Prezidento patarėjas: kitų metų biudžeto deficitas turėtų siekti 5-6 proc.

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
15-20 % !!!! nesismulkinkit !!!! GEREJA !!!! DDDDDDDDDDDD

darbuotojas

darbuotojas portretas
Darbdaviai turėtų saugoti savo darbuotojus: juk be darbuotojų verslininkas - niekas. Jei gerai dirba žmogus - privalu jam pakelti atlyginimą, o ne atleisti po 3 mėn. ir ieškoti kito darbuotojo.

Jojonas

Jojonas portretas
Ponas komentatoriau,Prezidentūra nedisponuoja jokiom valstybės biudžeto skirstymo galimybėm.Tą daro LR vyriausybė.O Prezidentas siųlė ne 3 eur.Tris eurus sutiko pakelti vyriausybė,aiškindama,kad lėšų biudžete nėra!Tad tamsta kažką čia supainiojai.

prezidento patarėjas KRĖPŠTA n e s u v o k i a ,

prezidento patarėjas KRĖPŠTA n e s u v o k i a ,  portretas
kad be kokios išmokos gerina PENSININKŲ gyvenimą,t.sk. ir 13-toji pensija.--Prezidentūra per šiuos metus i š s t e n ė j o padidinti pensiją tik TRIS eurus, tai negi tokiais m ą s t a i s pakels pensininkų gyvenimo GEROVĘ.--Krėpšta PRIVALO suvokti , kad PREZIDENTŪROJE k a l b o s NETURI SKIRTIS nuo konkrečių veiksmų, kitokiu atveju tokie pašnekovai t a m p a POPULISTAIS, kurie gaudo politinius DIVIDENDUS--neva prezidentūra yra o b j e k t y v i įvairioms politinėms GAUJOMS.---Tokia PREZIDENTŪROS laikysena griauna žmonių pasitikėjimą ja.---- Prezidentūra yra ne politinė INSTITUCIJA, tad reklama n e r e i k a l i n g a-- būtinos gerai apmąstytos ir išsakytos m i n t y s --s ą v e i k o j e su finansinėmis ir KITOMIS galimybėmis,- glaudžiai bendradarbiaujant su vyriausybe ir tai daryti NESIREKLAMUOJANT.

Galerijos

Daugiau straipsnių