Protestuojantys ūkininkai nori prekybos atlaisvinimo, mažesnių palūkanų

Grįžti į straipsnį

Vatnykas tipiškas

Vatnykas tipiškas portretas
Dar Chruščiovo laikais rašė, kad kartais geriau kava kūrenti garvežius, o pieną pilti i upę, nei sumažinti jų kainą. Niekas nepasikeitė kapitalizme. Tik mes tai buvom jau pamiršę.

Q

Q portretas
Tai gaminkit patys ,kurkit taškus ir pardavinėkit ko čia verkia pastoviai ,vis kažkokių išmokų išimčių pasaulio bambos .

Graudu

Graudu portretas
Nieko jūs nepasieksite. Lietuvoj naikinami verslai.

Pamastymui

Pamastymui portretas
Cia ne ukininkai sukile, o paprasti zmogeliai pridavinejantys mazais kiekiais gryna medziaga. Ir tikisi pelno negamindami jokios pridetines vertes? Tai arba didintu pardavinejancio pieno kieki arba darykite surius ir sviesta. Gi matote kokios kainos! Nekalbu apie tai, kad ES kainos pieno produktu pigesnes nei LT. Bukite verslininkais, uztenka valstieciauti ir atidavineti visa pelna tretiems asmenims. Galu gale pilkite visa savo piena i griovi puse metu visi kartu ir pakils gryno pieno supirkimo kaina. Pasirinkite ar norite buti ukininkais, ar valstieciais.

====> Gi

====> Gi portretas
Jie jau turetu buti registruoti kaip juridiniai asmenys ir gali daryti ka jie nori: pardavineti gryna piena, daryti surius, daryti sausa piena, atskirti baltymus, daryti sviesta, kondensuoti piena, pardavineti…Bet greiciausiai nesiregistruoja, pridavineja piena kaip fiziniai asmenys ir sedi ant pasalpu.

Anonimas

Anonimas portretas
Čia gi korbobskio lektoratas... rinkimai. Kodėl jie tyli kai švarkelis valdė??

Gi

Gi portretas
Kas tau draudžia pardavinėti pieną, registruok įmonę ir pardavinėk. Ūkininkams visada negerai, nors savo verslus kuria iš mūsų kišenės

Kai pagalvoji

Kai pagalvoji portretas
Parduoti pieną tiesiog žmonėms - draudžiama... Štai jums valstybės politika. Supirkėjai dusina iš vienos pusės, valdžia su apribojimais-iš kitos. Kovokit, mums reikia nepraskiesto ir nechemizuoto pieno. Nejau leisim sužlugdyti mūsų žemės ūkį?

Zigmas

Zigmas portretas
Ukininkai teisus.Is valdžios jiems jokios pagalbos,dulk...a kaip nori.Zinuociau kur,vaziociau pieną pirkti pas ūkininką ir pinigų nebūtų gaila.

Zigmas

Zigmas portretas
Ukininkai teisus.Is valdžios jiems jokios pagalbos,dulk...a kaip nori.Zinociau kur,vaziuociau pieną pirkti pas ūkininką ir pinigų nebūtų gaila.

Galerijos

Daugiau straipsnių