g a l v a,

BNS-- nebūkite papūgos-o mąstykite su g a l v a, portretas
ir Lietuvėlėje visi gyvensime g e r i a u .

Jojonas

Jojonas portretas
O kaip jus manėt,iš kur dar tie milijonai?

Penkiolikaminutininikų specialieji efektai

Penkiolikaminutininikų specialieji efektai portretas
Paima vieną žemdirbį (žinomą, tą, kurį geri dėdulės rekomendavo paimti) ir patrašina jo verslą, kai ką padaugindami, kai ką praleisdami. Nes jei rašytų apie bendrą Lietuvoje galiojančią praktiką, tai nebūtų ant ko loti samdytiems komentatoriams

stai

stai portretas
ir lenda /markizine/ yla is maiso ir darosi aisku kad tai socmafijos 1is tos pacios chebros stai kodel taip ciniskai izuliai nori atsikratyti visu gerb. Pranskieciu kad toliau nebaudziamai galetu toliau grobstyti eurosajuza ir musu zmones su lozungu vsio zakonno isgamos ne daugiau.....

NA

NA portretas
Dirba kaip smulkus sukčius - gvelbk , kur gali . Žino , kad Seimo įtakingiausiu po rinkimų nebebus , tai nesismulkina .

...

... portretas
Lyg ir kiti seimūnai pinigėlių 'už skrebkes' neimtų... :/

Ontė

Ontė portretas
Mano puseserė gavo milijoną eurų išmokų už žemę, kita puseserė šiek tiek mažiau. Puiku. Apie juos nerašo, nes ne politikai.

Pensininke

Pensininke portretas
Tas,Pylipukas,eitu pagyventi gaudamas mano pensija

nuomonė

nuomonė portretas
Nekalto avinėlio išraiška veide ir velnio kanopom bei ragais.Kar kar kar iš seimo !

Esant

Esant  portretas
tokiai situacijai ir dirbti nereikia.

Pašalpinis

Pašalpinis portretas
Maniau, kad tik aš vienas toks. Pasirodo, Ponas Ramūnas gyvena taip pat iš pašalpų.

Anonimas

Anonimas portretas
Milijonieriai milijonais eurus srebia, o bedziai apie tokia parama daug kas net nezino ir mato spyga.. vat taip mazinama bis didejanti atskirtis

eilinis žmogus

eilinis žmogus portretas
Karbauskis pirmas žmogus Lietuvoje, kuriam pavyko sugriebti iki šiol tautą niekinusius žulikus, tai ko tik jie dabar nefantazuoja apie jį. Bet žmonės žino kieno dėka ėmė gerėti jų gyvenimas, didėti algos ir pensijos. Tad šios pastangos nulio vertos - gerbiame mes poną Ramūną.

Vargas

Vargas portretas
Kai nieko neturi, belieka tik prasyti paramos...

Vor v zakone

Vor v zakone portretas
todėl ir snukis toks aferiūgos kreivas. Parazitai turi milijonus ir vis tiek nepasisotina.

Anonimas

Anonimas portretas
Parama 25 kartus karta per metus? Gaila, neturiu dar 30 ha

Kapitalistas

Kapitalistas portretas
Kabint tokius uz kiausiniu.

Išsigimėliui Jokūbui

Išsigimėliui Jokūbui portretas
Keista, kad tu jau kabėdamas kartuvėse vis dar kompanijos ieškaisi.

Anonimas

Anonimas portretas
Jei gavo, reiškia tai buvo teisėta. Visi kas galėjo gauti ir pasiėmė. Sutkite, jei kuris nors neimtų, būtų laikomas tautos akyse kvailiu. O Ramūnas protingas žmogus. Prisimenu dar savo velionės Bobutės patarlę - DUODA - IMK, MUŠA - BĖK.

Italas

Italas portretas
Sako, greitai bus gerai. Kam greitai bus gerai, nesako.

klausimas

klausimas portretas
o Landsbergiu seima nepasinaudojo tokia parama? Karalienes Mortos mokykla?

Ita

Ita portretas
Jei priklauso kodel gi neimti,rasykit ir gausit juk tokia tvarka

Jokubas

Jokubas portretas
ŽEMES NACIONALIZUOTI, O JĮ IR TĖVĄ PAKARTI

Artūras

Artūras portretas
jei yra galimybė aš irgi naudojuosi...

Anonimas

Anonimas portretas
Jie griebia ir zino ,kad bus neteisiami.O reiketu pradeti nuo ju.Gana mus skurdinti .

Taigi

Taigi portretas
jo vieta Marijampolės poilsio vietoje, būtų įdomu žinoti kiek įsisavino už elektros stulpus esančius jo prichvatizuotose žemėse

Galerijos

Daugiau straipsnių