Prezidentūra skeptiška: pensijos turi didėti nuolat, o ne 13-tomis išmokomis

Grįžti į straipsnį

Da

Da  portretas
per lito naikinimo reforma reikėjo pensijos pagal lito mokėtas palikti nejudinti vienas euras vienas pinigas pensijos lieka pensininkui, tada galima sakyti kad mes mažiau ka atsiliekam nuo europos sąjungos piliečiu valstybiu, jeigu aš gaudavau litais 875 litus reikėjo palikti ir tvarka būtų kito lygio mūsų neliesta, o dabar imkim ir padalinkim mano pensijos didi 875 litus padalinkime iš triju supuse euro matysim kokie skaičiai mano pensijos bet buvau dirbantys ir dirbau o reformos laikotarpiu atimant iš dirbančio sakė kad atiminės po 40 procentu iš pensijos bet ar aš vienas buvau dirbantis nukentėjo žiauriai visa lietuvos dirbančiu žmonių milijoninė grupė, juk pastovus pinigu keitimai ne reikėjo juk ir rublius nunešė, ir litus nunešė, o prie ko privedė, prie skurdo ir ubagystės, žebrokus juk lengviau valdyti, ir išmokas mėtyti, žiūrėkite mes jums stegiames dė bajerio, o kainos negalima vytis auga kas met, mokėsčiai vis naujo būdo sugalvoti, ir sukasi malūnas prie kelio , meloja

Bužė

Bužė portretas
O kada padidins invalidumas ir šalpos pensijas? Šitie žmonės badauja ir tyli. Nes jie yra išjuokti, palikti badauti ir išgyventi iš kelių eurų. Pašalpos menkos, kaip išgyventi už 120 eur? O daugelis yra valdininkų dėka nustumti už ribos. Palikti mirtį badu nors daug metų yra atidirbe. Valdininkai ardant ūkius pragane darbo knygelės ir žmogų paliko nežinioje. Kas pasirūpins tokiais?

Ir vis dėl to

Ir vis dėl to portretas
nedaug, bet pensininkams tų 3,5 EU Prezidento paskirtų prie pensijų nuo liepos 1-os, NEMATĖME. Tai juokinga suma ir pažadas, bet kiek buvo kalbėta... Tiesą pasakius - man jų ir nereikia. Tik šios Valstiečių valdžios dėka, pajutau, kad gyvenimas pagerėjo. Ačiū Jiems.

Pritarimas

Pritarimas portretas
Pritariu prezidentui> Labai keista, kad valdantiejo nori tiesiog ,,įpiršti" tą 13 -ąją. Kodėl? Gal yra ,,lyšnų" pinigų? Jei yra, tai paskirstykit taip, kad kasmet didėtų.

Aciu

Aciu portretas
valdantiesiems ir vyriausybei, kad per visus 4 metus rupinosi senjoru gyvenimu.Skirtingai negu komunisteliai, liberiai ir konservatoriai.Prezidentura dazniau buvo su jais.

Galerijos

Daugiau straipsnių